Ovih deset parfema biće najpopularniji u 2024. godini

Prema informacijama sa TikTok platforme, ovih deset parfema biće najpopularniji u 2024. godini. 

Budući da se gotovo svi trendovi, a naročito oni iz beauty industrije, razvijaju brzinom svetlosti na TikToku, upravo smo na ovoj platformi potražile informacije o parfemima, te na osnovu njih sastavili listu onih za koje smatramo da će biti najpopularniji u narednoj godini. Od cvetnih simfonija do egzotičnih mešavina – TikTok prognoza obećava da će baš ovi mirisni trendovi biti u centru pažnje.

#1 Le Labo Lavande 31

Ključne note: lavanda, bergamot, neroli i mahune tonke.

Mirisne kreacije sa Le Labo potpisom izuzetno su popularne, stoga ne sumnjamo da će i u 2024. godini pronaći svoje mesto među favoritima. Osim klasičnih kompozicija, poput Santal 33 i Another 13, našu pažnju privukao je miris Lavande 31, koji verujemo da će svoj vrhunac doživeti u narednom periodu. Reč je o mešavini esencija svežeg bergamota, nerolija, aromatične lavande i toplih nota mahuna tonke. Možete ga potražiti u Metropoliten parfimerijama.

#2 Victoria Beckham Suite 302

Ključne note: crna trešnja, koža i listovi duvana.

Kolekcija mirisa Victorie Beckham jedna je od najinteresantnijih parfemskih linija lansiranih ove godine. Nama je za oko zapala uniseks kompozicija Suite 302, koja sadrži nesvakidašnju kombinaciju aroma, sa naglaskom na kožne tonove i crnu trešnju.

#3 Dolce & Gabbana Devotion

Ključne note: kandirani citrusi, cvet narandže i vanila.

Dolce & Gabbana Devotion definitivno je jedan od najtoplijih mirisa prezentovanih ove godine. Zamislite sveže, citrusne note u kombinaciji sa toplom, senzualnom vanilom – idealna kompozicija za leto. Možete ga pronaći u Jasmin parfimerijama.

#4 Kilian Love Don’t Be Shy

Ključne note: apsolut cveta narandže, orlovi nokti, ruža, akord šećera belog sleza, amber i neroli.

Jedan od bestselera najvećeg beauty lanca na svetu Cult Beauty, Love Don’t Be Shy sa Kilian potpisom savršeni je gurmanski, slatkasti miris, koji ćete obožavati. Zahvaljujući akordu šećera belog sleza odličan je za letnje dane. Možete ga pronaći u Metropoliten parfimerijama.

#5 Dior J’adore L’Or Essence de Parfum

Ključne note: cvet narandže, jasmin i apsolut ruže.

Najnoviji Diorov miris kreirao je niko drugi do Francisa Kurkdjiana (da, ista osoba koja je kreirala i Baccarat Rouge 540). Ažurirana verzija originalnog J’adore parfema donosi topli i senzualan miris sa svežim notama cveta narandže. Možete ga pronaći u Jasmin parfimerijama.

#6 Byredo Gypsy Water

Ključne note: borove iglice, sandalovina, limun, vanila i bergamot.

Tokom godina Byredo Gypsy Water stekao je status kultnog mirisa, koji će sigurno biti jedan od najpopularnijih i u 2024. Ne samo da je dizajn bočice ultrašik, nego je i njegova drvenasta aroma savršena za sva godišnja doba. Možete ga pronaći u Metropoliten parfimerijama.

#7 Frédéric Malle Portrait of a Lady

Ključne note: turska ruža, pačuli, sandalovina, tamjan, crna ribizla, karanfilić i malina.

Parfem Portrait of a Lady dobio je naziv po istoimenom romanu Henrija Džejmsa iz 1881. godine. Ovaj jedinstveni miris istražuje akorde ruže i začina na nov, moderan način, varirajući između orijentalne i chypre teme prirodnog i intenzivnog pačulija, koji dominira srcem kompozicije. Možete ga pronaći u Metropolten parfimerijama.

#8 Diptyque Orphéon

Ključne note: duvan, kedar, mahune tonke i jasmin.

Poslednjih nekoliko godina došli smo do zaključka da ljudi preferiraju toplije, bogatije mirise, stoga pretpostavljamo da će parfemska voda Diptyque Orphéon biti izuzetno popularna u 2024, zahvaljujući notama kedra i senzualnog jasmina. Možete je pronaći u Metropoliten parfimerijama.

#9 Maison Francis Kurkdjian

Ključne note: jasmin, šafran, kedar, amber.

Svaki miris u Maison Francis Kurkdjian kolekciji možete smatrati modnim detaljem. Ovi luksuzni parfemi oličavaju način života i čim ga jednom osetite, poželećete da ga nosite zauvek. Možete ga pronaći u Metropoliten parfimerijama.

#10 Tom Ford Soleil Neige

Ključne note: bergamot, cvet jasmina, limun.

Svaki miris sa Tom Ford potpisom istražuje dragocene ili luksuzne sastojke, a ova zadivljujuća parfemska voda dočarava suštinu blistave zimske lepote. Lansiran kao deo Private Blend kolekcije, miris Soleil Neige harmoničan je spoj cvetnih i orijentalnih nota.

Foto: unsplash.com, PR

Sadržaj naveden u ovom članku napisan je samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet ili konsultaciju. Naglašavamo da se BeautyDesk.rs ne bavi pružanjem medicinskih saveta ili usluga. Mišljenja i sadržaj uključeni u članak samo su stavovi autora, te ne treba da se koriste kao zamena za ekspertsko mišljenje ili konsultaciju, niti BeautyDesk.rs može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu oslanjanjem na sadržaj članka.

Povezani članci

parfem
Parfemi

Gde sve i kako treba naneti parfem da biste osigurali njegovu postojanost?

retro mirisne note
Parfemi

Parfemski trendovi 2024: Retro mirisne note koje ponovo volimo

mirisom
Parfemi

Između mirisa i emocija postoji posebna veza. Evo o čemu je zapravo reč…

Razlika između parfemske i taoletne vode
Parfemi

Razlika između parfemske i toaletne vode: Kratak vodič o koncentraciji mirisnih kompozicija

sniženje parfema
Parfemi

Bili smo u Lilly Drogerijama i izdvojili naše mirisne favorite!

future society perfume
Parfemi

Treba li nam prajmer za parfem i može li on učiniti da miris traje i do 24 h?