Kozmetička linija ANE IVANOVIĆ: Bili smo na beogradskoj promociji i evo šta smo saznali

Jedna od najvećih zvezda domaćeg sporta Ana Ivanović odlučila je da recept za svoje uspehe i vrhunski performans prenese i u svet kozmetike. Bili smo na događaju održanom u TC Galerija na kojem je proslavljena tenisarka predstavila svoju liniju za negu lica Ana Ivanović Natural Performance, a koja će ekskluzivno biti dostupna širom Srbije u lancu dm drogerie markt, kao i na sajtu magicbeauty.rs. U tekstu ispod saznajte više o tome kako je koncipirana, koje proizvode sadrži i kako izgleda kozmetička linija Ane Ivanović.

Kozmetička linija Ane Ivanović nastala je iz želje nekadašnje osvajačice tensikih kupova da svoj karakter, brigu o zdravlju i ljubav prema sopstvenom okruženju prenese u industriju nege i lepote, te otuda ove proizvode krasi slogan Prirodno, efikasno i odgovorno.

Kako svoju kozmetičku liniju opisuje Ana

„Zadovoljstvo mi je da predstavim kozmetičku liniju Ana Ivanović Natural Performance i u svojoj domovini, što mi je vrlo blisko srcu. Moji proizvodi su dostupni u dm drogerijama, u dm online prodavnici, kao i na sajtu magicbeauty.rs. Kozmetika je namenjena svima, posebno onima koji vode dinamičan i aktivan život i žele da za minimalno utrošeno vreme postignu maksimalne rezultate. Trudili smo se da iskoristimo prirodne sastojke u ovim proizvodima na najbolji mogući način, a trenutno imamo 6 preparata – puder za čišćenje lica, kremu za lice, kremu za negu oko očiju, kao i negu za posebne potrebe kože. Nadam se da ćete probati proizvode i da ćete ih voleti onoliko koliko ih ja volim“, poručila je Ana Ivanović.

Ana Ivanović sa Svetlanom Jovanović Mitić, resornom menadžerkom Marketinga i komunikacija u kompaniji dm Srbija i Severna Makedonija

Iz kompanije dm, u čijim se drogerijama ekskluzivno prodaje kozmetička linija Ane Ivanović, istakli su da ključ ovakve uspešne saradnje leži u istim zajedničkim vrednostima i viziji o tome šta kozmetička industrija treba da bude.

„Ponosni smo što se među proizvodima koji su ekskluzivno dostupni u dm-u sada nalazi kozmetička linija Ane Ivanović, koja u svom nazivu nosi Natural Performance – baš kakva je i sama Ana. Mi joj želimo rekordne uspehe u budućem radu i da na tom putu ostane vedra, prirodna i odgovorna – kao i njen brend. Verujemo da je ovo početak sjajnog partnerstva i da ćemo zajedničkim snagama kupcima pružiti još jedan brend za vrhunski kvalitet nege“, izjavila je Svetlana Jovanović Mitić, resorna menadžerka Marketinga i komunikacija u kompaniji dm Srbija i Severna Makedonija.

Kakav je koncept kozmetičke linije Ana Ivanović Natural Performance

Linija Ana Ivanović Natural Performance nudi holistički odgovornu i veoma hranljivu negu punu moćnih sastojaka prirodnog i organskog porekla, koji koži pružaju maksimalnu efikasnost. U svim proizvodima nalazi se najmanje 92 odsto sastojaka prirodnog i organskog porekla, a posebno je važno to što oni ne sadrže sastojke životinjskog porekla i nisu testirani na životinjama, kao i to što se prave bez mineralnih ulja, silikona, parabena i nanočestica.

Minimalistički pristup nezi iznedrio je proizvode namenjene svim tipovima kože, uključujući i osetljivu.

Svi proizvodi su nežni za kožu i oslanjaju se na prirodne sastojke kao što su biljne ćelije i biljni ekstrakti, te se bez problema mogu kombinovati. Proizvodi iz asortimana Essential Care čine osnovu svakodnevne rutine nege i pogodni su za sve tipove kože. To su nežno sredstvo za čišćenje u prahu, osvežavajuća nega područja oko očiju i hranljiva dnevna krema. Liniju Special Care čine serumi koji efikasno dopunjuju svakodnevnu negu. Njihovi moćni i prirodni sastojci posebno deluju na različite potrebe kože, bilo da je u pitanju dodatna hidratacija i blistavost ili uticaj na manju vidljivost pora.

Fotografije: Darko Radulović za dm drogerie markt

Povezani članci

Od ublažavanja opekotina do blistavog tena: Aloe vera čini čuda za kožu
Nega

Od ublažavanja opekotina do blistavog tena: Aloe vera čini čuda za kožu

LUMINOUS630®
Nega

Muče vas pigmentne fleke? NIVEA ima rešenje u vidu proširene LUMINOUS630® linije

Kako je ,,savršena“ koža postala statusni simbol
Nega

Kako je ,,savršena“ koža postala statusni simbol

serum s retinolom vichy
Nega

Stigao je novi better-aging superstar: Serum s retinolom iz VICHY-ja

šta je cica krema
Nega

Pitali ste nas: Šta je, zapravo, cica krema?

slow beauty
Nega

Šta se podrazumeva pod SLOW BEAUTY konceptom i kako ga uključiti u svakodnevni život?