Unapređeni Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity preparati odgovoriće na sve izazove s kojima se koža u zrelim godinama suočava

Nova generacija Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity preparata umanjiće duboke bore, vratiti koži čvrstinu, elastičnost i ujednačiti ten.

Čak i bez primene injekcionih tretmana, i u zrelim godinama koža može imati dobar kvalitet i sijati mladalačkim sjajem. Sa dolaskom Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity preparata nove generacije ostvarenje tog cilja jednostavnije je nego ikada. Pored kombinacije hijaluronske kiseline kratkog i dugog lanca i klinički testiranog kolagen-elastin kompleksa, unapređena formulacija noćne i dnevnih krema nove generacije iz ove linije sadrže i Eucerin® patentirani Thiamidol®.  

Unapređeni Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity preparati: Kako deluju?

  • Hijaluronska kiselina kratkog i dugog lanca vidljivo ublažava duboke bore.
  • Kolagen-elastin kompleks, moćna kombinacija arktina i kreatina, ubrzava obnavljanje kolagena i poboljšava elastičnost kože.
  • Thamidol® smanjuje pojavu hiperpigmentacija i sprečava nastanak novih.

Dodatno, zahvaljujući SPF 15 i SPF 30, Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity dnevne kreme obezbediće vašoj koži zaštitu od UV zračenja koje dopire na zemlju i u jesenjem i zimskom period, te utiče na prevremeno starenje kože. Dok vi odmarate, noćna krema, koja sadrži arganovo ulje, ubrzaće proces regeneracije, intenzivno nahraniti kožu i učiniti je svilenkastom i mekom. Zahvaljujući redovnoj upotrebi ovih krema, vaš ten postaće ujednačen, bore manje vidljive, dok će koža dobiti novu čvrstinu i elastičnost.

Za još bolji kvalitet kože i maksimalnu blistavost lica, u dnevnu rutinu nege uključite Eucerin®Hyaluron Filler+Elasticity 3D serum. U pitanju je prvi antiejdž serum koji istovremeno popunjava duboke bore, poboljšava elastičnost i smanjuje hiperpigmentacije na koži, sprečavajući njihovo ponovno pojavljivanje. Prednost ovog seruma je što ga možete koristiti i samostalno – kao noćnu, ali i dnevnu negu – jer obezbeđuje koži sve što joj je potrebno. Zahvaljujući laganoj teksturi, pogodan je i kao podloga za šminku.

Kompletna rutina antiejdž nege za zrelu kožu koju nudi Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity linija obuhvata i Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity kremu za područje oko očiju SPF 20, koja će vašem pogledu vratiti mladalački sjaj, i Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity kremu za ruke, koja obezbeđuje 24-časovnu hidrataciju, podmađuje kožu ruku i poboljšava njenu čvrstoću i elastičnost.

Za više infomacija posetite www.eucerin.rs!

INFO PLUS: U bolje snabdevenim apotekama potražite specijalna pakovanja dnevnih i noćnih krema iz unapređene Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity linije, kao i Eucerin®Hyaluron-Filler, Eucerin®Hyaluron-Filler+Volume Lift i Eucerin®Q10 Active linija, sa 50% popusta na noćnu kremu!

Foto: PR

Povezani članci

Od ublažavanja opekotina do blistavog tena: Aloe vera čini čuda za kožu
Nega

Od ublažavanja opekotina do blistavog tena: Aloe vera čini čuda za kožu

LUMINOUS630®
Nega

Muče vas pigmentne fleke? NIVEA ima rešenje u vidu proširene LUMINOUS630® linije

Kako je ,,savršena“ koža postala statusni simbol
Nega

Kako je ,,savršena“ koža postala statusni simbol

serum s retinolom vichy
Nega

Stigao je novi better-aging superstar: Serum s retinolom iz VICHY-ja

šta je cica krema
Nega

Pitali ste nas: Šta je, zapravo, cica krema?

slow beauty
Nega

Šta se podrazumeva pod SLOW BEAUTY konceptom i kako ga uključiti u svakodnevni život?