Taylor Swift: Frizura koja odoleva trendovima

Taylor Swift je oborila rekord na nedavno održanoj dodeli AMA (American Music Awards) – zahvaljujući glasovima publike dobila je nagrade u svih šest kategorija u kojima je bila nominovana, uključujući i onu najvažniju – umetnica godine.

Za takav rezultat delimično je zaslužno ponovno snimanje ranijih albuma (nakon razilaska sa prethodnom izdavačkom kućom) u novoj verziji – Red Taylor’s Version. Svojevrsni vremeplov na ovoj manifestaciji bila je i prepoznatljiva frizura, koju je nosila u vreme prvih albuma, pre petnaestak goodina, ukombinovana sa sjajnim autfitom za koji je zaslužan njen stilista Joseph Cassell Falconer. Takav hair styling (by Jemma Muradian) u savršenom je skladu i sa nazivom nedavno najavljene turneje: Taylor Swift | The Eras Tour, a journey through the musical eras of my career (past & present!).

Video: @amasU svetu u kome se trendovi menjaju daleko brže nego godišnja doba, osvežavajuće je videti da zvezda “reciklira” look koji je volela u prošlosti. I ne samo da ima frizuru koja podseća na početke njene karijere, već je i njen prepoznatljivi crveni karmin (make-up by Lorrie Turk) dokaz da u ovom svetu trendova koji se smenjuju brzinom munje, možemo da se držimo ličnog stila, na način koji čini da se osećamo dosledni sebi.U svakom slučaju, s obzirom na to da bliži sezona praznika, ova frizura može biti odlična inspiracija. Započnite pravljenjem razdeljka s jedne strane. Zatim uvijte svu kosu u istom smeru – od lica. Kada završite, očešljajte kosu kako biste dobili mekane kovrdže u old Hollywood stilu. Ukoliko bi vam dobro došlo malo više volumena, pre četkanja dodajte sprej za teksturu. Na kraju, ukoliko nemate šiške, formirajte prednju particiju kose tako da pada preko čela, pa je zatim učvrtite šnalicama.

Ili, ako niste toliko vešti, jednostavno svom frizeru pokažite ovaj video 🙂

Foto i video: @amas

Povezani članci

šamponi bez sulfata
Kosa

Razmišljate o šamponima bez sulfata? Evo šta treba da znate!

kovrdže
Kosa

Mini-val se definitivno vraća u modu: Sada i Nicole Kidman ponovo nosi svoje čuvene kovrdže

Butterfly bob
Kosa

„Butterfly“ bob biće veliki prolećni trend

keratinski tretman
Kosa

Keratinski tretman za ispravljanje kose: Donosimo odgovore na najvažnija pitanja

mini val
Kosa

Frizura Katie Holmes navela nas je da se zapitamo: Da li se vraća mini-val?

ulje za kosu
Kosa

Zašto svi pričaju o ritualu negovanja kose uljima: Benefiti + kako se tretman primenjuje