Brzi savet Chrisa Appletona: Glamurozna verzija konjskog repa koju ćete lako stilizovati i sami

Kada ste u žurbi, konjski rep bi mogao biti zanimljivo rešenje za elegantnu frizuru. Isprobajte kako vam pristaje glamurozna verzija konjskog repa, sa mnogo volumena, koju zaista vrlo jednostavno možete napraviti sami.

Koliko puta vam se desilo da nemate vremena ni za pranje kose, a kamoli za odlazak kod frizera, a prilika koja vas očekuje zahteva dobru frizuru? Potpuno vas razumemo (nama je to skoro pa svakodnevica 🙈). Upravo zato nam je na Instagramu privukao pažnju video selebriti frizera, Chrisa Appletona, poznatog po saradnji sa mnogim holivudskim zvezdama – od Jennifer Lopez preko Ariane Grande do Kim Kardashian. U tom videu on je od “običnog” konjskog repa, bukvalno u dva poteza, napravio apgrejdovanu verziju koja je apsolutno odgovarajuća i za svečane prilike.

U nedavnom video snimku na Instagramu, Appleton demonstrira kako se izvodi glamurozna verzija konjskog repa. Šta treba da uradite?

Korak po korak: Glamurozna verzija konjskog repa

  1. Vežite rep srednje visine. Malo opustite gumicu, pa rep provucite ispod gumice, od ispod ka gore. (To stvara osnovu za veću bujnost.)
  2. Zategnite rep i podignite ga na odgovarajuću visinu, koja vam najbolje pristaje.
  3. Oblikujte krajeve repa tako da dobijete što više volumena.

Napomena: Ukoliko vam kosa nije dugačka kao kod modela na snimku, krajeve repa možete pričvrstiti ukosnicama, tako da umesto konjskog repa dobijete zanimljivu punđu.

U svakom slučaju, tokom jeseni, kada je vreme vlažno, konjski rep i messy punđa vrlo su praktični, posebno kada ste u žurbi a ipak želite da izgledate sređeno. Ako smo vas zainteresovali i želite da isprobate ovaj stil, u nastavku detaljnije pogledajte Appletonova uputstva.

@chrisappleton1

Uvodna fotografija: Instagram / @chrisappleton1

Povezani članci

šiške
Kosa

Kako da pronađete savršene šiške za svoj oblik lica

tanka kosa
Kosa

Tanka kosa? Ove frizure pomoći će vam da stvorite iluziju volumena…

ulja za kosu
Kosa

Kako pravilno koristiti ulja za kosu?

pšenični proteini
Kosa

Zbog čega bi pšenični proteini trebalo da se nađu u sastavu vaših preparata za negu kose?

tip kose
Kosa

Koji je vaš tip kose? Evo kako da ga odredite!

ekstra devičansko maslinovo ulje
Kosa

Ekstradevičansko maslinovo ulje tajna je zanosne kose! Ova tri DIY recepta pravi su dokaz…