Skincyclopedia: Šta treba da znate o ovom skincare brendu

Visokokoncentrisane, minimalističke formulacije, vidljivi rezultati i pristupačne cene. Upravo smo nabrojali tri razloga zbog kojih smo poželeli da vas malo bolje upoznamo sa brendom Skincyclopedia, koji stiže iz Bugarske, i u koji smo se zaljubili na prvo isprobavanje.

S obzirom na to da o ovom brendu nismo imale nikakvo predznanje, prva „stanica“ na koju smo se uputili bila je web stranica brenda. „Brend Skincyclopedia kombinuje odlično poznavanje aktivnih sastojaka i njihovog dejstva na kožu, sa godinama iskustva u razvoju, istraživanju i testiranju proizvoda za negu kože“, pronalazimo na britanskom sajtu Skincyclopedia.uk.

Skincyclopedia: Priča iza brenda

Koža vam je suva? Sklona je iritacijama? Baš danas su izbile bubuljice? Šta god da je koži potrebno, Skincyclopedia ima rešenje. Kombinujući prirodne sastojke i naučna rešenja, veganske cruelty-free formule osmišljene su tako da budu nežne prema koži.

Skincyclopedia proizvode je lako kombinovati i pronaći svoju idealnu mix and match rutinu zahvaljujući kolornom kodiranju i ikonicama na ambalaži, tako da će se lako snaći i manje iskusni korisnici.

Da zaključimo. Opis Skincylcopedije ukratko mogao bi da glasi ovako: Ciljana rešenja, jednostavna rutina, lepo pakovanje.

Pa šta uopšte više može da se poželi od brenda?

Misija

Skincylopedia je rođena iz ideje da kvalitetnu negu učini dostupnom svima. U pitanju je nega kože zasnovana na visokim performansama, čiji asortiman donosi ponešto za svaki od različitih skincare problema, dok boje i ilustracije na ambalaži proizvoda omogućavaju svakome, bez obzira na nivo kozmetičke stručnosti, da odredi najbolje rešenje za svoj tip kože.

Proizvodi

Skincyclopedia je zasnovana na ideji da se naša koža svakodnevno menja i da je potrebno pratiti njene potrebe. U skladu s tim, tu je paleta proizvoda koji sadrže različite ključne sastojke.

Paleta proizvoda uključuje različite serume:

Serum sa 10% niacinamida;
Serum sa 20% vitamina C;
Serum sa 10% hijaluronske kiseline;
Serum sa 2% salicilne kiseline;
Serum sa 1% retinola i skvalanom;
Serum sa 20% glikolne, mlečne i mandelične (bademove) kiseline;
Serum sa 10% Matrixyl3000;
Serum sa 3% kompleksa poliglutaminske kiseline.

Pored seruma, tu su i serumi u roll-onu za područje oko očiju, maske za područje ispod očiju, sheet maske, balzami za usne, losioni za telo i drugo.

Ako smo vas zainteresovali, predlažemo da budete u toku tako što ćete pratiti Instagram profil brenda.

Gde se Skincyclopedia proizvodi mogu nabaviti

Serume ćete pronaći u dm drogerijama, a uz serume i širi asortiman proizvoda na sajtu magicbeauty.rs.

Fotografije: Instagram / @skincyclopedia_

Sadržaj naveden u ovom članku napisan je samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet ili konsultaciju. Naglašavamo da se BeautyDesk.rs ne bavi pružanjem medicinskih saveta ili usluga. Mišljenja i sadržaj uključeni u članak samo su stavovi autora, te ne treba da se koriste kao zamena za ekspertsko mišljenje ili konsultaciju, niti BeautyDesk.rs može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu oslanjanjem na sadržaj članka.

Povezani članci

rhode maska za telefon
Beauty Business

Genijalna (marketinška) ideja: Rhode maska za telefon ujedno je i držač za sjaj za usne

Fashionmag42
Beauty Business

Ne propustite deveti Fashionmag42 Beauty & Fashion Forum

{ZAJEDNO} jedni za druge!
Beauty Business

Kompanija dm je produžila rok za prijavu projekata posvećenih ženskom zdravlju

Huda Beauty Creamy Obsession
Beauty Business

Creamy Obsession: Huda Beauty lansira dve palete isključivo kremastih senki

L’Oreal - UNESCO Za žene u nauci
Beauty Business

Prilika za mlade naučnice u Srbiji: Otvoren je konkurs L’Oréal-Unesco ZA ŽENE U NAUCI

pfas
Beauty Business

Zabrana tzv. večnih hemikalija (PFAS) u kozmetici: Novi Zeland odredio 2026. godinu kao krajnji rok