beauty desk
Ko smo mi

BeautyDesk.rs smo, kao svoj passion project, osnovale 3 urednice i novinarke – Đurđa Stanišić, Jasmina Ubiparip i Dragica Brkljač, sa željom da uređujemo onlajn platformu koja, osim što prenosi informacije, gradi i zajednicu ljudi koji slično razmišljaju.

Naša misija je…

…da kreiramo sigurnu bazu za svakoga ko želi da se oseća dobro u svojoj koži.

Cilj naših objava je da nam pomognu da pronađemo onu svoju, jedinstvenu lepotu koja nas čini različitim od drugih, a koja nam pomaže da se s drugima povežemo. To nije lepota koja je u okvirima stereotipa i pravila, već lepota zahvaljujući kojoj se osećamo kao bolja verzija sebe, i tu nipošto ne mislimo samo na vizuelni utisak.

Naša misija je da slavimo individualnost, probudimo osećaj lepote življenja i mogućnosti neprekidnog napretka u izgradnji sopstvene ličnosti. Želimo da lepotu i pitanje izgleda posmatramo kao kulturološki fenomen, ali da o njoj pišemo i iz ugla beauty preduzetnika. Pogled na lepotu koji uključuje svih 360 stepeni – to je naš cilj.

Pozivamo vas...

…da se zadržite neko vreme na BeautyDesk.rs. Skrolujte kroz naše teme, a mi se nadamo da će vam boravak u našoj virtuelnoj redakciji biti prijatan, te da će vas inspirisati da učinite nešto lepo i dobro za sebe – upravo sada.

P.S. Imate kozmetičko pitanje koje vas muči, želite da nam ukažete na beauty fenomen vredan da se o njemu piše, da nam skrenete pažnju na odličan novi proizvod ili uspostavite bilo koju drugu vrstu saradnje?

Kontaktirati nas možete putem imejl adrese redakcija@beautydesk.rs.