WANNABE DIGITAL AWARDS 2023: Uskoro nas čeka influenserski događaj godine – donosimo detalje!

Veoma se radujemo prilici da kao medijski partner podržimo najveću dodelu nagrada za online influensere – WANNABE DIGITAL AWARDS.

WANNABE DIGITAL AWARDS, jedinstvena dodela nagrada za online influensere ove godine održava se peti put zaredom, 23. novembra u Pozorištu na Terazijama u Beogradu. Ovogodišnji WDA ima regionalni karakter i po prvi put okuplja najpoznatije influensere na jednom mestu – kreatore sadržaja iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

WANNABE DIGITAL AWARDS: THE STAGE IS YOURS 2023 u prvi plan stavlja autentičnost i zajedništvo, ali i odgovornost influensera u regionu, da pažljivo i promišljeno odaberu način na koji stvaraju, komuniciraju i koje vrednosti promovišu.

U misiji da se postave standardi i uspostave dobre prakse kada su rad i kreativnost influensera u pitanju, dodeljuju se nagrade u više od 10 kategorija, prilagođenih samoj influence sceni na svakom od 5 tržišta, kroz različite social media platforme. Osim u standardnim kategorijama, priznanja će biti dodeljena i Influenserima godine po izboru žirija i Influenserima godine po izboru publike, a takođe i specijalne nagrade za kreiranje društveno-odgovornog sadržaja i sadržaja sa temom “body positivity”.

O dobitnicima priznanja će, kao i do sada, odlučiti mnogobrojni žiri koji čine regionalni stručnjaci iz različitih oblasti marketinga i komunikacija, kao i predstavnici renomiranih kompanija koje su prisutne širom Balkana. Spisak svih članova žirija pogledajte na linku.

WANNABE MAGAZINE, najposećeniji fashion & lifestyle web magazin, 2018. godine je pokrenuo jedinstveni projekat WANNABE DIGITAL AWARDS. Već 5 godina zaredom, WDA iznova redefiniše i postavlja nove standarde u oblasti influensa, dok budno prati regionalnu scenu i sve njene uzbudljive promene.

WANNABE DIGITAL AWARDS: THE STAGE IS YOURS 2023 su podržali partneri Maybelline New York, La Roche-Posay, Lidl, Dove, Milka i Nivea.

Medijski partneri projekta: BIZ Life, Marketing Mreža, BeautyDesk.rs, Naxi, Radio IN, TOP FM, Bonjour.ba, Ultra magazin, Grazia Slovenia, Ženski recenziRAJ, Super1.

Povezani članci

Milena Radulović
Kultura

Milena Radulović dobitnica je „Nagrade za žensku hrabrost“ koju dodeljuje kompanija Avon

the stage is yours
Kultura

WANNABE DIGITAL AWARDS – THE STAGE IS YOURS 2023: Ovo su svi pobednici!

knjige koje su obeležile 2023
Kultura

5 knjiga koje su obeležile 2023. godinu – po izboru Tatjane Kožul

wannabe digital awards
Kultura

WANNABE DIGITAL AWARDS 2023: Sada možete glasati za svoje omiljene influensere iz celog regiona – evo i kako!

19. slobodna zona
Kultura

Hitovi 19. Slobodne zone – po izboru organizatora

Izložba Gabrielle Chanel Fashion Manifesto
Kultura

Ako putujete u London: Izložba GABRIELLE CHANEL. FASHION MANIFESTO otvorena je do 25. februara 2024.