#GIVEAWAY: BOSS The Scent Magnetic for Him – savršen poklon za Dan zaljubljenih

Obradujte svog partnera novim BOSS The Scent Magnetic for Him parfemom! Ne, ovoga puta ne morate ići do parfimerije, dovoljno će biti da učestvujete u darivanju na našem Instagram profilu – @beautydesk.rs, koje organizujemo u saradnji sa Jasmin parfimerijama, te da imate samo malo sreće.

Novi BOSS The Scent Magnetic predstavlja dublju, intenzivniju interpretaciju BOSS The Scent potpisa. Zasnovane na ambri, dve kompozicije za njega i nju (koju ćete bolje upoznati OVDE), zahvaljujući neodoljivoj fuziji kontrastnih sastojaka, zavode novim i magnetnim intenzitetom. Uzajamna privlačnost, kojoj je nemoguće odoleti, je zapravo ideja koja stoji iza nove kampanje, čije su zvezde Jacob Elordi i Laura Harrier – holivudski glumci i lica BOSS The Scent franšize. BOSS The Scent Magnetic for Him namenjen je samouverenom i uspešnom muškarcu, te smo gotovo sigurni da će se uklopiti i u stil vašeg partnera. Hajde da ga bolje upoznamo!

BOSS The Scent Magnetic for Him: Apsolutno neodoljiv!

Kada je o ključnim komponentama ovog parfema reč, stimulativne gornje note maninke, ekskluzivnog BOSS sastojka, intenzivirane su kako bi trenutno pružile mirisu moćnu energiju. Apsolut mekinja u srcu kao da golica čula koja neodoljivo privlači osnova od ekstrakta crne vanile, uzdižući magnetnu snagu BOSS The Scent na potpuno novi nivo.

BOSS The Scent Magnetic for Him komponovala je parfimerka Delphine Lebeau, kao intenzivno zavodljivi spoj ambre, voća i štavljene kože.

Ova parfemska voda predstavljena je u zaobljenoj, crnoj, lakiranoj bočici, smeštenoj u ledeni zlatni kavez koji oduzima dah, a dostupna je u formatima od 50 ml i 100 ml.

Foto: PR

Povezani članci

parfemi s mirisom kokosa
Parfemi

Parfemi s mirisom kokosa: 10 kompozicija idealnih za leto! 

Chanel N°5 L’Eau
Beauty Business

Chanel N°5 L’Eau prvi put dolazi u drugačijoj bočici! I, da – želimo je!

parfem
Parfemi

Gde sve i kako treba naneti parfem da biste osigurali njegovu postojanost?

retro mirisne note
Parfemi

Parfemski trendovi 2024: Retro mirisne note koje ponovo volimo

mirisom
Parfemi

Između mirisa i emocija postoji posebna veza. Evo o čemu je zapravo reč…

Razlika između parfemske i taoletne vode
Parfemi

Razlika između parfemske i toaletne vode: Kratak vodič o koncentraciji mirisnih kompozicija