Bili smo na promociji nove L’Oréal Paris Panorama maskare i saznali u čemu je njena tajna

Nova L’Oréal Paris Panorama maskara, čije je zaštitno lice Kendall Jenner, stigla je kod nas. Sinoć smo bile na promociji i prenosimo šta smo saznale o novoj maskari, kao i utiske sa samog događaja, održanog u elegantnom i vanvremenskom ambijentu Belog dvora.

Konačno smo imale priliku da isprobamo maskaru čije je zaštitno lice Kendall Jenner, o kojoj smo prethodno već toliko toga čule da nam se činilo da se smo krenule na upoznavanje sa make-up zvezdom u usponu. Ali, da li nova maskara zaista ima potencijal da dostigne kultni status kakav ima, recimo, Maybelline Sky High? Da bismo saznale odgovor na ovo pitanje, sinoć smo se našle u Belom dvoru.

Atmosfera sa promocije: Panorama Love Story na Belom dvoru

U elegantnom ambijentu, okupanom zlatnim sjajem i detaljima u glamuroznom L’Oréal Paris stilu, uživalo je preko 200 zvanica, od predstavnika najvećih medijskih kuća, ličnosti iz sveta kulture i umetnosti pa do beauty influensera.

Bilo je to veče pravog uživanja za one koji prate najnovije trendove u make-up svetu. Uz mogućnost da maskaru iste večeri i isprobamo i procenimo da li je Panorama s pravom postala svetski hit, tu je bilo i mnoštvo prilika da se naprave odlične fotografije u specijalno za to uređenim „kornerima“.

Nije nedostajalo ni dobre muzike. Nakon zvaničnog dela programa, u kojem smo se još jednom podsetili slogana brenda čiji je cilj osnaživanje žena: „Jer ti to zaslužuješ!“ i saznali detalje o Panorami, na binu se, kao iznenađenje večeri popela pevačica Tijana Bogićević. Svojim vokalom „svetskog volumena“, kako ga opisuju u kompaniji L’Oréal Paris, ostavila je upečatljiv utisak i učinila veče još svečanijim.

U čemu je tajna Panorama maskare?

Zašto u kompaniji L’Oréal Paris ističu da je ova maskara neodoljiva „kao ljubavna priča“? Zbog njenih karakteristika i, nakon prvih utisaka, hvale vrednih performansi.

Ispod donosimo zvanične podatke koje smo tokom promocije saznali od predstavnika L’Oréal Paris.

  • Četkica kombinuje vlakna različite dužine, što omogućava da dopre do svake trepavice.
  • Nakon nanošenja, oči izgledaju do 1.4 puta krupnije, a trepavice raširene poput savršene lepeze.
  • Pogodna je za one koji imaju osetljive oči i za one koji koriste kontaktna sočiva.
  • Formula je obogaćena sa 5% StretchFlex kompleksa, pa pruža trepavicama zadivljujući panorama volumen, ne kompromitujući udobnost ili performanse. Ultra-fleksibilna formula obavija svaku trepavicu, pa su one savršeno razdvojene, punog volumena i bez grudvica.

Što se nas tiče, Panorama Love Story je definitivno počela. Ali, hoće li potrajati? Mi smo već počeli da je koristimo, kako bismo je detaljnije testirali i napisali recenziju. Pozivamo i vas da nam javite svoje utiske o ovoj maskari koju svakako vredi isprobati.

Za fotografije zahvaljujemo kompaniji L’Oréal Paris.

Povezani članci

kompanija L'Oréal
Beauty Business

Kompanija L’Oréal je predstavila BEAUTY TECH inovacije

Wannabe Beauty & Wellness Awards 2024
Beauty Business

Wannabe Beauty & Wellness Awards 2024: Glasajte za najbolje proizvode i prijavite se za Wannabe Beauty Hub događaj

kompanija dm
Beauty Business

Dvadeset godina zajedno jedni za druge: Kompanija dm je proslavila veliki jubilej uz više od 1.000 zvanica

charlize theron
Beauty Business

Charlize Theron je, u okviru modne kuće Dior, dobila dve nove uloge!

metropoliten čulna izložba
Beauty Business

Zašto mirisi stvaraju eksploziju osećanja? Vodimo vas na METROPOLITEN ČULNU IZLOŽBU

YSL beauty
Beauty Business

YSL Beauty predstavlja BEAUTY LIGHT CLUB u tržnom centru Galerija