Ana Ivanović Natural Performance: Saznajte sve o novom beauty brendu posvećenom prirodnoj nezi

Pod sloganom Prirodno. Efikasno. Održivo naša čuvena teniserka promovisala je kozmetiku Ana Ivanović Natural Performance. Zainteresovani? Evo šta treba da znate!

Članak je ažuriran 30. decembra 2022.

Ana Ivanović je jedna od najpopularnijih teniskih zvezda na svetu. Svojim umećem, posvećenošću i disciplinom definiše ulogu ikone savremenog sporta. Težnja ka vrhunskim performansama i efikasnošću provlači se kao crvena nit kroz njen život. To je bio njen recept za teniske uspehe, a takođe određuje njen život nakon aktivne sportske karijere: njen cilj je da vodi i fizički i mentalno zdrav život, da bude zadovoljna i učini nešto dobro za planetu.

Tokom svoje lične potrage za visoko efikasnom i ekološki osvešćenom linijom za negu, koja bi nudila jednostavna rešenja za širok spektar problema i za sve tipove kože, Ana je odlučila da razvije sopstvene kozmetičke proizvode. Nakon intenzivnog procesa kreiranja proizvoda, nastala je njena prva linija nege: Ana Ivanović Natural Performance – Prirodno. Efikasno. Održivo.

“Iz ljubavi prema sebi, svojoj koži i svom okruženju” moto je njenog brenda, koji ističe: Nega kože ujedno može biti i nega planete.

“Ovaj vodeći princip prati nas tokom čitavog procesa razvoja proizvoda”, može se pročitati na sajtu brenda. ”Ana Ivanović Natural Performance nudi holistički odgovornu i veoma efikasnu liniju za negu kože punu moćnih prirodnih sastojaka.

Kakav je koncept brenda Ana Ivanović Natural Performance

U pitanju je minimalistički pristup nezi kože koji se fokusira na ono najvažnije. Proizvodi se oslanjaju na prirodne sastojke kao što su biljne ćelije i biljni ekstrakti. Pametne formulacije obezbeđuju maksimalnu efikasnost i rezultiraju negom visokih performansi. Svi proizvodi su cruelty-free i ne sadrže sastojke životinjskog porekla. Takođe su i 100% bez PEG-a, silikona, parabena i nano čestica. Inovativni proces dobijanja biljnih ćelija, koje su osnovni aktivni sastojci formulacija, omogućava značajno smanjenje potrošnje vode i upotrebe zemljišta, kao i emisiju CO₂. Cilj je što održivija i resursno efikasnija proizvodnja. “Želimo da ponudimo transparentnu, prilagodljivu i veoma efikasnu rutinu nege. To važi od izbora sirovina do materijala za pakovanja. Prirodna lepota sa čistom savešću”, ističe se na sajtu brenda.

Koji proizvodi su u ponudi

Kao odgovor na individualne potrebe kože, upotrebljen je mix & match koncept. U ponudi su dve linije. Proizvodi iz asortimana Essential Care čine osnovu svakodnevne rutine nege i pogodni su za sve tipove kože. Tu su nežno sredstvo za čišćenje u prahu, osvežavajuća nega okoloočnog područja i hranljiva dnevna krema. Ovi osnovni proizvodi obezbeđuju zdrav izgled kože i dobro hidriran ten. Pored toga, linija specijalnih seruma Special Care efikasno dopunjuje rutinu nege. Zahvaljujući moćnim prirodnim sastojcima, serumi posebno ciljaju različite potrebe kože. Bilo da se radi o dodatnoj hidrataciji, smanjenju vidljivosti pora ili blistavijoj koži, serumi za specijalnu negu podižu dnevnu negu na viši nivo.

Kolekcija Ana Ivanović Natural Performance može se kupiti u DM drogerijama i onlajn na magicbeauty.rs.

Foto: PR / Ana Ivanović Natural Performance

Povezani članci

Od ublažavanja opekotina do blistavog tena: Aloe vera čini čuda za kožu
Nega

Od ublažavanja opekotina do blistavog tena: Aloe vera čini čuda za kožu

LUMINOUS630®
Nega

Muče vas pigmentne fleke? NIVEA ima rešenje u vidu proširene LUMINOUS630® linije

Kako je ,,savršena“ koža postala statusni simbol
Nega

Kako je ,,savršena“ koža postala statusni simbol

serum s retinolom vichy
Nega

Stigao je novi better-aging superstar: Serum s retinolom iz VICHY-ja

šta je cica krema
Nega

Pitali ste nas: Šta je, zapravo, cica krema?

slow beauty
Nega

Šta se podrazumeva pod SLOW BEAUTY konceptom i kako ga uključiti u svakodnevni život?