Novo BACCARAT ROUGE 540 svetlucavo ulje za telo – vrhunski praznični poklon kojem nećete odoleti

Postoji nešto magično u limitiranim beauty kolekcijama, zar ne? Samim tim što se prodaju u ograničenim količinama, automatski postaju predmet naše žudnje. Mi definitivno spadamo u ovu grupu kolekcionara. Shodno tome, na listu želja dopisali smo novo Baccarat Rouge 540 svetlucavo ulje za telo, kreirano kao dodatak parfemu istog naziva. 

Kompanija Baccarat, proizvođač najprestižnijih i najskupljih kristala na svetu, 2014. godine proslavila je 250 godina postojanja ekskluzivnim parfemom – Rouge 540. Ovaj, sada već prepoznatljivi miris, dolazi iz kuhinje slavnog kreatora parfema Francisa Kurkdjiana. Tom prilikom proizvedeno je svega 250 bočica, po ceni od 4000 dolara. Danas je ovaj spektakularni miris dostupan širom sveta kao Baccarat Rouge 540, sa čudesno drvenastim, cvetno-ćilibarnim akordima, podjednako opojan i intenzivan.

Međutim, to nije sve – povodom božićnih i novogodišnjih praznika Maison Francis Kurkdijan lansirao je prateće svetlucavo ulje za telo (195 dolara), napravljeno od luksuznih čestica 24-karatnog zlata, koje pruža nežan sjaj koži, a miriše na cvetnu aromu ambera. 

Doza luksuza

Maison Francis Kurkdijan pravi luksuzne mirise. S obzirom na to, nećete ih pronaći u lokalnim parfimerijama i drogerijama. Ovo su unikatni primeri i njihova cena to odražava. Kod nas ih možete kupiti u Metropoliten beauty prodavnicama

Dakle, Rouge 540 nije stereotipni slatki, prijatan miris. Pre nego što se zagreje na koži kedrom i žalfijom, otvara se blistavim jasminom i toplom notom šafrana, a završava se aromom ambera. Na početku je bio namenjen isključivo uskom krugu ljudi, a danas je dostupan širom sveta. Kao i mnogi drugi kultni kozmetički proizvodi, i ovaj je ekstremnu popularnost stekao na Tik Tok-u, zahvaljujući velikom broju recenzija.

Srce kultnog parfema u srži svetlucavog ulja

Uobičajeno je da brendovi mirisa lansiraju komplementarne proizvode za negu tela, kao što su losioni, ulja za kupanje, puderi i ulja za telo. Ako volite da nanosite mirise u slojevima, onda je kombinacija ovog parfema i ulja odličan izbor za vas. Za razliku od drugih, ovo ulje se mnogo duže zadržava na koži. Zlatne čestice su suptilne, pa nećete imati osećaj da ste se ”kupali” u šljokicama. 

Ako ove praznične sezone želite da unesete dašak glamura u svakodnevni život, poklonite sebi ili nekome koga volite Baccarat Rouge 540 svetlucavo ulje za telo. Požurite, jer je u pitanju limitirana kolekcija. 

Foto: PR

Povezani članci

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog zgleda kože
Make-up

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog izgleda kože

Make-up

Ovoga leta želimo zlatnu boju na kapcima: Makeup inspo sa revije CHANEL Cruise 2024/25.

korektor
Make-up

Nanesite korektor na područje ispod očiju kao profesionalac!

Makup za venčanje
Make-up

Makeup za venčanje: 8 inspirativnih ideja sa crvenog tepiha

manikir victorie beckham
Make-up

Savršen za proleće: Manikir koji je Victoria Beckham odabrala za proslavu svog 50. rođendana

tečni hajlajteri
Make-up

Tečni hajlajteri za blistavu i sjajnu kožu: Isprobajte jedan od ova četiri