Taylor Swift: Frizura koja odoleva trendovima

Taylor Swift je oborila rekord na nedavno održanoj dodeli AMA (American Music Awards) – zahvaljujući glasovima publike dobila je nagrade u svih šest kategorija u kojima je bila nominovana, uključujući i onu najvažniju – umetnica godine.

Za takav rezultat delimično je zaslužno ponovno snimanje ranijih albuma (nakon razilaska sa prethodnom izdavačkom kućom) u novoj verziji – Red Taylor’s Version. Svojevrsni vremeplov na ovoj manifestaciji bila je i prepoznatljiva frizura, koju je nosila u vreme prvih albuma, pre petnaestak goodina, ukombinovana sa sjajnim autfitom za koji je zaslužan njen stilista Joseph Cassell Falconer. Takav hair styling (by Jemma Muradian) u savršenom je skladu i sa nazivom nedavno najavljene turneje: Taylor Swift | The Eras Tour, a journey through the musical eras of my career (past & present!).

Video: @amasU svetu u kome se trendovi menjaju daleko brže nego godišnja doba, osvežavajuće je videti da zvezda “reciklira” look koji je volela u prošlosti. I ne samo da ima frizuru koja podseća na početke njene karijere, već je i njen prepoznatljivi crveni karmin (make-up by Lorrie Turk) dokaz da u ovom svetu trendova koji se smenjuju brzinom munje, možemo da se držimo ličnog stila, na način koji čini da se osećamo dosledni sebi.U svakom slučaju, s obzirom na to da bliži sezona praznika, ova frizura može biti odlična inspiracija. Započnite pravljenjem razdeljka s jedne strane. Zatim uvijte svu kosu u istom smeru – od lica. Kada završite, očešljajte kosu kako biste dobili mekane kovrdže u old Hollywood stilu. Ukoliko bi vam dobro došlo malo više volumena, pre četkanja dodajte sprej za teksturu. Na kraju, ukoliko nemate šiške, formirajte prednju particiju kose tako da pada preko čela, pa je zatim učvrtite šnalicama.

Ili, ako niste toliko vešti, jednostavno svom frizeru pokažite ovaj video 🙂

Foto i video: @amas

Povezani članci

Ako ste plavuša, da li bi trebalo da koristite ljubičasti šampon?
Kosa

Ako ste plavuša, da li bi trebalo da koristite ljubičasti šampon?

italijanski bob
Kosa

Razmišljate o promeni frizure? Italijanski bob preuzima glavnu reč ove sezone!

kosa
Kosa

Zdrava kosa i tokom leta – imamo recept!

SCANDI HAIRLINE preti da postane najpopularnija frizura ovog leta
Kosa

SCANDI HAIRLINE preti da postane najpopularnija frizura ovog leta

bond repair
Kosa

BOND REPAIR nega za kosu: Evo šta treba da znate…

tupe šiške
Kosa

Tupe šiške mogu biti šik detalj koji nedostaje vašoj frizuri