Novo BACCARAT ROUGE 540 svetlucavo ulje za telo – vrhunski praznični poklon kojem nećete odoleti

Postoji nešto magično u limitiranim beauty kolekcijama, zar ne? Samim tim što se prodaju u ograničenim količinama, automatski postaju predmet naše žudnje. Mi definitivno spadamo u ovu grupu kolekcionara. Shodno tome, na listu želja dopisali smo novo Baccarat Rouge 540 svetlucavo ulje za telo, kreirano kao dodatak parfemu istog naziva. 

Kompanija Baccarat, proizvođač najprestižnijih i najskupljih kristala na svetu, 2014. godine proslavila je 250 godina postojanja ekskluzivnim parfemom – Rouge 540. Ovaj, sada već prepoznatljivi miris, dolazi iz kuhinje slavnog kreatora parfema Francisa Kurkdjiana. Tom prilikom proizvedeno je svega 250 bočica, po ceni od 4000 dolara. Danas je ovaj spektakularni miris dostupan širom sveta kao Baccarat Rouge 540, sa čudesno drvenastim, cvetno-ćilibarnim akordima, podjednako opojan i intenzivan.

Međutim, to nije sve – povodom božićnih i novogodišnjih praznika Maison Francis Kurkdijan lansirao je prateće svetlucavo ulje za telo (195 dolara), napravljeno od luksuznih čestica 24-karatnog zlata, koje pruža nežan sjaj koži, a miriše na cvetnu aromu ambera. 

Doza luksuza

Maison Francis Kurkdijan pravi luksuzne mirise. S obzirom na to, nećete ih pronaći u lokalnim parfimerijama i drogerijama. Ovo su unikatni primeri i njihova cena to odražava. Kod nas ih možete kupiti u Metropoliten beauty prodavnicama

Dakle, Rouge 540 nije stereotipni slatki, prijatan miris. Pre nego što se zagreje na koži kedrom i žalfijom, otvara se blistavim jasminom i toplom notom šafrana, a završava se aromom ambera. Na početku je bio namenjen isključivo uskom krugu ljudi, a danas je dostupan širom sveta. Kao i mnogi drugi kultni kozmetički proizvodi, i ovaj je ekstremnu popularnost stekao na Tik Tok-u, zahvaljujući velikom broju recenzija.

Srce kultnog parfema u srži svetlucavog ulja

Uobičajeno je da brendovi mirisa lansiraju komplementarne proizvode za negu tela, kao što su losioni, ulja za kupanje, puderi i ulja za telo. Ako volite da nanosite mirise u slojevima, onda je kombinacija ovog parfema i ulja odličan izbor za vas. Za razliku od drugih, ovo ulje se mnogo duže zadržava na koži. Zlatne čestice su suptilne, pa nećete imati osećaj da ste se ”kupali” u šljokicama. 

Ako ove praznične sezone želite da unesete dašak glamura u svakodnevni život, poklonite sebi ili nekome koga volite Baccarat Rouge 540 svetlucavo ulje za telo. Požurite, jer je u pitanju limitirana kolekcija. 

Foto: PR

Povezani članci

dupes
Make-up

Šta su tačno “dupes”? O kakvim se duplikatima radi i zašto svi pričaju o njima?

make-up
Make-up

Šta će se naći na jesenjem make-up meniju?

M•A•C Studio Radiance Serum-Powered™
Make-up

Vreme je da vaša koža zablista: Upoznajte novi M·A·C Studio Radiance Serum-Powered™ tečni puder!

„Pumpkin spice“
Make-up

„Pumpkin spice“ make-up obeležiće jesenju sezonu!

manikir
Make-up

10 jesenjih manikir ideja koje ćemo rado prigrliti

Lancôme x Louvre
Make-up

Spoj lepote i umetnosti: Nova saradnja LANCÔME x LOUVRE