Stigao je La Roche-Posay MELA B3 – novi revolucionarni serum protiv hiperpigmentacije

La Roche–Posay je predstavio serum na kome je rađeno čak 18 godina! Brend poručuje da je MELA B3 revolucionarno rešenje za borbu protiv hiperpigmentacije.

La Roche-Posay, brend koji preporučuju dermatolozi širom sveta, predstavio je novi MELA B3 serum – inovaciju koja transformiše borbu protiv svih vrsta hiperpigmentacije, kao što su melazma, sunčane pege i fleke od akni. Ovaj revolucionarni proizvod, kreiran u saradnji s vodećim svetskim dermatolozima i stručnjacima za hiperpigmentaciju, donosi multi-patentirani Melasyl™, jedinstveni molekul koji redefiniše pristup nezi kože. Na serumu je pažljivo rađeno čak 18 godina, a od sada se ovaj moćni proizvod može pronaći na policama apoteka i drogerija širom naše zemlje.

Svaka druga osoba pati od pigmentnih nepravilnosti

Globalna studija, koja je obuhvatila 48.000 ispitanika iz 34 zemlje, otkriva da se svaka druga osoba na svetu bori sa pigmentnim nepravilnostima. Uticaj ovih problema na mentalno zdravlje je ozbiljan, izazivajući osećaj niže vrednosti, stigmatizaciju i diskriminaciju. Hiperpigmentacija ne bira uzrast ili ton kože, te prožima sve društvene slojeve, pojavljujući se u različitim oblicima, poput lentiga, melazme i post-inflamatorne hiperpigmentacije.

Odgovor stiže iz La Roche-Posay laboratorije

Sa ciljem da odgovori na globalni izazov, La Roche–Posay je predstavio MELA B3 serum, vrhunsku inovaciju u oblasti pigmentacije. Sa izuzetnom efikasnošću i vidljivim rezultatima na svim tonovima kože već nakon prve nedelje primene, ovaj proizvod predstavlja dugoočekivano rešenje za sve koji žude za besprekornom kožom.

Nova era u borbi protiv hiperpigmentacije

Sa Melasyl™, molekulom koji je višestruko patentiran do 2036. godine, a koji je razvijen posle 18 godina istraživanja, MELA B3 ide korak dalje od tradicionalnih pristupa. Ne samo što smanjuje tamne fleke, već i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje, pružajući dugotrajno rešenje za sve nijanse kože. Tajna je u tome što Melasyl™ presreće višak melanina pre nego što ovaj pigment ostavi trag na koži. Izvanredno deluje protiv pigmentacije na svim tonovima kože, što je i dokazano poređenjem sa osam referentnih aktivnih sastojaka.

Sveobuhvatna formula za zdravu kožu bez fleka

MELA B3, sa svojom unikatnom formulom koja kombinuje Melasyl™, 10% niacinamida i druge dermatološki aktivne sastojke, predstavlja sveobuhvatno rešenje sa ciljanim dejstvom protiv tamnih fleka. Prema tvrdnjama brenda, ova ekskluzivna formula ostvaruje klinički dokazanu efikasnost čak i na izazovnim i upornim nepravilnostima u tonu kože.

Rezultati? Serum protiv hiperpigmentacije MELA B3 menja pravila igre

Istraživanja L’Oréal Grupe pokazala su da, sa uočljivim rezultatima već nakon prvih koraka, 98% žena primećuje smanjenje tamnih fleka. Za samo dve nedelje, 100% žena beleži poboljšanje u broju i boji tamnih fleka. Ključ uspeha krije se u inovativnom pristupu depigmentaciji, sjedinjujući moć protivupalnih i antipigmentnih svojstava. MELA B3 ne samo da smanjuje vidljivost tamnih fleka, već pruža koži jedinstvenu kombinaciju obnavljanja, eksfolijacije i zaštite.

Zajedno sa dermatolozima širom sveta, La Roche–Posay predano radi na prevazilaženju izazova vezanih za pigmentaciju, pružajući podršku svim pojedincima da otkriju ljubav prema sopstvenoj koži. MELA B3 stoga ne samo da pokazuje impresivne rezultate, već menja način na koji se ljudi širom sveta osećaju.

Preporučena maloprodajna cena MELA B3 seruma iznosi 4.835,99 din. Više informacija o MELA B3 serumu kao potražite na zvaničnoj stranici brenda.

Fotografije: PR/La Roche-Posay

Sadržaj naveden u ovom članku napisan je samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet ili konsultaciju. Naglašavamo da se BeautyDesk.rs ne bavi pružanjem medicinskih saveta ili usluga. Mišljenja i sadržaj uključeni u članak samo su stavovi autora, te ne treba da se koriste kao zamena za ekspertsko mišljenje ili konsultaciju, niti BeautyDesk.rs može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu oslanjanjem na sadržaj članka.

Povezani članci

glass skin
Nega

Ne želimo ,,glass skin“! Vratite u modu prirodnu teksturu kože!

PRAVO NA LEPOTU jedno je od osnovnih ljudskih prava
Nega

PRAVO NA LEPOTU jedno je od osnovnih ljudskih prava

Nega

KIEHL’S SINCE 1851 predstavlja dva proizvoda protiv bubuljica, od kojih je jedan viralni „tečni flaster“

pazuh
Nega

Ovi trikovi pomoći će vam da zaboravite na taman pazuh…

pshiodermatologija
Nega

Psihodermatologija: U kojoj meri osećanja mogu uticati na izgled kože?

vitamin B
Nega

Koji oblici vitamina B vam mogu pomoći u nezi kože + lista seruma koji ih sadrže