Oblikujte budućnost lepote: Prijavite se za 32. L’Oréal Brandstorm takmičenje za mlade inovatore

Ukoliko imate do 30 godina, kreativni ste, poznajete tehnologiju i možete da zamislite kako ona menja budućnost industrije lepote, L’Oréal Adria-Balkan vas poziva da se prijavite na jedno od najvećih globalnih takmičenja – L’Oréal Brandstorm 2024.

Prepoznajete li se u ovoj priči?! Ukoliko je vaš odgovor potvrdan i želite da učestvujete u ovogodišnjem L’Oréal Brandstorm takmičenju, vaš zadatak je da osmislite inovativna tehnološka rešenja koja redefinišu budućnost profesionalne lepote. Svoja rešenja najbolji timovi predstaviće na regionalnom finalu u aprilu, dok će se pobednički tim plasirati u veliko međunarodno finale, koje će se u junu mesecu održati u Londonu. Glavna nagrada podrazumeva tromesečnu praksu u L’Oréalovom kreativnom sedištu u Parizu, u okviru koje će raditi na sprovođenju ideje u delo. 

Poziv na takmičenje otvoren je za sve profesionalce, studente i mlade do 30 godina, nezavisno od područja studija ili iskustva. Zainteresovani mogu da se prijave do 25. marta 2024. godine, putem online platforme brandstorm.loreal.com/en.

Sa ciljem da privuče što veći broj mladih inovatora iz različitih područja, L’Oréal Brandstorm je tokom tri decenije postojanja izrastao u najveće svetsko takmičenje u inovacijama za studente, koje svake godine okupi gotovo 100.000 učesnika, nudeći im profesionalno iskustvo koje će im omogućiti da se razvijaju i rastu. Kroz učešće u ovom programu, studentima je omogućeno online mentorstvo, jedinstveni model online učenja, kao i pristup vrednim materijalima i platformama.

Ovo tradicionalno takmičenje deo je L’Oréalove posvećenosti pružanju podrške mladim ljudima na početku njihovog profesionalnog života. Tokom proteklih godina, Brandstorm se od marketinškog takmičenja pretvorio u tehnološki izazov koji odražava L’Oréalovu ambiciju da postane „Beauty Tech kompanija“.

Više informacija potražite na brandstorm.loreal.com!

Foto: Pexels, PR

Povezani članci

kompanija L'Oréal
Beauty Business

Kompanija L’Oréal je predstavila BEAUTY TECH inovacije

Wannabe Beauty & Wellness Awards 2024
Beauty Business

Wannabe Beauty & Wellness Awards 2024: Glasajte za najbolje proizvode i prijavite se za Wannabe Beauty Hub događaj

kompanija dm
Beauty Business

Dvadeset godina zajedno jedni za druge: Kompanija dm je proslavila veliki jubilej uz više od 1.000 zvanica

charlize theron
Beauty Business

Charlize Theron je, u okviru modne kuće Dior, dobila dve nove uloge!

metropoliten čulna izložba
Beauty Business

Zašto mirisi stvaraju eksploziju osećanja? Vodimo vas na METROPOLITEN ČULNU IZLOŽBU

YSL beauty
Beauty Business

YSL Beauty predstavlja BEAUTY LIGHT CLUB u tržnom centru Galerija