Jednostavna a raskošna: Wedding frizura Dženifer Aflek savršena je za ljubiteljke minimalizma

Ukoliko ovih dana razmišljate o tome kako ćete namestiti kosu za svoje venčanje (čestitamo!), wedding frizura Dženifer Aflek mogla bi biti prava inspiracija. Evo šta kaže njen frizer, Kris Eplton – zbog čega se zvezda opredelila baš za ovakav look?

Bilo je to jedno od najvećih iznenađenja ovog vikenda: Dženifer Lopez i Ben Aflek venčali su se u subotu u okviru tajne ceremonije u Las Vegasu. Par koji je mnogima, još s početka dve hiljaditih, poznat kao Bennifer – zatražio je dozvolu za brak u okrugu Klark, Nevada, a Dženifer je odlučila da će promeniti prezime u Aflek. Ceremonija je bila mala i privatna, a zvezda je prekjuče na svojoj web stranici podelila sa obožavaocima fotografije na kojima se vidi venčanica. Mlada je pred matičara stala u beloj haljini u old Hollywood stilu, dok je posebno glamurozan detalj za ovu priliku bila raskošna, bujna kosa – za koju je zaslužan Dženiferin dugogodišnji frizer Kris Eplton.

Foto: @chrissappleton1

Za Dženiferin specijalni dan, Eplton kaže da je zamislio vanvremensku i ne previše komplikovanu frizuru koja upotpunjuje njenu prirodnu lepotu.

– Smatrali smo da frizura ne bi trebalo da bude prekomerno sređena – rekao je Eplton za Vogue. – Podigao sam prednju particiju kose da bi lice došlo do izražaja, a da kosa ostane puštena. Cilj je bio da se usredsredimo na luksuznu završnu obradu. Želeo sam da kosa ostavlja utisak prirodnosti i lepršavosti – dok Džen hoda, da kosa poskakuje.

Pročitajte i… Top hair trend koji je sjajna inspiracija za wedding frizuru

On dodaje da je takođe želeo da jednostavna frizura odgovara haljini i uotpuni je – a ne da odvuče pažnju sa nje. – Za mene je dobra frizura ona koja ne preuzme kompletan look – već ga dopunjuje – kaže on. – Dženiferina frizura je bila manje Las Vegas, a mnogo više vanvremenska klasika.

Da bi postigao look, Eplton je prvo isfenirao kosu, a zatim ju je uvio širokim električnim uvijačem „da bih joj dao dodatnu bujnost i efekat poskakivanja“. Kompletirao je frizuru sprejom protiv vlage, sprejom za sjaj i lakom za kosu. Kao neko ko godinama radi sa Dženifer, Kris ističe:

Bio je to neverovatan dan. Bila mi je čast da budem uključen u pripreme za venčanje. Džen i ja smo bili kao dvoje dece koja se igraju.

Video: @chrisappleton1

Povezani članci

Ako ste plavuša, da li bi trebalo da koristite ljubičasti šampon?
Kosa

Ako ste plavuša, da li bi trebalo da koristite ljubičasti šampon?

italijanski bob
Kosa

Razmišljate o promeni frizure? Italijanski bob preuzima glavnu reč ove sezone!

kosa
Kosa

Zdrava kosa i tokom leta – imamo recept!

SCANDI HAIRLINE preti da postane najpopularnija frizura ovog leta
Kosa

SCANDI HAIRLINE preti da postane najpopularnija frizura ovog leta

bond repair
Kosa

BOND REPAIR nega za kosu: Evo šta treba da znate…

tupe šiške
Kosa

Tupe šiške mogu biti šik detalj koji nedostaje vašoj frizuri