Prenosimo vam delić atmosfere sa Eucerin® anti-age događaja koji će se dugo pamtiti

Eucerin® Srbija organizovao je ekskluzivni događaj za više od 700 dermatologa, farmaceuta, influensera, predstavnika medija, prijatelja i saradnika sa kojim blisko sarađuje tokom skoro dve decenije – koliko je ovaj brend prisutan u Srbiji.

Let’s Go For Gold Together događaj brenda Eucerin®, za koji se tražila ulaznica više, na samom početku opravdao je svoj glamurozni naziv.

Nakon uvodnog spota sa porukom da je zdrava i lepa koža jedan od najvažnijih uslova našeg samopouzdanja i sreće, na sceni se pojavila plesačica na svili, čiji nastup je dao pečat avangardnosti daljem toku događaja.

Marija Popović, dr Dušan Škiljević i Nada Miletić Nevajda

U duhu najmodernijih scenskih nastupa, nakon toga, uz vođstvo poznate voditeljke Marije Popović, prisutnima su se obratili nova direktorka Eucerin® Adriatic regije – Dragana Palfi, dugogodišnja direktorka Eucerin® Srbija – Nada Miletić Nevajda, sada direktorka brenda Eucerin®za Istočnu Evropu, i specijalista dermatologije prof. dr Dušan Škiljević, zamenik direktora Klinike za dermatovenerologiju Kliničkog centra Srbije.

dr Dušan Škiljević i Nada Miletić Nevajda
Dragana Palfi

Kroz atraktivnu prezentaciju govornici su prikazali uzroke i tok neminovnog procesa starenja kože i predstavili preparate iz Eucerin® Hyaluron-Filler linija koji nude rešenja za sve aspekte anti-age nege kože.

Završnica zvaničnog dela programa Eucerin® zlatnog događaja iznenadila je publiku spektakularnom hologramskom prezentacijom unapređene Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity linije, koja nudi odgovor na sve izazove zrelih godina na putu do glatke, blistave i podmlađene kože – umanjuje duboke bore, vraća koži čvrstinu i elastičnost i ujednačava ten.

Ana Stanić sa bendom

Fantastična atmosfera, koja je sve vreme vladala halom 5 Beogradskog Sajma, zaokružena je nastupom populne pevačice Ane Stanić i njenog benda.

Obasjana mnoštvom ekrana i reflektora u zlatnoj boji Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity linije, publika se dobro zabavljala  i dala zdušnu podršku ovom muzičkom nastupu.

Eucerin® Srbija tim

Ugođaj, koji im je Eucerin® Srbija priredio na događaju Let’s Go For Gold Together, gosti su nagradili dugotrajnim aplauzom, te tako i pozdravili Eucerin® tim koji je na scenu izašao na kraju zvaničnog dela programa. Mnogi od njih su, kako je istakla Nada Miletić Nevajda, zahvaljujući uspešnom radu u okviru kompanije Eucerin® Srbija, sada angažovani u poslovanju brenda Eucerin® u regionu i svetu. 

Hvala vam što koristitite, volite i što svako od vas na svoj način preporučuje Eucerin®, zaključila je svoje obraćanje Nada Miletić Nevajda.

Foto: Todor Milivojević

Povezani članci

Od ublažavanja opekotina do blistavog tena: Aloe vera čini čuda za kožu
Nega

Od ublažavanja opekotina do blistavog tena: Aloe vera čini čuda za kožu

LUMINOUS630®
Nega

Muče vas pigmentne fleke? NIVEA ima rešenje u vidu proširene LUMINOUS630® linije

Kako je ,,savršena“ koža postala statusni simbol
Nega

Kako je ,,savršena“ koža postala statusni simbol

serum s retinolom vichy
Nega

Stigao je novi better-aging superstar: Serum s retinolom iz VICHY-ja

šta je cica krema
Nega

Pitali ste nas: Šta je, zapravo, cica krema?

slow beauty
Nega

Šta se podrazumeva pod SLOW BEAUTY konceptom i kako ga uključiti u svakodnevni život?