Bili smo u Zagrebu na promociji novih NIVEA SUN proizvoda. Evo šta sve imamo da vam kažemo o njima…

Uz kreativnu uličnu umetnost, urbanu muziku i očaravajuće kulinarske specijalitete, upoznali smo se sa NIVEA SUN novitetima.

Kada je u našu redakciju stigla pozivnica za NIVEA SUN promociju u Zagrebu, nije bilo premišljanja. Odmah smo prihvatili poziv da se upustimo u ovu beauty avanturu, te da zavirimo u svet inovativnih SPF formulacija ovog brenda – jer leto i sunce uvek idu u paru sa zaštitom. Uživali smo u predivnom The Garden Brewery prostoru, uličnoj umetnosti, delicijama masterchefa –Tihomira Krkleca, sjajnoj atmosferi, druženju sa dragim ljudima, priči o inovativnim SPF proizvodima… NIVEA nam je za ovo leto pripremila novitete bazirane na inovativnijim i održivijim formulacijama, koji će nam obezbediti da bezbrižno uživamo u svim onim aktivnostima na otvorenom koje “hrane dušu“.

Spremni za premijeru?

Svesni smo da je, usled bogate ponude različitih brendova, prilikom potrage za adekvatnom kremom za zaštitu od sunca, izbor prilično otežan, te se nadamo se da će vam, pri dodnošenju konačne odluke, naredne činjenice o NIVEA novitetima biti od koristi.

Duo efekat

NIVEA SUN Protect & Moisture linija proizvoda pruža duo efekat –  i negu i zaštitu kože. Nežne, njegujuće i čištije formulacije trenutno štite kožu od UVA i UVB zraka, a pritoms u i vodootporne. Istovremeno, zahvaljujući antioksidativnom vitaminu E i glicerinu, intenzivno neguju kožu i obezbeđuju joj 48-časovnu hidrataciju.

Održivije formule

Osim što štite našu kožu, NIVEA SUN Protect & Moisture losioni za zaštitu od sunca SPF 30 štite i okeane i mora. Naime, njihova formula je 82 % biorazgradiva, te ne šteti morima i okeanima budući da ne sadrži oktinoksat, oksibenzon, oktokrilen UV filtere, kao ni mikroplastiku. Nova, održivija formula ide i korak dalje sa svojim pakovanjem, pa svi NIVEA SUN Protect & Moisture proizvodi dolaze u ambalaži izrađenoj od 50% reciklirane plastične flaše i poklopca.

Posebno izdvajamo: NIVEA Sun Protect & Moisture Ultra Sun kremu za zaštitu od sunca SPF 50+ i NIVEA UV Face specialist triple protect fluid SPF 50+

Proizvod koji će vas ovog leta impresionirati tri puta većom vodootpornošću od uobičajene kreme za sunčanje jeste NIVEA Sun Protect & Moisture Ultra Sun krema za zaštitu od sunca SPF 50+ (150 ml 1.418 din.). Ova održiva formulacija, bez mikroplastike, s antioksidativnim vitaminom E, osigurava pouzdanu zaštitu od UVA i UVB zraka, opekotina i preranog starenja kože, uz 48-časovnu hidrataciju.

Za svakodnevnu zaštitu od UV zraka, plave svetlosti i zagađenja, ovoga leta pobrinuće se NIVEA UV Face specialist triple protect fluid SPF 50+ (40 ml 1.565 din.). Ovaj ultralagani, nemasni, hidratantni fluid s hijaluronom trenutno se upija. Pogodan je za nanošenje ispod šminke i otporan na znoj, a zahvaljujući formulaciji s prirodnim antioksidansom – ekstraktom sladića, aktivira sopstveni odbrambeni mehanizam kože za zaštitu ćelija od nečistoća. Pogodan je za normalnu, mešovitu i osetljivu kožu.

Foto: PR

Povezani članci

lacoste prodavnica
Beauty Business

Evo gde se nalazi nova beogradska LACOSTE prodavnica

Vichy Minéral 89
Beauty Business

Novo iz Vichy Minéral 89 linije: Fluid sa SPF zaštitom

KIKO Milano
Beauty Business

Osvojite kurs šminkanja i nove KIKO Milano proizvode!

baobaby
Beauty Business

Brend BAOBABY – koji su razvile četiri mame – proizvodi najslađe dečije cipelice

body tan water
Beauty Business

Show Your Dark Side! Stigao je novi nude&rude proizvod – BODY TAN WATER

AVON ULTRA COLOUR
Beauty Business

AVON ULTRA COLOUR kolekcija pomoći će vam da oslobodite svoju kreativnost