Show Your Dark Side! Stigao je novi nude&rude proizvod – BODY TAN WATER

Novi Body Tan Water promovisan je u predivnom vrtu Palate umetnosti Madlena na Dedinju, uz podršku magazina Marie Claire Serbia. Donosimo detalje sa elegantnog partyja organizovanog tim povodom.

U predivnom vrtu Palate umetnosti Madlena na Dedinju, koji odiše francuskim šarmom, održana je ekskluzivna letnja žurka. Organizovan od strane inovativnog domaćeg brenda nude&rude, ovaj događaj obeležilo je lansiranje najnovijeg proizvoda – Body Tan Water, luksuznog preparata koji pomera granice kada je u pitanju nega kože.

Nevena Komazec, CEO brenda nude&rude, sa ponosom je predstavila novitet za samopotamnjivanje.

Body Tan Water pruža besprekorni preplanuli izgled koji svi priželjkujemo tokom leta. Formulisana tako da daje prirodno osunčani i ravnometni ten celom telu, ova magična vodica olakšava proces samopotamnjivanja bez tragova na tkanini, neprijatnog mirisa i što je najvažnije – potamnećete bez UV zračenja!

Događaju su prisustvovali brojni influenseri i poznate ličnosti, čitava atmosfera je oplemenjena gudačkim kvartetom, a kasnije sa zalaskom sunca i ritmovima poznatog DJ-a koji su upotpunili događaj. Dress code white elegance dodao je završni dodir minimalističkoj eleganciji u ovom nestvarnom ambijentu.

O brendu nude&rude

nude&rude je već poznat po svojoj posvećenosti samopouzdanju i osnaživanju žena, naglašavajući važnost toga da bronzani ten, koji svi volimo – dobijemo na zdrav način. Lansiranje još jednog noviteta potvrdilo je ovu filozofiju, dokazujući da je nude&rude više od brenda – to je pokret koji inspiriše žene da se osećaju privlačno i spremno za predstojeće leto. Nema sumnje da nude&rude pomera granice kada su u pitanju domaći kozmetički brendovi.

Fotografije: Dario Monar

Povezani članci

NIVEA Repair & Care
Beauty Business

Novitet iz NIVEA-e: Univerzalne kreme Repair & Care obećavaju rešenje za suvu i osetljivu kožu

IM8
Beauty Business

Novo poglavlje: David Beckam osniva health & wellness brend IM8

talk
Beauty Business

Svetska zdravstvena organizacija proglasila je talk „verovatno kancerogenim“

besplatni dermoskopski pregledi
Beauty Business

Besplatni dermoskopski pregledi mladeža na Adi Ciganliji: Ne propustite jedinstvenu priliku!

L'Artisan Parfumeur
Beauty Business

Francuski niche brend L’ARTISAN PARFUMEUR ponovo je u parfimeriji Metropoliten

shaping futures
Beauty Business

Kako frizerski zanat menja živote: Inicijativa Shaping Futures kao odskočna daska mladima