Zavirite u Deichmann kolekciju za proleće/leto 2024

Na tradicionalnom Deichmann brunchu predstavljeni su modeli za novu sezonu.

Zanimljivom modnom revijom brend Deichmann je otkrio svoju novu kolekciju za proleće/leto, koja pored klasičnog retro stila unosi i svežinu elegancije. Ove sezone su u prvom planu sofisticirane salonke, baletanke i mokasine sa suptilnim kaišićima, a prirodne nijanse poput bež, zajedno sa klasičnim crno-belim kombinacijama, donose notu elegancije u naše odevne kombinacije.

Pored elegantnih salonki i luskuznih loaferica, Deichmann je u kampanji High fashion welcomes Street fashion predstavio i kolekciju patika koje mogu svakim korakom ispratiti vaš stil života.

Za ljubitelje retro estetike, savršena je inspirativna retro kolekcija koja nas vodi na putovanje kroz vreme. Kombinujući klasične elemente sa modernim izrazom, ova kolekcija obećava da će dodati retro eleganciju svakom izgledu.

Ali, proleće donosi i malo šljokica. Za one koji traže malo dodatnog glamura, tu je kolekcija koja sija. Bez obzira na to da li se radi o šljokicama na potpeticama, detaljima na baletankama ili svetlucavim platformama, ova kolekcija je stvorena za zvezdu koja se krije u svakoj od nas. Dodajte malo blještavila u svoj svakodnevni izgled i učinite svaki korak glamuroznim.

Pod nazivom High fashion welcomes Street fashion, Deichmann kolekcija naglašava da visoka moda može harmonično koegzistirati sa svakodnevnim uličnim stilom, obećavajući nam svežinu i inspiraciju na svakom koraku.

Za fotografije se zahvaljujemo brendu Deichmann.

Povezani članci

uniukiyo
Moda

Stigla je nova kolekcija! UniUkiyo je brend torbi za koji morate znati

Diesel
Moda

WELCOME TO SUCCESSFUL LIVING: Prolećna kampanja brenda Diesel pomera granice kreativnosti

chanel cruise
Moda

Vodimo vas u Marsej: Pogledajte sve lookove iz CHANEL cruise kolekcije 2024/2025.

kolekcija dominant
Moda

Snaga žene: Šta donosi nova kolekcija brenda Batakovic Belgrade

crna haljina
Moda

Crna haljina: 10 savršenih modela koje smo pronašli u Peppermint Fashion Store oazi

geometic crocs
Moda

Pogledajte kako izgledaju klasične Crocs klompe u novom GEOMETRIC izdanju