U ove tri nove mirisne note tako se lako zaljubiti!

Naredne mirisne note očaraće čula već pri prvom „susretu“.

Gotovo po pravilu, pri pomenu novih nota, probudi se i naša znatiželja. Mi se definitivno ubrajamo u grupu onih koji su, zarad pronalaženja novog parfema i kreiranja novog mirisnog identiteta, spremni da se u svakom trenutku upuste u avanturu. Nije nam teško da obiđemo parfimerije, te da na svilenkastu, belu tračicu prsnemo svaki novitet koji nam privuče pažnju. Ako se i vi prepoznajete u ovoj priči, sigurni smo da će vam tri nove mirisne note, koje su nam zapale za oko, olakšati izbor kada je o pronalsku narednog parfema koji će upotpuniti vašu kolekciju reč.

Nove mirisne note: Izbor neće biti nimalo lak, samo kažemo!

DOZA SAMOUVERENOSTI: BOSS The Scent Magnetic for Her EDP

Spaja neodoljivi kontrast čistog belog mošusa i osmantus cveta tamne teksture. Primamljive gore note osmantusa intenzivirane su kako bi mirisu trenutno pružile moćnu senzualnost. Baršunaste semenke ružičastog sleza u njegovom srcu kao da hipnotišu čula, koja neodoljivo privlači čisti beli mošus u osnovi, uzdižući magnetnu snagu BOSS The Scent na potpuno novi nivo.

Ovu parfemsku vodu kreirala je parfimerka Louise Turner, kao intenzivno zavodljivi spoj ambre i mošusa. Smeštena je u tamno ljubičastu bočicu dijamantskog oblika, sa krunom od ledenog zlata koja oduzima dah.

TAKO BEZBRIŽAN: Burberry Her Elixir de Parfum

Her Elixir de Parfum, novi intenzivni dodatak Burberry Her porodici, nudi potpis od voćnih gurmanskih nota, erupciju tamnih crvenih bobica i jasmina, i sve to zaokruženo senzualnim i opojnim notama vanile i ambre. Dizajniran je za žene koje se ne plaše da istražuju nepoznato. Bezbrižne i slobodne, one tragaju za uzbuđenjem koje donosi njihova naredna avantura.

Fran Summers je njegova ambasadorka. U kampanji, ona je otelotvorenje hrabrog i slobodnog duha – njeno samopouzdanje i senzualna energija prenose esenciju Burberry žene. Prikazana sa elegantnim krilima, ona hitro istražuje nepoznato, juri za sledećom avanturom kako bi ostavila odvažan i očaravajući uticaj.

Burberry Her Elixir de Parfum intenzivira roze boju bočice za Eau de Parfum, čineći je neprovidnom kako bi se dodatno istakao intenzitet mirisa i njegova samouverena, senzualna priroda. Reljefna Burberry slova krase donji deo bočice, kao i kod prethodnih HER mirisa.

VEGANSKI: Chloé Nomade Jasmin Naturel Intense EDP

Za brend Chloé, želja za istraživanjem planete neraskidivo je povezana sa željom za njenim očuvanjem. Priroda se slavi, obožava i štiti u istom impulsu. Plod ove filozofije je i Nomade Jasmin Naturel Intense, parfemska voda formulisana sa mirisom 100% prirodnog porekla, alkoholom i vodom, bez veštačkih boja.

Nomade Jasmin Naturel Intense trenutno golica maštu grandioznim krajolikom u kojem se pustinja graniči sa planinama. I dok noć pada, miris jasmina počinje da prožima vazduh, u kontrastu sa slatkim notama urme i akordom kruške, otkrivajući svu svoju raskoš i kompleksnost. Prefinjena senzualnost jasmina naglašena je vanilom i kremastom sandalovinom. Dodir pačulija upotpunjava kompoziciju, unoseći svoju blistavost i nedvosmislenu modnu eleganciju.

Nakon što je kreirala Nomade Jasmin Naturel, Caroline Dumur sada predstavlja miris bez presedana u čast esencije jasmina. Legendarni cvet potiče iz Egipta, kao i Gaby Aghion, osnivač Chloé. U svom ekološkom pristupu, modna kuća omogućava berbu jasmin u skladu sa održivim principima. Takođe, njegova bočica izrađena je od 15% recikliranog stakla.

Britanska glumica, pevačica i rediteljka Naomi Scott prefinjeno dočarava Nomade vrednosti. Zalaže se i za prava žena i ambasador je organizacije Compassion, koja pruža pomoć socijalno ugroženoj deci širom sveta.

Foto: PR

Povezani članci

parfemski noviteti septembar 2023
Parfemi

3 parfemska noviteta koja ćete momentalno poželeti da pomirišete: Septembar 2023.

parfem
Parfemi

Da li biste poneli parfem sa notama povrća?

wildly me
Parfemi

Millie Bobby Brown lansira svoj prvi parfem – WILDLY ME

myslf
Parfemi

Zbog čega je baš Austin Butler izabran za zaštitno lice novog YSL BEAUTY parfema MYSLF

Miley Cyrus zaštitno lice Gucci Flora Gorgeous Magnolia
Parfemi

Miley Cyrus kao zvezda nove Gucci kampanje za parfemsku vodu Flora Gorgeous Magnolia

beyonce parfem
Parfemi

Beyonce najavila novi parfem sa svojim potpisom. Jedva čekamo!