Treba li nam prajmer za parfem i može li on učiniti da miris traje i do 24 h?

Predstavljamo prajmer za parfem Optimal Habitat brenda Future Society.

Postoji li iko kome se nije desilo da ujutro nanese svoj omiljeni parfem, a da već nekoliko sati kasnije od mirisa ne ostane ni najmanjeg traga? Ali, šta tu uopšte možemo da uradimo, osim da se pomirimo s činjenicom da je miris izvetrio… ili da ga ponovo našpricamo? Uostalom, svima nam je jasno da nakon jednog nanošenja miris ne može da traje 24 h u svom punom sjaju. Ili ipak može?

Sa ciljem da reši taj problem, napredni biotehnološki brend parfema Future Society početkom februara lansirao je novi, jedinstveni proizvod – prajmer za parfem. Optimal Habitat Fragrance Primer obećava da će miris našeg parfema biti intenzivan tokom čitavog dana, a uz to i da će negovati našu kožu.

Optimal Habitat prajmer za parfem – karakteristike

Proizvod je formulisan tako da, kada se nanese na kožu pre parfema, intenzivira njegov miris, i to kako tvrdi proizvođač, čak i gornje citrusne note koje obično veoma brzo ispare. Na taj način se značajno produžava trajanje nanetog parfema, čak do 24 sata.

Šta se krije u formuli

Formulacija je osmišljena u skladu sa biologijom kože. Amino-kiselina arginin i limunska kiselina stvaraju uravnoteženu osnovu koja produžava trajnost mirisa, dok osnažujući peptiti i hidartantni ceramidi održavaju zdravu barijeru naše kože. Ali, to nije sve. Proizvod donosi i nekoliko inovativnih biotehnoloških sastojaka, kakav je aeonome, koji se prikuplja u podmorskoj pećini u Španiji, a na kožu deluje tako što je hidrira, umanjuje oksidativne procese i reguliše mikrobiom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Future Society (@futuresociety)

Šta treba znati o brendu Future Society?

Brend je lansiran u oktobru 2023. godine i odmah je privukao pažnju jedinstvenim konceptom. Predstavljeno je prvih šest parfema čiji su mirisi inspirisani cvećem kojeg više nema zato što je – izumrlo. Jedan od oživljenih mirisa pripada južnoafričkoj biljci koja je nestala usled urbanizacije, drugi havajskom hibiskusu čiji je nestanak uzrokovalo uništavanje šuma, a treći indijskom cvetu koji je izumro usled dugotrajnih suša. Ovi originalni parfemi smešteni su u atraktivno dizajnirane bočice sa oblutkom kao čepom.

Fotografije: wearefuturesociety.com

Povezani članci

Chanel N°5 L’Eau
Beauty Business

Chanel N°5 L’Eau prvi put dolazi u drugačijoj bočici! I, da – želimo je!

parfem
Parfemi

Gde sve i kako treba naneti parfem da biste osigurali njegovu postojanost?

retro mirisne note
Parfemi

Parfemski trendovi 2024: Retro mirisne note koje ponovo volimo

mirisom
Parfemi

Između mirisa i emocija postoji posebna veza. Evo o čemu je zapravo reč…

Razlika između parfemske i taoletne vode
Parfemi

Razlika između parfemske i toaletne vode: Kratak vodič o koncentraciji mirisnih kompozicija

sniženje parfema
Parfemi

Bili smo u Lilly Drogerijama i izdvojili naše mirisne favorite!