Kako do blistavije kože sa manje fleka?

Nova generacija Eucerin® Anti-Pigment preparata, već dokazano efikasna u borbi protiv fleka, pravi je odgovor na ovo pitanje.

Blistava koža i ujednačen ten doživljavaju se kao znak zdravlja, kvalitetnog života i izvor su samopouzdanja. Upravo zbog toga, kada je izgled kože u pitanju, većina žena slaže se da im “toliko” ne smetaju bore, koliko hiperpigmentacije, odnosno fleke na licu koje čine ten neujednačenim, umornim, a tamne kolutove oko očiju izraženijim. Kao odgovor na ove potrebe, Eucerin® Anti-pigment linija, već dokazano efikasna u borbi protiv fleka, sada je upotpunjena novim preparatima, koji donose revolucionarna rešenja za više blistavosti, a manje fleka. Hajde da ih bolje upoznamo!

Eucerin® Anti-Pigment Skin Perfecting serum

Zahvaljujući ovom preparatu, za savršen selfi više vam neće biti potrebni filteri. Samo jedna kap Anti-Pigment Skin Perfecting seruma – ujutru i uveče – umanjuje fleke i daje koži 100% blistaviji izgled. On sadrži Eucerin® patentirani Thiamidol®, ali i hijaluronsku kiselinu i glicerin, koji dubinski vlaže i neguju kožu. Ultralagana tekstura sa kristalnom tehnologijom lako se nanosi i brzo upija, ima blago mirisnu notu i nudi vrhunski osećaj na koži. Prvi rezultati upotrebe ovog proizvoda vidljivi su već posle dve nedelje, a kombinovana upotreba sa Eucerin® Anti-Pigment dnevnim kremama sa SPF 30 povećava efikasnost ovih preparata dva i po puta. Uz redovnu, svakodnevnu upotrebu, kako su pokazala ispitivanja iskustva korisnika, nakon 12 nedelja možete očekivati 75% manje fleka na svom licu.

Eucerin® Anti-Pigment tonirane dnevne kreme SPF 30

Nove Eucerin® Anti-Pigment Tonirane dnevne kreme SPF 30 umanjuju fleke i sprečavaju njihov nastanak, a uz to odmah prekrivaju pigmentne mrlje i daju koži ujednačen, prirodan izgled. S obzirom da ove kreme sadrže pigmente mineralne boje i matirajuće čestice, a dolaze u svetlijoj i tamnijoj nijansi razvijenim u saradnji sa svetski poznatom šminkerkom Marijanom Makučijan, njihov ton savršeno će se prilagoditi boji vašeg tena.

Moćni sastojak: Thiamidol®

Eucerin®Anti-Pigment Skin Perfecting serum i Eucerin®Anti-Pigment tonirane dnevne kreme SPF 30, kao i svi preparati iz Eucerin® Anti-Pigment linije, sadrže Eucerin® patentirani Thiamidol®, sastojak koji je tokom desetogodišnjeg istraživanja i testiranja 50.000 supstanci u Eucerin® istraživačkom centru, pokazao najbolju efikasnost u borbi protiv hiperpigmentacija.

Naučna saznanja su potvrdila da hiperpigmentacije, odnosno tamne fleke na koži, najčešće nastaju kao direktna posledica sunčevog zračenja. Preterano i nezaštićeno izlaganje suncu dovodi do nekotrolisanog rada enzima tirozinaze, a time i do prekomerne proizvodnje melanina koji koži daje tamnu boju. Eucerin® patentirani Thiamidol® smanjuje aktivnosti enzima tirozinaze, te tako deluje u korenu problema – umanjuje fleke i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje.

Eucerin® Anti-Pigment kreme za tamne kolutove oko očiju

Eucerin® patentirani Thiamidol® nalazi se i u osnovi formulacije nove Eucerin®Anti-Pigment kreme za tamne kolutove oko očiju. Dodatno, ova krema sadrži likokalkon A – za trenutnu hidrataciju i oligopeptide, koji stimulišu proizvodnju kolagena i daju čvrstinu koži. Takođe, tu su i lagani reflektujući pigmenti, koji čine da područje oko očiju izgleda svetlije, i hijaluronska kiselina, koja umanjuje bore i nadutost. Dizajnirana sa posebnim aplikatorom za efekat hlađenja, ova krema smanjuje bilo koju vrstu tamnih kolutova oko očiju, a trenutno osigurava svež i probuđen izgled području oko očiju, ublažava natečenost i popunjava tanke bore.

Eucerin® Anti-Pigment linija pored ovih noviteta sadrži i kreme za dnevnu i noćnu negu i korektor protiv tamnih fleka. Zvezda ove linije i omiljeni preparat mnogih dama ipak je Eucerin® Anti-Pigment dvofazni serum.

Ovaj preperat u maksimalno efikasnoj srazmeri kombinuje dve formulacije – onu koja u osnovi sadrži Thiamidol® za borbu protiv fleka i formulaciju zasnovanu na hijaluronskoj kiselini za anti-age efekat i ublažavanje bora. Dodatna pogodnost ovog seruma jeste prijatan, ultralagani osećaj na koži i brza apsorpcija, što olakšava preporučenu upotrebu ujutru i uveče, te doprinosi boljim rezultatima.

Preparati iz Eucerin® Anti-Pigment linije odgovaraju svim tipovima kože, a donose rešenje nove generacije za blistav ten i manje fleka, koje menja vaš život nabolje.

Foto: PR

Povezani članci

Anne Hathaway
Nega

Anne Hathaway čini usne punijim… ukosnicom!

kockice leda za negu kože
Nega

Kockice leda za negu kože (8 recepata)

Smart tehnologija u beauty industriji: Ovo su najbolji alati za negu lica
Nega

Smart tehnologija u beauty industriji: Ovo su najbolji alati za negu lica

samopotamnjivanje
Nega

Kako da pripremite telo za samopotamnjivanje?

Kako je ,,savršena“ koža postala statusni simbol
Nega

Kako je ,,savršena“ koža postala statusni simbol

kolagen
Nega

Znate li šta je collagen banking?