Zavirili smo u ROUTE #27 – novu kolekciju Bojane Ugrešić

Route #27, jedanaesta Bojanina kolekcija, predstavlja modno poglavlje koje kombinuje savremeni luksuz, otmenost i umetnički duh. Prateći duh vremena, ova kolekcija oslikava temu života kao putovanja – povezujući ready–to–wear odevne komade sa onima za posebne prilike.

Inspiracija životnim putem čini ovu kolekciju jedinstvenom, šireći poruku dizajnerke Bojane Ugrešić da je život putovanje ispunjeno raznolikim iskustvima, ulogama i izazovima koji vode ka samospoznaji.

Dizajn odevnih komada, zajedno sa nazivima svakog od njih, kreira mapu ličnog, životnog putovanja. Predstvljena različitim prilikama i situacijama, u pozadini ove kolekcije ističe se put #27. Istraživanje simbolike ovog broja priča priču brenda koji, spajajući um, telo i dušu, stvara integraciju unutrašnjeg i spoljašnjeg sveta.

Udobnost odevnih komada, pažljiv izbor tkanina i detalji vidljivi u dizajnu, uz čiste linije, pridodaju kolekciji notu elegancije i ležernosti. Dodir poslovne elegancije, koji se lako uklapa kako u svakodnevne, tako i u elegantne prilike, prisutan je u odelima. Notu modernog u poslovnom i svakodnevnom odevanju daju upravo ovi odevni komadi. Haljine, kao neizostavan deo svake Bojana kolekcije, ovog puta dolaze u mini i midi dužini. Bez obzira na to da li je u pitanju venčanje ili ekskluzivni događaj, kombinacija brokata, satena, bisera i taft svile poziva na jednostavnost i eleganciju.

Celu kolekciju pogledajte na sajtu bojanaugresic.com.

Fotografije: Rale Radović

Povezani članci

reversaya
Moda

Zapamtite naziv: REVERSAYA! Zapazili smo ovu torbu na prestižnom modnom sajmu u Italiji

Marija Tarlać
Moda

Marija Tarlać predstavila capsule kolekciju inspirisanu lepotom Amalfi obale i la dolce vita stilom

Llisca
Moda

Zavirite u novu Lisca kolekciju kupaćíh kostima i odaberite savršen model za sebe!

sandale ukrašene cvećem
Moda

Blooming trend: Sandale ukrašene cvećem

crna haljina
Moda

Crna haljina: 10 savršenih modela koje smo pronašli u Peppermint Fashion Store oazi

uniukiyo
Moda

Stigla je nova kolekcija! UniUkiyo je brend torbi za koji morate znati