„Old Money Bob“ nova je zvezda među frizurama

„Old Money Bob“ vraća se na hair scenu slaveći klasičan oblik paž frizure sa modernim i sofisticiranim prizvukom.

Ako razmišljate o promeni frizure, obavezno dodajte na listu potencijalnih opcija i Old Money Bob, koji poseduje vintage prizvuk i suptilni šik pečat. Ovaj trend, za koji eksperti predviđaju da će ove godine biti visoko na lestvici hair tendencija, slavi elegantan i luksuzan stil devojaka poput Blair Waldorf iz čuvene serije Gossip Girl’s. Old Money Bob čuva originalni klasični oblik, s tim što se sada dodatna pažnja posvećuje sjaju vlasi i obliku kose – tupo ošišanom stilu koji krasi raskošni volumen. Ova frizura doseže do linije vilice, meko je oblikovana oko lica, poseduje punoću u korenu, dok tupi krajevi doprinose sofisticiranom izgledu.

Kako da je stilizujete?

Hair stilisti se slažu da je ovo jedna od onih frizura čije oblikovanje, na svu sreću, ne zadaje mnogo muke. Naprotiv! Istanjeni pramenovi praktično se sami stilizuju. Oslonite se na proizvode za postizanje volumena i, zarad održavanja oblika, redovno posećujte svog frizera. Svakako, ni talasasta verzija ove frizure nije isključena, te se slobodno oslonite na dobre, stare viklere.

Uvodna fotografija: Instagram/@hoskelsa

Povezani članci

syrup blonde
Kosa

„Syrup blonde“ je sjajna nijansa koja će ovog proleća biti u trendu

Beyonce Cecred
Kosa

Bili smo u pravu: Beyonce će uskoro lansirati liniju za negu kose CÉCRED

za suvu kosu
Kosa

5 DIY maski za suvu kosu koje pružaju sjajne rezultate

batiste sweat-activated
Kosa

Iz BATISTE-a stiže velika inovacija: Pametni šamponi za suvo pranje kose sa sweat-activated i touch-activated tehnologijom

parfema za kosu
Kosa

10 najboljih parfema za kosu koji mirišu tako neodoljivo

uvijanje kose
Kosa

Uvijanje kose: 5 najčešćih grešaka prilikom ovog postupka + laka rešenja