#GIVEAWAY: BOSS The Scent Magnetic for Him – savršen poklon za Dan zaljubljenih

Obradujte svog partnera novim BOSS The Scent Magnetic for Him parfemom! Ne, ovoga puta ne morate ići do parfimerije, dovoljno će biti da učestvujete u darivanju na našem Instagram profilu – @beautydesk.rs, koje organizujemo u saradnji sa Jasmin parfimerijama, te da imate samo malo sreće.

Novi BOSS The Scent Magnetic predstavlja dublju, intenzivniju interpretaciju BOSS The Scent potpisa. Zasnovane na ambri, dve kompozicije za njega i nju (koju ćete bolje upoznati OVDE), zahvaljujući neodoljivoj fuziji kontrastnih sastojaka, zavode novim i magnetnim intenzitetom. Uzajamna privlačnost, kojoj je nemoguće odoleti, je zapravo ideja koja stoji iza nove kampanje, čije su zvezde Jacob Elordi i Laura Harrier – holivudski glumci i lica BOSS The Scent franšize. BOSS The Scent Magnetic for Him namenjen je samouverenom i uspešnom muškarcu, te smo gotovo sigurni da će se uklopiti i u stil vašeg partnera. Hajde da ga bolje upoznamo!

BOSS The Scent Magnetic for Him: Apsolutno neodoljiv!

Kada je o ključnim komponentama ovog parfema reč, stimulativne gornje note maninke, ekskluzivnog BOSS sastojka, intenzivirane su kako bi trenutno pružile mirisu moćnu energiju. Apsolut mekinja u srcu kao da golica čula koja neodoljivo privlači osnova od ekstrakta crne vanile, uzdižući magnetnu snagu BOSS The Scent na potpuno novi nivo.

BOSS The Scent Magnetic for Him komponovala je parfimerka Delphine Lebeau, kao intenzivno zavodljivi spoj ambre, voća i štavljene kože.

Ova parfemska voda predstavljena je u zaobljenoj, crnoj, lakiranoj bočici, smeštenoj u ledeni zlatni kavez koji oduzima dah, a dostupna je u formatima od 50 ml i 100 ml.

Foto: PR

Povezani članci

Istražili smo: Ovo je savršen parfem za vaš horoskopski znak
Parfemi

Istražili smo: Ovo je savršen parfem za vaš horoskopski znak

Stigla je nova kolekcija LOUIS VUITTON X YAYOI KUSAMA parfema
Parfemi

Stigla je nova kolekcija LOUIS VUITTON X YAYOI KUSAMA parfema

Q by Dolce & Gabbana
Parfemi

Dostojan kraljice: Šta treba da znate o novom parfemu Q BY DOLCE & GABBANA

nove mirisne note
Parfemi

U ove tri nove mirisne note tako se lako zaljubiti!

kako pravilno čuvati parfem
Parfemi

Da li čuvate parfeme na pravilan način? Izbegnite najčešću grešku!

Parfemi

Ariana Grande predstavlja novu kolekciju parfema inspirisanu mod stilom šezdesetih