NUXE VERY ROSE balzam za usne je nega u kojoj ćete uživati ove jeseni i zime (recenzija)

Ono što nas je prvo privuklo kod Nuxe Very Rose balzama za usne jeste informacija da su svi sastojci ovog proizvoda 100% prirodnog porekla, uključujući i pigmente koji daju nežnu, prozračnu ružičastu boju. Međutim, ono što nas je definitivno “kupilo”, jeste svilenkast i bogat osećaj na usnama.

Važno: Osnovno pravilo platforme BeautyDesk.rs su iskreni i otvoreni utisci o proizvodima, bez obzira na to da li smo testirani proizvod kupile same ili nam je stigao uz PR informaciju o novitetu. Napomena: Ova recenzija nije sponzorisana.

Balzam za usne važan je deo svakodnevne rutine i retko ga izostavljamo, a to posebno važi tokom hladnijeg perioda godine, kada su ispucale i suve usne česta pojava. Zbog toga nas uvek obraduje mogućnost da isprobamo novi proizvod za negu usana – predstavljamo vam balzam Nuxe Very Rose.

UKRATKO:
NUXE VERY ROSE

Šta je u pitanju: Balzam za usne.

Idealan za… suve do izrazito suve usne; intenzivniju negu kože usana tokom zime; ljubiteljke luksuznije kozmetike.

Glavni sastojak: Ekstrakt ulja ruže.

Čist proizvod prema BD definiciji? Da.

Saznajte više: Posetite zvanični sajt distributera.

Formula

  • Ekstrakt ružinog ulja: Pomaže u omekšavanju i hidrataciji izrazito suvih usana.
  • Shea puter: Deluje umirujuće i pomaže u oslobađanju od osećaja napetosti.
  • Pčelinji vosak: Pomaže u zaštiti usana od spoljašnjih uticaja (vetar, hladnoća).
  • 100% biljna boja
  • 100% sastojci prirodnog porekla

INCI Beauty ocena sastava proizvoda

18.4/20

Kako se koristi

Dovoljno je namazati malu količinu balzama na usne i područje oko njih, kao zasebnu negu, ili pre nanošenja ruža. Ukoliko su vam usne izrazito suve, pomoći će ukoliko balzam nežno umasirate u usne. Takođe, može se koristiti i kao noćna maska nanošenjem na usne u debljem sloju, pre spavanja.

Subjektivni osećaj nakon nanošenja

Balzam ostavlja divan osećaj na usnama, jer se lako topi i razmazuje, a veoma je bogat i momentalno hidrira.

Tekstura

Glatka, nelepljiva.

Miris

Diskretan, topao miris vanile.

Boja

Veoma blaga, ružičasta nijansa koja dolazi od prirodnih pigmenata.

Volećete ga ako…

… volite kultni Nuxe balzam za usne Reve de Miel.

Rezime

Sam kvalitet balzama apsolutno zaslužuje najvišu ocenu. Usne su nakon upotrebe mekane i hidrirane. Jedino što bi moglo da vam bude „hladan tuš“ jeste cena, koja je viša u odnosu na prosečnu cenu balzama za usne (1.300 din, ali možete ga na sniženjima naći i po ceni od 1.100 din.).

@beautydesk.rs

Nedavno smo kao PR poklon (hvala @nuxesrbija) dobili balzam za usne Nuxe Very Rose i sada vam, posle perioda isprobavanja, pišemo svoje utiske. 🌱 Ono što nas je prvo privuklo jeste što su svi sastojci ovog proizvoda 100% prirodnog porekla, uključujući i pigmente koji daju nežnu, prozračnu ružičastu boju. 🌹 Glavni sastojak je ekstrakt ulja ruže, koji pomaže u hidrataciji izrazito suvih usana, što je zapravo idelano tokom zimskog perioda kada, usled spoljašnjih faktora, koža usana ima tendenciju da postane suvlja.   👄 Kada se nanese, balzam ostavlja divan osećaj na usnama, jer se lako topi i razmazuje, a veoma je bogat i momentalno hidrira. Ima blag miris vanile. ✏️ Rezime: Sam kvalitet balzama apsolutno zaslužuje najvišu ocenu. Jedino što bi moglo da vam bude „hladan tuš“ jeste cena, koja je više u odnosu na prosečnu cenu balzama (1.300 din., ali možete ga na sniženjima naći i po ceni od 1.100 din.).  ✔️ Idealan je za… izrazito suve usne, intenzivniju negu kože usana tokom zime, ljubiteljke luksuznije kozmetike.      [Važno: Osnovno pravilo platforme BeautyDesk.rs su iskreni i otvoreni utisci o proizvodima, bez obzira na to da li smo proizvod koje smo testirale kupile same ili nam je stigao uz PR informaciju o novitetu.] 👉 Da li ste isprobali ovaj proizvod? Kakvi su vaši utisci? Napomena: Post nije sponzorisan. #BeautyDesk #BeautyDeskRecenzija #Nuxe #VeryRoseLipBalm

♬ La Vie En Rose – Emily Watts


Foto: Uvodna fotografija PR. Ostale fotografije: Beauty Desk redakcija.

Povezani članci

kockice leda za negu kože
Nega

Kockice leda za negu kože (8 recepata)

Smart tehnologija u beauty industriji: Ovo su najbolji alati za negu lica
Nega

Smart tehnologija u beauty industriji: Ovo su najbolji alati za negu lica

samopotamnjivanje
Nega

Kako da pripremite telo za samopotamnjivanje?

Kako je ,,savršena“ koža postala statusni simbol
Nega

Kako je ,,savršena“ koža postala statusni simbol

kolagen
Nega

Znate li šta je collagen banking?

glass skin
Nega

Ne želimo ,,glass skin“! Vratite u modu prirodnu teksturu kože!