Kendall Jenner je novo zaštitno lice kozmetičke kuće L’ORÉAL PARIS

Čuveni francuski beauty brend upravo je objavio da je supermodel Kendall Jenner postala njihova najnovija ambasadorka.

Kendall Jenner se nalazi u centru najveće beauty vesti ovog trenutka. I ne, nije u pitanju lansiranje njene linije proizvoda (mada ne bismo imali ništa protiv). 27-godišnji supermodel postala je novo lice jednog od najvećih svetskih beauty brendova. Slobodno čestitajte najnovijoj amobasadorki kozmetičke kuće L’Oréal Paris!

„Današnja vruća tema: @kendalljenner se pridružila velikoj L’Oréal Paris porodici kao naša nova globalna ambasadorka“, objavljeno je na Instagram profilu brenda. „Ona je snažna, uspešna i talentovana – veoma smo uzbuđeni što je postala deo naše porodice.“

Partnerstvo između beauty giganta i Kendall – koja iza sebe već ima beauty kampanje za Estée Lauder, kao i za beauty brendove koje su osnovale njene sestre – deluje kao kombinacija iz snova. Ne zaboravite da je na ovogodišnjem Met Gala balu nosila isključivo L’Oréal Paris šminku! Kendall će se u kampanjama brenda pojavljivati od septembra, reklamirajući neke od svojih omiljenih proizvoda, poput L’Oréal Paris Telescopic maskare i pudera Infallible Fresh Wear Foundation.

Da zaključimo, rijaliti zvezda pridružila se nekima od naših omiljenih selebritija, poput Kate Winslet, Viole Davis, Elle Fanning, Eve Longorije i Gemme Chan – koje su takođe zaštitna lica velikog kozmetičkog brenda. „Počastvovana što sam postala deo sestrinstva koje čine jake žene i što ću biti u prilici da izgovaram legendarni slogan: ‘Jer ja to zaslužujem'“, piše u press saopštenju koje je poslao Kendallin tim. „Ulazak u L’Oréal Paris tim i mogućnost da predstavljam sve ono za šta se ovaj brend zalaže budi kod mene osećaj da su se sve kockice složile.”

Foto: Instagram / @lorealparis

Povezani članci

KIKO Milano
Make-up

Osvojite kurs šminkanja i nove KIKO Milano proizvode!

AVON ULTRA COLOUR
Make-up

AVON ULTRA COLOUR kolekcija pomoći će vam da oslobodite svoju kreativnost

Hromirani manikir
Make-up

Hromirani manikir u plavom ruhu sve je popularniji!

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog zgleda kože
Make-up

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog izgleda kože

Make-up

Ovoga leta želimo zlatnu boju na kapcima: Makeup inspo sa revije CHANEL Cruise 2024/25.

korektor
Make-up

Nanesite korektor na područje ispod očiju kao profesionalac!