U ove tri nove mirisne note tako se lako zaljubiti!

Naredne mirisne note očaraće čula već pri prvom „susretu“.

Gotovo po pravilu, pri pomenu novih nota, probudi se i naša znatiželja. Mi se definitivno ubrajamo u grupu onih koji su, zarad pronalaženja novog parfema i kreiranja novog mirisnog identiteta, spremni da se u svakom trenutku upuste u avanturu. Nije nam teško da obiđemo parfimerije, te da na svilenkastu, belu tračicu prsnemo svaki novitet koji nam privuče pažnju. Ako se i vi prepoznajete u ovoj priči, sigurni smo da će vam tri nove mirisne note, koje su nam zapale za oko, olakšati izbor kada je o pronalsku narednog parfema koji će upotpuniti vašu kolekciju reč.

Nove mirisne note: Izbor neće biti nimalo lak, samo kažemo!

DOZA SAMOUVERENOSTI: BOSS The Scent Magnetic for Her EDP

Spaja neodoljivi kontrast čistog belog mošusa i osmantus cveta tamne teksture. Primamljive gore note osmantusa intenzivirane su kako bi mirisu trenutno pružile moćnu senzualnost. Baršunaste semenke ružičastog sleza u njegovom srcu kao da hipnotišu čula, koja neodoljivo privlači čisti beli mošus u osnovi, uzdižući magnetnu snagu BOSS The Scent na potpuno novi nivo.

Ovu parfemsku vodu kreirala je parfimerka Louise Turner, kao intenzivno zavodljivi spoj ambre i mošusa. Smeštena je u tamno ljubičastu bočicu dijamantskog oblika, sa krunom od ledenog zlata koja oduzima dah.

TAKO BEZBRIŽAN: Burberry Her Elixir de Parfum

Her Elixir de Parfum, novi intenzivni dodatak Burberry Her porodici, nudi potpis od voćnih gurmanskih nota, erupciju tamnih crvenih bobica i jasmina, i sve to zaokruženo senzualnim i opojnim notama vanile i ambre. Dizajniran je za žene koje se ne plaše da istražuju nepoznato. Bezbrižne i slobodne, one tragaju za uzbuđenjem koje donosi njihova naredna avantura.

Fran Summers je njegova ambasadorka. U kampanji, ona je otelotvorenje hrabrog i slobodnog duha – njeno samopouzdanje i senzualna energija prenose esenciju Burberry žene. Prikazana sa elegantnim krilima, ona hitro istražuje nepoznato, juri za sledećom avanturom kako bi ostavila odvažan i očaravajući uticaj.

Burberry Her Elixir de Parfum intenzivira roze boju bočice za Eau de Parfum, čineći je neprovidnom kako bi se dodatno istakao intenzitet mirisa i njegova samouverena, senzualna priroda. Reljefna Burberry slova krase donji deo bočice, kao i kod prethodnih HER mirisa.

VEGANSKI: Chloé Nomade Jasmin Naturel Intense EDP

Za brend Chloé, želja za istraživanjem planete neraskidivo je povezana sa željom za njenim očuvanjem. Priroda se slavi, obožava i štiti u istom impulsu. Plod ove filozofije je i Nomade Jasmin Naturel Intense, parfemska voda formulisana sa mirisom 100% prirodnog porekla, alkoholom i vodom, bez veštačkih boja.

Nomade Jasmin Naturel Intense trenutno golica maštu grandioznim krajolikom u kojem se pustinja graniči sa planinama. I dok noć pada, miris jasmina počinje da prožima vazduh, u kontrastu sa slatkim notama urme i akordom kruške, otkrivajući svu svoju raskoš i kompleksnost. Prefinjena senzualnost jasmina naglašena je vanilom i kremastom sandalovinom. Dodir pačulija upotpunjava kompoziciju, unoseći svoju blistavost i nedvosmislenu modnu eleganciju.

Nakon što je kreirala Nomade Jasmin Naturel, Caroline Dumur sada predstavlja miris bez presedana u čast esencije jasmina. Legendarni cvet potiče iz Egipta, kao i Gaby Aghion, osnivač Chloé. U svom ekološkom pristupu, modna kuća omogućava berbu jasmin u skladu sa održivim principima. Takođe, njegova bočica izrađena je od 15% recikliranog stakla.

Britanska glumica, pevačica i rediteljka Naomi Scott prefinjeno dočarava Nomade vrednosti. Zalaže se i za prava žena i ambasador je organizacije Compassion, koja pruža pomoć socijalno ugroženoj deci širom sveta.

Foto: PR

Povezani članci

parfem
Parfemi

Gde sve i kako treba naneti parfem da biste osigurali njegovu postojanost?

retro mirisne note
Parfemi

Parfemski trendovi 2024: Retro mirisne note koje ponovo volimo

mirisom
Parfemi

Između mirisa i emocija postoji posebna veza. Evo o čemu je zapravo reč…

Razlika između parfemske i taoletne vode
Parfemi

Razlika između parfemske i toaletne vode: Kratak vodič o koncentraciji mirisnih kompozicija

sniženje parfema
Parfemi

Bili smo u Lilly Drogerijama i izdvojili naše mirisne favorite!

future society perfume
Parfemi

Treba li nam prajmer za parfem i može li on učiniti da miris traje i do 24 h?