Brzi savet Chrisa Appletona: Glamurozna verzija konjskog repa koju ćete lako stilizovati i sami

Kada ste u žurbi, konjski rep bi mogao biti zanimljivo rešenje za elegantnu frizuru. Isprobajte kako vam pristaje glamurozna verzija konjskog repa, sa mnogo volumena, koju zaista vrlo jednostavno možete napraviti sami.

Koliko puta vam se desilo da nemate vremena ni za pranje kose, a kamoli za odlazak kod frizera, a prilika koja vas očekuje zahteva dobru frizuru? Potpuno vas razumemo (nama je to skoro pa svakodnevica 🙈). Upravo zato nam je na Instagramu privukao pažnju video selebriti frizera, Chrisa Appletona, poznatog po saradnji sa mnogim holivudskim zvezdama – od Jennifer Lopez preko Ariane Grande do Kim Kardashian. U tom videu on je od “običnog” konjskog repa, bukvalno u dva poteza, napravio apgrejdovanu verziju koja je apsolutno odgovarajuća i za svečane prilike.

U nedavnom video snimku na Instagramu, Appleton demonstrira kako se izvodi glamurozna verzija konjskog repa. Šta treba da uradite?

Korak po korak: Glamurozna verzija konjskog repa

  1. Vežite rep srednje visine. Malo opustite gumicu, pa rep provucite ispod gumice, od ispod ka gore. (To stvara osnovu za veću bujnost.)
  2. Zategnite rep i podignite ga na odgovarajuću visinu, koja vam najbolje pristaje.
  3. Oblikujte krajeve repa tako da dobijete što više volumena.

Napomena: Ukoliko vam kosa nije dugačka kao kod modela na snimku, krajeve repa možete pričvrstiti ukosnicama, tako da umesto konjskog repa dobijete zanimljivu punđu.

U svakom slučaju, tokom jeseni, kada je vreme vlažno, konjski rep i messy punđa vrlo su praktični, posebno kada ste u žurbi a ipak želite da izgledate sređeno. Ako smo vas zainteresovali i želite da isprobate ovaj stil, u nastavku detaljnije pogledajte Appletonova uputstva.

@chrisappleton1

Uvodna fotografija: Instagram / @chrisappleton1

Povezani članci

kovrdže
Kosa

Mini-val se definitivno vraća u modu: Sada i Nicole Kidman ponovo nosi svoje čuvene kovrdže

Butterfly bob
Kosa

„Butterfly“ bob biće veliki prolećni trend

keratinski tretman
Kosa

Keratinski tretman za ispravljanje kose: Donosimo odgovore na najvažnija pitanja

mini val
Kosa

Frizura Katie Holmes navela nas je da se zapitamo: Da li se vraća mini-val?

ulje za kosu
Kosa

Zašto svi pričaju o ritualu negovanja kose uljima: Benefiti + kako se tretman primenjuje

Frizure za proleće 2023.
Kosa

Catwalk izveštaj: Frizure za proleće 2023.