Zbog čega je LAB beauty concept store naša nova „it“ destinacija?

LAB beauty concept store dobio je beogradsku adresu – kako bi nam kozmetičke, hair i make-up bestselere poznatih svetskih brendova učinio lako dostupnim. 

Tamo gde su najvažnija beauty dešavanja/prezentacije/noviteti, tu smo i mi. Zato smo na svojoj mapi, kao neizostavnu beauty destinaciju, označili LAB. Više je razloga za to! Ova oaza u samom centru Beograda – u Vasinoj 14, pored najprestižnijh skincare brendova – Augustinus Bader , 111Skin, Vintner’s Daughter, Furtuna Skin, Macrene, nudi i make-up brendove, kao što su Westman Atelier, Ilia, koji važe za creme de la creme clean make-up kategorije. 

Već sam pogled na ova imena nagoveštava da je LAB koncept baziran na beskompromisnom kvalitetu, minimalizmu i delotvornošću, ruku pod ruku sa clean filozofijom.

Verovatno se pitate ko stoji iza ovog koncepta. Tatjana Dragović, hrvatski top model, koja je u region – najpre u Zagreb, a potom i u Beograd – prva dovela nekonvencionalne i niche brendove, koji su nam do sada bili dostupni samo na putovanjima.

LAB je sinergija iskustva, izvrsnog poznavanja beauty trendova, renomiranih brendova, ali – pre svega – prezentovanja kompletne ponude na jedinstven način. Pred nama je era visoke svesti o zdravlju i lepoti, a ovaj beauty concept store nastoji da u tome prednjači.

To je mesto u kome se mogu pronaći najkvalitetniji brendovi šminke, niche mirisa, kao i proizvoda za negu lica, tela i kose renomiranih kompanija. Međutim, ono što LAB izdvaja na tržištu jeste posebna ponuda i individualni pristup svakom klijentu. Kako bi se klijentima omogućilo maksimalno iskustvo, LAB će uskoro u svoju ponudu uvrstiti i profesionalne kozmetičke tretmane.

Foto: PR

Povezani članci

talk
Beauty Business

Svetska zdravstvena organizacija proglasila je talk „verovatno kancerogenim“

besplatni dermoskopski pregledi
Beauty Business

Besplatni dermoskopski pregledi mladeža na Adi Ciganliji: Ne propustite jedinstvenu priliku!

L'Artisan Parfumeur
Beauty Business

Francuski niche brend L’ARTISAN PARFUMEUR ponovo je u parfimeriji Metropoliten

shaping futures
Beauty Business

Kako frizerski zanat menja živote: Inicijativa Shaping Futures kao odskočna daska mladima

leaping bunny
Beauty Business

Bez testiranja na životinjama: Avon primio cruelty free sertifikat za svoje proizvode

eucerin sun
Beauty Business

Eucerin Sun Club: Predstavljena Eucerin® zaštita od sunca i najavljeni besplatni pregledi kože (saznajte kada!)