Naomi Campbell je zaštitno lice jesenje H&M kampanje – izabrali smo favorite

Te boje, materijali, uzorci… Odmah smo izdvojile komade iz jesenje H&M kampanje kojima bismo volele da dopunimo svoju garderobu za narednu sezonu. Bacite pogled…

Nova H&M kampanja Brasserie Hennes otkriva fiktivnu modnu destinaciju, čiji je uzor pariski street style. Zamislite sebe kako sedite „u jednom pariskom lokalu“ – u bašti, na otvorenom, i uživate u paradi izuzetnih autfita za svaki dan koji nose ljudi oko vas. Ova kampanja donosi upravo to iskustvo. Poruka je jasna: moda je za svakoga i sve može da se desi.

Naomi Campbell u ovoj kampanji igra parisku modnu insajderku kojoj se u Brasserie Hennes pridružuje radoznala turistkinja, model Jill Kortleve, koja je tek sletela u glavni grad mode. Sa kafom u ruci, Naomi i Jill posmatraju svoje prijatelje sa seta kao što su Young Emperors, Jordan Barrett, Paloma Elsesser, bliznakinje Molly i Reese Blutstein. Video za ovu kampanju, koja slavi modu i Pariz, potpisuje Bardia Zeinali.

– Zadovoljstvo je raditi sa H&M-om na kampanji čija je inspiracija grad tako blizak mom srcu. Moda treba da bude za svakoga i sjajno je kako se ta činjenica ovde slavi, istakla je Naomi Campbell.

Kolekcija za jesen 2022. oličenje je pariskog stila – klasična, samouverena i jednostavna za kombinovanje. Mini suknje, kaputi i čizme su obavezni. Topli tonovi narandžaste, crvene i burgundija stvaraju harmoniju sa kariranim motivima, a tu su i modni dodaci, poput makro tote torbi i masivne, izražajne pletenine. 

– Dobrodošli u Brasserie Hennes, fantastično mesto iz fikcije gde naša jesenja kolekcija blista. Oduševljeni smo što donosimo čudo Pariza u H&M i jedva čekamo da ga podelimo sa svima”, izjavila je An-Sofi Johanson, kreativna savetnica u H&M-u.

A sada, uživajte u fotografijama…

jesenje H&M kampanje
jesenje H&M kampanje

jesenje H&M kampanje
jesenje H&M kampanje

jesenje H&M kampanje
jesenje H&M kampanje

Pročitajte i:

Sezona venčanja: 10 haljina ispod 5.000 din. o kojima vredi razmisliti ako ste dobili pozivnicu

https://beautydesk.rs/moda/sezona-je-vencanja-10-haljina-ispod-5-000-din-o-kojima-vredi-razmisliti-ako-ste-dobili-pozivnicu/

Foto: PR/H&M

Povezani članci

puf aksesoari
Moda

Puf aksesoari (iznova) osvajaju ulice!

boje
Moda

Prolećni kolorit: Ove boje dominiraće modnom scenom…

mugler
Moda

Mugler stiže u H&M: Saznali smo datum i donosimo prvi pogled na kolekciju

maksi teksas suknja
Moda

Ovog proleća maksi teksas suknja zauzima počasno mesto u našem oramaru!  

dragana ognjenović spring / summer 2023
Moda

Dragana Ognjenović Spring / Summer 2023: Pogledajte kako izgleda nova kolekcija. Plus: Prateći beauty look!

mikrogrudnjaci
Moda

Mikrogrudnjaci su ponovo aktuelna tema!