Kozmetička linija ANE IVANOVIĆ: Bili smo na beogradskoj promociji i evo šta smo saznali

Jedna od najvećih zvezda domaćeg sporta Ana Ivanović odlučila je da recept za svoje uspehe i vrhunski performans prenese i u svet kozmetike. Bili smo na događaju održanom u TC Galerija na kojem je proslavljena tenisarka predstavila svoju liniju za negu lica Ana Ivanović Natural Performance, a koja će ekskluzivno biti dostupna širom Srbije u lancu dm drogerie markt, kao i na sajtu magicbeauty.rs. U tekstu ispod saznajte više o tome kako je koncipirana, koje proizvode sadrži i kako izgleda kozmetička linija Ane Ivanović.

Kozmetička linija Ane Ivanović nastala je iz želje nekadašnje osvajačice tensikih kupova da svoj karakter, brigu o zdravlju i ljubav prema sopstvenom okruženju prenese u industriju nege i lepote, te otuda ove proizvode krasi slogan Prirodno, efikasno i odgovorno.

Kako svoju kozmetičku liniju opisuje Ana

„Zadovoljstvo mi je da predstavim kozmetičku liniju Ana Ivanović Natural Performance i u svojoj domovini, što mi je vrlo blisko srcu. Moji proizvodi su dostupni u dm drogerijama, u dm online prodavnici, kao i na sajtu magicbeauty.rs. Kozmetika je namenjena svima, posebno onima koji vode dinamičan i aktivan život i žele da za minimalno utrošeno vreme postignu maksimalne rezultate. Trudili smo se da iskoristimo prirodne sastojke u ovim proizvodima na najbolji mogući način, a trenutno imamo 6 preparata – puder za čišćenje lica, kremu za lice, kremu za negu oko očiju, kao i negu za posebne potrebe kože. Nadam se da ćete probati proizvode i da ćete ih voleti onoliko koliko ih ja volim“, poručila je Ana Ivanović.

Ana Ivanović sa Svetlanom Jovanović Mitić, resornom menadžerkom Marketinga i komunikacija u kompaniji dm Srbija i Severna Makedonija

Iz kompanije dm, u čijim se drogerijama ekskluzivno prodaje kozmetička linija Ane Ivanović, istakli su da ključ ovakve uspešne saradnje leži u istim zajedničkim vrednostima i viziji o tome šta kozmetička industrija treba da bude.

„Ponosni smo što se među proizvodima koji su ekskluzivno dostupni u dm-u sada nalazi kozmetička linija Ane Ivanović, koja u svom nazivu nosi Natural Performance – baš kakva je i sama Ana. Mi joj želimo rekordne uspehe u budućem radu i da na tom putu ostane vedra, prirodna i odgovorna – kao i njen brend. Verujemo da je ovo početak sjajnog partnerstva i da ćemo zajedničkim snagama kupcima pružiti još jedan brend za vrhunski kvalitet nege“, izjavila je Svetlana Jovanović Mitić, resorna menadžerka Marketinga i komunikacija u kompaniji dm Srbija i Severna Makedonija.

Kakav je koncept kozmetičke linije Ana Ivanović Natural Performance

Linija Ana Ivanović Natural Performance nudi holistički odgovornu i veoma hranljivu negu punu moćnih sastojaka prirodnog i organskog porekla, koji koži pružaju maksimalnu efikasnost. U svim proizvodima nalazi se najmanje 92 odsto sastojaka prirodnog i organskog porekla, a posebno je važno to što oni ne sadrže sastojke životinjskog porekla i nisu testirani na životinjama, kao i to što se prave bez mineralnih ulja, silikona, parabena i nanočestica.

Minimalistički pristup nezi iznedrio je proizvode namenjene svim tipovima kože, uključujući i osetljivu.

Svi proizvodi su nežni za kožu i oslanjaju se na prirodne sastojke kao što su biljne ćelije i biljni ekstrakti, te se bez problema mogu kombinovati. Proizvodi iz asortimana Essential Care čine osnovu svakodnevne rutine nege i pogodni su za sve tipove kože. To su nežno sredstvo za čišćenje u prahu, osvežavajuća nega područja oko očiju i hranljiva dnevna krema. Liniju Special Care čine serumi koji efikasno dopunjuju svakodnevnu negu. Njihovi moćni i prirodni sastojci posebno deluju na različite potrebe kože, bilo da je u pitanju dodatna hidratacija i blistavost ili uticaj na manju vidljivost pora.

Fotografije: Darko Radulović za dm drogerie markt

Povezani članci

lacoste prodavnica
Beauty Business

Evo gde se nalazi nova beogradska LACOSTE prodavnica

Vichy Minéral 89
Beauty Business

Novo iz Vichy Minéral 89 linije: Fluid sa SPF zaštitom

KIKO Milano
Beauty Business

Osvojite kurs šminkanja i nove KIKO Milano proizvode!

baobaby
Beauty Business

Brend BAOBABY – koji su razvile četiri mame – proizvodi najslađe dečije cipelice

body tan water
Beauty Business

Show Your Dark Side! Stigao je novi nude&rude proizvod – BODY TAN WATER

AVON ULTRA COLOUR
Beauty Business

AVON ULTRA COLOUR kolekcija pomoći će vam da oslobodite svoju kreativnost