Naomi Campbell je zaštitno lice jesenje H&М kampanje – izabrali smo favorite

Te boje, materijali, uzorci… Odmah smo izdvojile komade iz jesenje H&M kampanje kojima bismo volele da dopunimo svoju garderobu za narednu sezonu. Bacite pogled…

Nova H&M kampanja Brasserie Hennes otkriva fiktivnu modnu destinaciju, čiji je uzor pariski street style. Zamislite sebe kako sedite „u jednom pariskom lokalu“ – u bašti, na otvorenom, i uživate u paradi izuzetnih autfita za svaki dan koji nose ljudi oko vas. Ova kampanja donosi upravo to iskustvo. Poruka je jasna: moda je za svakoga i sve može da se desi.

Naomi Campbell u ovoj kampanji igra parisku modnu insajderku kojoj se u Brasserie Hennes pridružuje radoznala turistkinja, model Jill Kortleve, koja je tek sletela u glavni grad mode. Sa kafom u ruci, Naomi i Jill posmatraju svoje prijatelje sa seta kao što su Young Emperors, Jordan Barrett, Paloma Elsesser, bliznakinje Molly i Reese Blutstein. Video za ovu kampanju, koja slavi modu i Pariz, potpisuje Bardia Zeinali.

– Zadovoljstvo je raditi sa H&M-om na kampanji čija je inspiracija grad tako blizak mom srcu. Moda treba da bude za svakoga i sjajno je kako se ta činjenica ovde slavi, istakla je Naomi Campbell.

Kolekcija za jesen 2022. oličenje je pariskog stila – klasična, samouverena i jednostavna za kombinovanje. Mini suknje, kaputi i čizme su obavezni. Topli tonovi narandžaste, crvene i burgundija stvaraju harmoniju sa kariranim motivima, a tu su i modni dodaci, poput makro tote torbi i masivne, izražajne pletenine. 

– Dobrodošli u Brasserie Hennes, fantastično mesto iz fikcije gde naša jesenja kolekcija blista. Oduševljeni smo što donosimo čudo Pariza u H&M i jedva čekamo da ga podelimo sa svima”, izjavila je An-Sofi Johanson, kreativna savetnica u H&M-u.

A sada, uživajte u fotografijama…

jesenje H&M kampanje
jesenje H&M kampanje

jesenje H&M kampanje
jesenje H&M kampanje

jesenje H&M kampanje
jesenje H&M kampanje

Pročitajte i:

Sezona venčanja: 10 haljina ispod 5.000 din. o kojima vredi razmisliti ako ste dobili pozivnicu

https://beautydesk.rs/moda/sezona-je-vencanja-10-haljina-ispod-5-000-din-o-kojima-vredi-razmisliti-ako-ste-dobili-pozivnicu/

Foto: PR/H&M

Povezani članci

jesenji trendovi
Moda

Jesenji trendovi: Šta ćemo nositi ove sezone

mokasine
Moda

Modna prognoza: Mokasine će biti neizostavni deo jesenjih outfita

Karlie Kloss
Moda

10 stajlinga Karlie Kloss koje žarko želimo da kopiramo

šešira
Moda

Nikuda bez ŠEŠIRA! Evo koji modeli su nam zapali za oko…

torbe za plažu
Moda

Do morske obale – i dalje! Naravno, ne bez torbe za plažu. Ovo je naš izbor…

Lisca
Moda

5 najpoželjnijih boja & printova kupaćih kostima zapazili smo u Lisca kolekciji