Kendall Jenner je novo zaštitno lice kozmetičke kuće L’ORÉAL PARIS

Čuveni francuski beauty brend upravo je objavio da je supermodel Kendall Jenner postala njihova najnovija ambasadorka.

Kendall Jenner se nalazi u centru najveće beauty vesti ovog trenutka. I ne, nije u pitanju lansiranje njene linije proizvoda (mada ne bismo imali ništa protiv). 27-godišnji supermodel postala je novo lice jednog od najvećih svetskih beauty brendova. Slobodno čestitajte najnovijoj amobasadorki kozmetičke kuće L’Oréal Paris!

„Današnja vruća tema: @kendalljenner se pridružila velikoj L’Oréal Paris porodici kao naša nova globalna ambasadorka“, objavljeno je na Instagram profilu brenda. „Ona je snažna, uspešna i talentovana – veoma smo uzbuđeni što je postala deo naše porodice.“

Partnerstvo između beauty giganta i Kendall – koja iza sebe već ima beauty kampanje za Estée Lauder, kao i za beauty brendove koje su osnovale njene sestre – deluje kao kombinacija iz snova. Ne zaboravite da je na ovogodišnjem Met Gala balu nosila isključivo L’Oréal Paris šminku! Kendall će se u kampanjama brenda pojavljivati od septembra, reklamirajući neke od svojih omiljenih proizvoda, poput L’Oréal Paris Telescopic maskare i pudera Infallible Fresh Wear Foundation.

Da zaključimo, rijaliti zvezda pridružila se nekima od naših omiljenih selebritija, poput Kate Winslet, Viole Davis, Elle Fanning, Eve Longorije i Gemme Chan – koje su takođe zaštitna lica velikog kozmetičkog brenda. „Počastvovana što sam postala deo sestrinstva koje čine jake žene i što ću biti u prilici da izgovaram legendarni slogan: ‘Jer ja to zaslužujem'“, piše u press saopštenju koje je poslao Kendallin tim. „Ulazak u L’Oréal Paris tim i mogućnost da predstavljam sve ono za šta se ovaj brend zalaže budi kod mene osećaj da su se sve kockice složile.”

Foto: Instagram / @lorealparis

Povezani članci

make-up
Make-up

Šta će se naći na jesenjem make-up meniju?

M•A•C Studio Radiance Serum-Powered™
Make-up

Vreme je da vaša koža zablista: Upoznajte novi M·A·C Studio Radiance Serum-Powered™ tečni puder!

„Pumpkin spice“
Make-up

„Pumpkin spice“ make-up obeležiće jesenju sezonu!

manikir
Make-up

10 jesenjih manikir ideja koje ćemo rado prigrliti

Lancôme x Louvre
Make-up

Spoj lepote i umetnosti: Nova saradnja LANCÔME x LOUVRE

Hailey Bieber kao mag beauty industrije najnovije generacije
Make-up

Hailey Bieber kao mag beauty industrije najnovije generacije