Stiglo je limitirano praznično izdanje legendarnog GISOU ulja za kosu i to u još lepšoj bočici

Zaljubila sam se u Gisou ulje za kosu sa medom, a nova, praznična verzija oborila me je s nogu. Evo zbog čega…

Kao što sam već više puta napomenula, obožavam da isprobavam preparate koje su lansirale svetski poznate influenserke. Iako me obično privuku inovativnom ambalažom, nikad se nisam razočarala u njihov kvalitet. S tim u vezi, na mojoj današnjoj beauty track listi našlo se novo, limitirano izdanje, sada već provereno odličnog ulja za kosu, natopljenog medom. Reč je o ručno izrađenoj Gisou formuli, spakovanoj u ekskluzivnu bočicu, ukrašenu pozlaćenim detaljma, koji aociraju na saće – razumljivo!

Ne samo da pruža rezultate koje obećava (o čemu sam pisala u recenziji), iza ovog ulja krije se interesantan storytelling, zahvaljujući kojem se Gisou našao u centru pažnje čitave beauty industrije.

Kratak background

Ovaj brend, koji obuhvata preparate na bazi meda, pokrenula je popularna influenserka Negin Mirsalehi. Njena priča počinje upravo u pčelinjem vrtu, u kojem je njen otac uzgajao pčele. Da stvar bude još zanimljivija – njena majka, po profesiji frizerka, čitav život razvijala je formulu ulja za kosu zasnovanu na medu. Negin je ,,samo“ spojila znanje svojih roditelja, te kreirala brojne proizvode za negu kose i kože, na čelu sa Honey Infused uljem za kosu. Sada je otišla korak dalje, te isto to ulje spakovala u predivnu, prazničnu bočicu i učinila ga još privlačnijim.

Bez obzira na to što je praznično izdanje dostupno samo u Londonu i Njujorku, i to u periodu od 7 do 24. decembra, regularnu verziju možete nabaviti u Sephora prodavnicama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Kako da napravite prazničnu frizuru pomoću ovog ulja

Gisou ulje vam može poslužiti da napravite bezvremensku frizuru sa elegantnim loknama. Ovi mekani, zdravi talasi odišu glamurom, što ih čini savršenim za svaku svečanu priliku. Sve korake pogledajte u video snimku ispod. (Naravno, nije neophodno da svi preparati budu sa Gisou potpisom).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisou (@gisou)

Foto i video: Instagram @negin_mirsalehi

Sadržaj naveden u ovom članku napisan je samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet ili konsultaciju. Naglašavamo da se BeautyDesk.rs ne bavi pružanjem medicinskih saveta ili usluga. Mišljenja i sadržaj uključeni u članak samo su stavovi autora, te ne treba da se koriste kao zamena za ekspertsko mišljenje ili konsultaciju, niti BeautyDesk.rs može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu oslanjanjem na sadržaj članka.

Povezani članci

syrup blonde
Kosa

„Syrup blonde“ je sjajna nijansa koja će ovog proleća biti u trendu

Beyonce Cecred
Kosa

Bili smo u pravu: Beyonce će uskoro lansirati liniju za negu kose CÉCRED

za suvu kosu
Kosa

5 DIY maski za suvu kosu koje pružaju sjajne rezultate

batiste sweat-activated
Kosa

Iz BATISTE-a stiže velika inovacija: Pametni šamponi za suvo pranje kose sa sweat-activated i touch-activated tehnologijom

parfema za kosu
Kosa

10 najboljih parfema za kosu koji mirišu tako neodoljivo

uvijanje kose
Kosa

Uvijanje kose: 5 najčešćih grešaka prilikom ovog postupka + laka rešenja