Da li biste popili kolagen kafu uz omiljeni beauty tretman lica?

Ako je vaš odgovor da, onda vam preporučujemo da posetite prvi glow café koncept bar u Parizu – 48 Collagen Café. Evo o čemu je reč…

Ima li bolje ideje od koncept bara u kojem uz kolagen napitak možete dobiti i omiljeni beauty tretman? Ako nas pitate, nema. Naime, stručnjakinja za beauty food Amandine Fornot, koja ima preko 15 hiljada pratilaca na Instragramu, otvorila je prvi glow café u Parizu. Ovo mesto omiljeno je brojnim poznatim ličnostima, koje ne propuštaju priliku da ga posete kad god se nađu u Francuskoj.

Šta 48 Collagen Café čini posebnim?

Amandine Fornot došla je na ideju da otovori nešto slično wellness baru, u kojem se služe napici i poslastice, pažljivo dizajnirane da podrže kako našu unutrašnju, tako i spoljašnju lepotu. Pogađate – glavni sastojak svih obroka je kolagen! Reč je o ključnom proteinu koji održava elastičnost kože, te poboljšava zdravlje zglobova i kostiju.

Šta možete da poručite u ovom baru?

Čitav jelovnik možete da pronađete na sajtu bara, a obuhvata napitke napravljene od biljnog mleka, zatim kolagen smutije, koji pored voća sadrže i kolagen u prahu. Takođe, supa od kostiju i kolagen kolačići sastavni su deo menija. Međutim, to nije sve! Dok čekate svoju omiljenu poslasticu, imate mogućnost da uradite tretman lica pomoću LED maske za infracrvenim svetlom. Takođe, futuristički, avangradni dizajn prostora stvara inspirativan ambijent u kojem se posetioci osećaju kao deo specifične zajednice – one koja neguje zdrav stil života.

Foto: Instagram @48collagencafe

Povezani članci

rozacea
Wellness

Pojavila vam se rozacea? Evo na koji način je ovo kožno oboljenje povezano sa zdravljem creva!

Lepota gorkih namirnica: Na koji način ova hrana utiče na mikrobiom creva?
Wellness

Lepota gorkih namirnica: Na koji način ova hrana utiče na mikrobiom creva?

4 suplementa za kožu koji zaista daju rezultate
Wellness

4 suplementa za kožu koji zaista daju rezultate

beauty detox
Wellness

Isprobajte sedmodnevni BEAUTY DETOX i javite nam utiske

antiinflamatorni napici
Wellness

Antiinflamatorni napici za prirodno čišćenje organizma: Predstavljamo vam tri sjajna recepta

self-care
Wellness

Da li je self-care samo još jedan trend ili suštinska potreba?