Iz BATISTE-a stiže velika inovacija: Pametni šamponi za suvo pranje kose sa sweat-activated i touch-activated tehnologijom

Batiste Sweat-Activated i Batiste Touch-Activated šamponi za suvo pranje kose novi su proizvodi sa tehnologijom koja se aktivira znojem i dodirom. Namenjeni su održavanju svežine kose tokom i nakon fizičke aktivnosti.

Informaciju o ovom zaista revolucionarnom novitetu najpoznatijeg brenda šampona za suvo pranje kose zapazili smo na Instagram stranici @batiste_us – gde je dobila hešteg #TheFutureofHaircare. Ispod donosimo informacije koje smo za sada uspeli da prikupimo. Izvor su nam bile društvene mreže ovog brenda, kao i testemonijali beauty influenserki, koje su među prvima isprobale novi proizvod i podelile svoje utiske.

@batiste

#TheFutureofHaircare is here with the NEW Batiste Sweat & Touch Activated dry shampoos! 🌟🔬 The innovative re-activating fragrance technology will leave your hair smelling fresh for up to 24 hours! Pick them up today at your local @ultabeauty and put them to the test! #SmartHaircare #BatisteActivated #BatistePartner

♬ original sound – Batiste

Novi šamponi za suvo pranje kose: Batiste Sweat-Activated i Batiste Touch-Activated

Funkcionišu po principu da znoj (Sweat-Activated), odnosno, dodir (Touch-Activated) ponovo „pokreću“ molekule parfema koje proizvodi sadrže. Čestice mirisa se otpuštaju i vraćaju svežinu našoj kosi.

Batiste Sweat-Activated: Ovaj šampon za suvo pranje kose postaje aktivan kada smo i mi aktivni. Naime, ako se nanese pre fizičke aktivnosti, aktiviraće se kada dođe u kontakt sa znojem, tako što će početi da otpušta čestice mirisa. Dakle, nema više potrebe da razmišljamo kako će naša kosa mirisati nakon treninga. Jedna briga manje!

Batiste Touch-Activated: Većina nas živi veoma dinamično, vremena nikada nije dovoljno za sve, pa se tako desi da ne uspemo uvek da operemo kosu kada bismo želeli. Ovaj šampon osmišljen je da reši taj problem tako što je dovoljno da provučemo prste kroz kosu u bilo kom trenutku dana, što će re-aktivirati parfem u ovom proizvodu i pokloniti vam dodatna 24 sata svežine.

Fotografije: Instagram / @batiste_us

Povezani članci

frizura
Kosa

Sezona je podignutih frizura, a šnale preuzimaju glavnu reč!

AT Absolute Nourishment
Kosa

Zahvaljujući ovim Avon AT Absolute Nourishment proizvodima, vaša kosa biće nahranjena i zaštićena tokom leta…

maska od aloe vere
Kosa

DIY: Maska od aloe vere koja hrani kosu i vlasište

fenty hair
Beauty Business

Stiže FENTY HAIR: Evo šta za sada znamo!

seda kosa
Kosa

Pitali ste nas: Može li seda kosa vratiti svoju boju?

šiške
Kosa

Kako da pronađete savršene šiške za svoj oblik lica