Kako do blistavije kože sa manje fleka?

Nova generacija Eucerin® Anti-Pigment preparata, već dokazano efikasna u borbi protiv fleka, pravi je odgovor na ovo pitanje.

Blistava koža i ujednačen ten doživljavaju se kao znak zdravlja, kvalitetnog života i izvor su samopouzdanja. Upravo zbog toga, kada je izgled kože u pitanju, većina žena slaže se da im “toliko” ne smetaju bore, koliko hiperpigmentacije, odnosno fleke na licu koje čine ten neujednačenim, umornim, a tamne kolutove oko očiju izraženijim. Kao odgovor na ove potrebe, Eucerin® Anti-pigment linija, već dokazano efikasna u borbi protiv fleka, sada je upotpunjena novim preparatima, koji donose revolucionarna rešenja za više blistavosti, a manje fleka. Hajde da ih bolje upoznamo!

Eucerin® Anti-Pigment Skin Perfecting serum

Zahvaljujući ovom preparatu, za savršen selfi više vam neće biti potrebni filteri. Samo jedna kap Anti-Pigment Skin Perfecting seruma – ujutru i uveče – umanjuje fleke i daje koži 100% blistaviji izgled. On sadrži Eucerin® patentirani Thiamidol®, ali i hijaluronsku kiselinu i glicerin, koji dubinski vlaže i neguju kožu. Ultralagana tekstura sa kristalnom tehnologijom lako se nanosi i brzo upija, ima blago mirisnu notu i nudi vrhunski osećaj na koži. Prvi rezultati upotrebe ovog proizvoda vidljivi su već posle dve nedelje, a kombinovana upotreba sa Eucerin® Anti-Pigment dnevnim kremama sa SPF 30 povećava efikasnost ovih preparata dva i po puta. Uz redovnu, svakodnevnu upotrebu, kako su pokazala ispitivanja iskustva korisnika, nakon 12 nedelja možete očekivati 75% manje fleka na svom licu.

Eucerin® Anti-Pigment tonirane dnevne kreme SPF 30

Nove Eucerin® Anti-Pigment Tonirane dnevne kreme SPF 30 umanjuju fleke i sprečavaju njihov nastanak, a uz to odmah prekrivaju pigmentne mrlje i daju koži ujednačen, prirodan izgled. S obzirom da ove kreme sadrže pigmente mineralne boje i matirajuće čestice, a dolaze u svetlijoj i tamnijoj nijansi razvijenim u saradnji sa svetski poznatom šminkerkom Marijanom Makučijan, njihov ton savršeno će se prilagoditi boji vašeg tena.

Moćni sastojak: Thiamidol®

Eucerin®Anti-Pigment Skin Perfecting serum i Eucerin®Anti-Pigment tonirane dnevne kreme SPF 30, kao i svi preparati iz Eucerin® Anti-Pigment linije, sadrže Eucerin® patentirani Thiamidol®, sastojak koji je tokom desetogodišnjeg istraživanja i testiranja 50.000 supstanci u Eucerin® istraživačkom centru, pokazao najbolju efikasnost u borbi protiv hiperpigmentacija.

Naučna saznanja su potvrdila da hiperpigmentacije, odnosno tamne fleke na koži, najčešće nastaju kao direktna posledica sunčevog zračenja. Preterano i nezaštićeno izlaganje suncu dovodi do nekotrolisanog rada enzima tirozinaze, a time i do prekomerne proizvodnje melanina koji koži daje tamnu boju. Eucerin® patentirani Thiamidol® smanjuje aktivnosti enzima tirozinaze, te tako deluje u korenu problema – umanjuje fleke i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje.

Eucerin® Anti-Pigment kreme za tamne kolutove oko očiju

Eucerin® patentirani Thiamidol® nalazi se i u osnovi formulacije nove Eucerin®Anti-Pigment kreme za tamne kolutove oko očiju. Dodatno, ova krema sadrži likokalkon A – za trenutnu hidrataciju i oligopeptide, koji stimulišu proizvodnju kolagena i daju čvrstinu koži. Takođe, tu su i lagani reflektujući pigmenti, koji čine da područje oko očiju izgleda svetlije, i hijaluronska kiselina, koja umanjuje bore i nadutost. Dizajnirana sa posebnim aplikatorom za efekat hlađenja, ova krema smanjuje bilo koju vrstu tamnih kolutova oko očiju, a trenutno osigurava svež i probuđen izgled području oko očiju, ublažava natečenost i popunjava tanke bore.

Eucerin® Anti-Pigment linija pored ovih noviteta sadrži i kreme za dnevnu i noćnu negu i korektor protiv tamnih fleka. Zvezda ove linije i omiljeni preparat mnogih dama ipak je Eucerin® Anti-Pigment dvofazni serum.

Ovaj preperat u maksimalno efikasnoj srazmeri kombinuje dve formulacije – onu koja u osnovi sadrži Thiamidol® za borbu protiv fleka i formulaciju zasnovanu na hijaluronskoj kiselini za anti-age efekat i ublažavanje bora. Dodatna pogodnost ovog seruma jeste prijatan, ultralagani osećaj na koži i brza apsorpcija, što olakšava preporučenu upotrebu ujutru i uveče, te doprinosi boljim rezultatima.

Preparati iz Eucerin® Anti-Pigment linije odgovaraju svim tipovima kože, a donose rešenje nove generacije za blistav ten i manje fleka, koje menja vaš život nabolje.

Foto: PR

Povezani članci

LUMINOUS630®
Nega

Muče vas pigmentne fleke? NIVEA ima rešenje u vidu proširene LUMINOUS630® linije

Kako je ,,savršena“ koža postala statusni simbol
Nega

Kako je ,,savršena“ koža postala statusni simbol

serum s retinolom vichy
Nega

Stigao je novi better-aging superstar: Serum s retinolom iz VICHY-ja

šta je cica krema
Nega

Pitali ste nas: Šta je, zapravo, cica krema?

slow beauty
Nega

Šta se podrazumeva pod SLOW BEAUTY konceptom i kako ga uključiti u svakodnevni život?

akvaporini
Nega

Zašto su akvaporini važna beauty tema?