Posetili smo prodavnicu brenda The Body Shop na novoj lokaciji u TC „Ušće“

Imalo smo zaista poseban razlog da posetimo prodavnicu brenda The Body Shop na novoj lokaciji!

The Body Shop, brend čija je misija posvećena podršci feminizmu, borbi za jednakost i osnaživanju žena, obeležio je Osmi mart u svojoj novoj prodavnici. U sjajnoj atmosferi, dame su imale priliku da uživaju u isprobavanju veganskih proizvoda, kao i u nastupu talentovane Zoe Kida, čija nas je pesma „Žena dete“ podsetila koliko je važno zavoleti i negovati dete u sebi, te prihvatiti sopstvenu ličnost.

Inovativni koncept prodavnice The Body Shop na novoj lokaciji

Najnoviji koncept prodavnice u tržnom centru Ušće predstavlja The Body Shopovo isticanje svojih korena, naglašavajući strast prema kreiranju zdravije budućnosti i održivih ekoloških rešenja. Sa elementima izrađenim od recikliranih materijala, ova prodavnica nije samo prostor za kupovinu, već i podsećanje na odgovornost prema planeti.

U prodavnici možete pronaći kutiju gde posetioci mogu doneti iskorišćena pakovanja The Body Shop proizvoda na reciklažu, čime se podržava održivost i smanjenje ekološkog uticaja.

U skladu sa svojom posvećenošću društvenim vrednostima, The Body Shop je prošle godine sa Animal Rescue Sebia započeo kampanju pod nazivom Ruka gore za njih, ne na njih koja ima za cilj borbu protiv zlostavljanja životinja i pružanje podrške onim vrstama kojima je upravo ona najpotrebnija. U okviru aktivacije Ruka gore za hranu na tone, u prodavnici u Ušću možete donirati hrana za napuštene životinje.  

VIŠE O BRENDU

Čuven po integrisanju sirovih i prirodnih sastojaka u formule svojih visokokvalitetnih proizvoda, The Body Shop poznat je širom sveta kao pionir filozofije da biznis može biti u službi dobra po podizanju društveno odgovornog standarda i svojoj konstantnoj posvećenosti kampanjama koje daju glas onima koji ne uspevaju da se čuju. Danas, The Body Shop ima preko 3.000 prodavnica u preko 75 zemalja i nudi oko 800 proizvoda koji nisu testirani na životinjama – od poznatog Shea Body Buttera do voljenog Tea Tree asortimana. Proizvodi ovog brenda su 100% vegetarijanski, a od kraja 2023. i 100% veganski.

Foto: Marina Bugarčić

Povezani članci

beauty noviteti
Beauty Business

Aprilski beauty noviteti koji će vam ulepšati početak proleća

panorama
Beauty Business

Bili smo na promociji nove L’Oréal Paris Panorama maskare i saznali u čemu je njena tajna

kiko milano stellar love
Beauty Business

Kiko Milano Stellar Love kolekcija predstavljena je na MAG42 BEAUTY FORUMU

oralna higijena
Beauty Business

Utisci sa edukativne radionice: Oralna higijena i kako je održavati tokom nošenja fiksnog ortodontskog aparata

L'Oréal Brandstorm
Beauty Business

Oblikujte budućnost lepote: Prijavite se za 32. L’Oréal Brandstorm takmičenje za mlade inovatore

personalizovana kozmetika
Beauty Business

Personalizovana kozmetika: Da li je moguće da krema bude prilagođena vašem DNK?