Zapamtite naziv: REVERSAYA! Zapazili smo ovu torbu na prestižnom modnom sajmu u Italiji

Torba Reversaya – iza koje stoji brend Sisters Code, našla se na najprestižnijem sajmu muške mode Pitti Immagine Uomo u Firenci. Povodom desetogodišnjeg jubileja brenda Sisters Code & Friends, poznati modni novinar sa adresom u Milanu – Josip Grabovac, poneo je elegantno belo odelo u kombinaciji sa unisex Reversaya torbom.

Odelo je nastalo kao collab Sisters Code Atelier-a, Josipa Grabovca, koji je i ambasador brenda, i talentovane dizajnerke Aleksandre Morgun. Specijalno za ovu priliku dizajnirao ga je Josip Grabovac, dok ga je Aleksandra Morgun sprovela u delo u saradnji sa Sisters Code Atelier.

Torba Reversaya se savršeno uklopila u ovaj autfit, uostalom, baš kao što bi se njen minimalistički dizajn uklopio u gotovo svakoj prilici.

Torba je izrađena od prirodne napa kože, mekane na dodir, i neuništivog materijala Stamoid Light, koji se koristi za izradu opreme za jahte.

“Naš projekat Reversaya ne bi bio moguć bez podrške Vlade Švajcarske kroz Švajcarsku agenciju za razvoj i saradnju (SDC) u okviru globalnog IOM-UNDP programa Migracije u funkciji održivog razvoja”, ističu sestre Vladana Veljković i Bojana Veljković Tomić, koje stoje iza brenda Sisters Code.

Svetska premijera Reversaya-e očekuje nas u septembru, uz kapsula kolekciju Sisters Code Atelier. Povodom svog 10. jubileja ovaj brend će nastupiti u okviru modne platforme Emerging Talents, u prestonici mode – Milanu.

Fotografije: Albina Abdullina

Povezani članci

Ariana Grande
Moda

Ariana Grande novo je Swarovski lice

light of the soul
Moda

Light Of The Soul: 6 neodoljivih novih komada sa potpisom Bojane Ugrešić

menstrualne kupaće gaćice
Moda

Neka vam oni dani ne pokvare odmor! Od sada menstrualne kupaće gaćice možete kupiti i u Lisci

Marija Tarlać
Moda

Marija Tarlać predstavila capsule kolekciju inspirisanu lepotom Amalfi obale i la dolce vita stilom

Llisca
Moda

Zavirite u novu Lisca kolekciju kupaćíh kostima i odaberite savršen model za sebe!

sandale ukrašene cvećem
Moda

Blooming trend: Sandale ukrašene cvećem