6 boja za kosu koje će dominirati hair scenom

Nova boja za kosu savršeno je sredstvo za promenu izgleda i podizanje samopouzdanja, a evo koje će nijanse obeležiti godinu pred nama…

Nipošto ne treba da potcenjujemo razliku koju nijansa kose može da napravi kada je promena vlastitog izgleda, raspoloženja i nivoa samopouzdanja u pitanju. Čak i diskretna promena boje može da značiti mnogo (na primer: pramenovi koji uokviruju lice osiguraće tenu trenutni sjaj). Kada je o kolornim trendovima reč, u 2024. klasici (crna i plava) definitivno ne idu nikuda, ali se dodatna pažnja poklanja detaljima. Sjajni završni slojevi imaju moć da podignu frizuru na viši nivo. Bakarni tonovi podjednako su popularni, kao i uvek, s tim što sada postaju još raskošniji i zalaze na teritoriju crvene boje. Sve u svemu, narednih šest boja za kosu stupa na scenu…

6 BOJA ZA KOSU O KOJIMA VREDI RAZMISLITI

1. Grunge Blonde

Grunge pokret inkorporirao se ne samo u modni i beuaty segment, već i u hair vode. Devedesete su očigledno tu da ostanu i zato se pripremite na to da ćete često gledati tamni koren i svetle krajeve.

2. Prirodne nijanse

Znate li u čemu je zapravo poenta? U prihvatanju prirodne boje, odnosu izbegavanju korišćenja blanša i fokusiranju na „podizanje“ prirodne nijanse pomoću tankih pramenova ili stepenastih frizura.

3. Cherry cola

Crvena kosa i dalje će biti izuzetno popularna, no i smelija. Razmislite o živahnijim tonovima – vibracijama trešnje, šljive, kao i race car red nijansi, koju obožava Dua Lipa.

4. Blistava smeđa

Različiti smeđi tonovi biće u igri – od prigušene tamne, preko prave tamne čokolade, sve do intenzivnih tonova čokoladne trešnje, sve sa visokim sjajem. A, zarad postizanja blistavosti, maksimalno se posvetite nezi vlasi.

5. Laneno plava

Linen Blonde, sveža nijansa plave, uključuje svetloplavu sa hladnim bež, taupe i neutralnim tonovima.

6. „Biskvit“ brineta

Neodlučni ste da li želite da budete plavuša, brineta, ili da pak date prednost bakru? Ko kaže da morate pristajati na kompromise?! Biscuit brunette prelepa je mešavina sve tri nijanse, koja se posebno ističe na prirodno tamnoj podlozi. I izgleda sjajno, bez obzira na teksturu kose!

Foto: Instagram

Povezani članci

syrup blonde
Kosa

„Syrup blonde“ je sjajna nijansa koja će ovog proleća biti u trendu

Beyonce Cecred
Kosa

Bili smo u pravu: Beyonce će uskoro lansirati liniju za negu kose CÉCRED

za suvu kosu
Kosa

5 DIY maski za suvu kosu koje pružaju sjajne rezultate

batiste sweat-activated
Kosa

Iz BATISTE-a stiže velika inovacija: Pametni šamponi za suvo pranje kose sa sweat-activated i touch-activated tehnologijom

parfema za kosu
Kosa

10 najboljih parfema za kosu koji mirišu tako neodoljivo

uvijanje kose
Kosa

Uvijanje kose: 5 najčešćih grešaka prilikom ovog postupka + laka rešenja