Stiglo je limitirano praznično izdanje legendarnog GISOU ulja za kosu i to u još lepšoj bočici

Zaljubila sam se u Gisou ulje za kosu sa medom, a nova, praznična verzija oborila me je s nogu. Evo zbog čega…

Kao što sam već više puta napomenula, obožavam da isprobavam preparate koje su lansirale svetski poznate influenserke. Iako me obično privuku inovativnom ambalažom, nikad se nisam razočarala u njihov kvalitet. S tim u vezi, na mojoj današnjoj beauty track listi našlo se novo, limitirano izdanje, sada već provereno odličnog ulja za kosu, natopljenog medom. Reč je o ručno izrađenoj Gisou formuli, spakovanoj u ekskluzivnu bočicu, ukrašenu pozlaćenim detaljma, koji aociraju na saće – razumljivo!

Ne samo da pruža rezultate koje obećava (o čemu sam pisala u recenziji), iza ovog ulja krije se interesantan storytelling, zahvaljujući kojem se Gisou našao u centru pažnje čitave beauty industrije.

Kratak background

Ovaj brend, koji obuhvata preparate na bazi meda, pokrenula je popularna influenserka Negin Mirsalehi. Njena priča počinje upravo u pčelinjem vrtu, u kojem je njen otac uzgajao pčele. Da stvar bude još zanimljivija – njena majka, po profesiji frizerka, čitav život razvijala je formulu ulja za kosu zasnovanu na medu. Negin je ,,samo“ spojila znanje svojih roditelja, te kreirala brojne proizvode za negu kose i kože, na čelu sa Honey Infused uljem za kosu. Sada je otišla korak dalje, te isto to ulje spakovala u predivnu, prazničnu bočicu i učinila ga još privlačnijim.

Bez obzira na to što je praznično izdanje dostupno samo u Londonu i Njujorku, i to u periodu od 7 do 24. decembra, regularnu verziju možete nabaviti u Sephora prodavnicama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Kako da napravite prazničnu frizuru pomoću ovog ulja

Gisou ulje vam može poslužiti da napravite bezvremensku frizuru sa elegantnim loknama. Ovi mekani, zdravi talasi odišu glamurom, što ih čini savršenim za svaku svečanu priliku. Sve korake pogledajte u video snimku ispod. (Naravno, nije neophodno da svi preparati budu sa Gisou potpisom).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisou (@gisou)

Foto i video: Instagram @negin_mirsalehi

Povezani članci

fenty hair
Beauty Business

Stiže FENTY HAIR: Evo šta za sada znamo!

seda kosa
Kosa

Pitali ste nas: Može li seda kosa vratiti svoju boju?

šiške
Kosa

Kako da pronađete savršene šiške za svoj oblik lica

tanka kosa
Kosa

Tanka kosa? Ove frizure pomoći će vam da stvorite iluziju volumena…

ulja za kosu
Kosa

Kako pravilno koristiti ulja za kosu?

pšenični proteini
Kosa

Zbog čega bi pšenični proteini trebalo da se nađu u sastavu vaših preparata za negu kose?