Top 5 prolećnih trendova u svetu venčanica

Vreme je da pronađete savršenu haljinu za vaš veliki dan?! Izdvojili smo pet trendova u svetu vančanica koji će vam (nadamo se) olakšati izbor.

Proleće je period kada se svadbena zvona najčešće oglašavaju, a najbolji način da uspešno obavite zadatak odabira savršene haljine za vaš veliki dan jeste da suzite izbor na nekoliko trendi stilova. Sjajna vest je što ove sezone kreatori imaju za svakoga ponešto – od jednostavnih i klasičnih krojeva do smelijih i jedinstvenih modela venčanica. Da bismo vam olakšali slatke muke, a u čast sezone ljubavi, sastavili smo mini-listu haljina za venčanje domaćih dizajnera, kojima bismo i sami rado poklonili poverenje kada je reč o izboru one prave, a koja savršeno oslikava i aktuelne catwalk trendove.

MINI

S leva nadesno: @mihanomomosa, @dragana_ognjenovic_bridal

Kratke venčanice ove sezone definitivno uživaju svojih pet minuta slave. Ni ne čudi! Bilo da su jednostavne, ili estravagantne, mini-opcije savršene su za ceremoniju koja se održava kada živa u termometru poraste.

PROZIRNO

Odozgo nadole, s leva nadesno: @inesbridal, @predragdjuknic

Venčanice su tradicionalno skromne, ali ove haljine nisu za tradicionalnu mladu. Prozirni slojevi čipke i tila podjednako su seksi i romantični. I kao stvorene su za sve one odvažne dame koje se ne libe da izađu iz ustaljenih okvira.

NA JEDNO RAME

Odozgo, s leva nadesno: @inesbridal, @tijanazunic, @ninarajak_bridal

Haljine na jedno rame bile su dugogodišnji favorit mnogih nevesti, i to s opravdanim razlogom. Za početak, „otvor“ na jednom ramenu bezvremeinski  je i šik. Osim toga, laskav je način da dodate elegantan pečat klasičnoj silueti.

ROZETE

Gore: @mihanomomosa, dole: @aleksandarzabunovic

Godina 2023. je godina rozete, no ovi ukrasi su sve samo ne novi. Ipak, dizajnari su pronašli savršen način da ih na zanimljiv način inkorporiraju u bridal style. Njihovom šarmu tako je teško odoleti!

MAŠNA KAO BONUS

@tijanazunic

Lepota mašne leži u njenoj svestranosti. Ovaj razigran i sofisticiran detalj može se primeniti na različite načine – u velikim i malim „dozama“, a moć da podigne i najjednostavniji kroj ne može joj niko osporiti.

Uvodna fotografija: @aleksandarzabunovic

Povezani članci

Ariana Grande
Moda

Ariana Grande novo je Swarovski lice

light of the soul
Moda

Light Of The Soul: 6 neodoljivih novih komada sa potpisom Bojane Ugrešić

menstrualne kupaće gaćice
Moda

Neka vam oni dani ne pokvare odmor! Od sada menstrualne kupaće gaćice možete kupiti i u Lisci

reversaya
Moda

Zapamtite naziv: REVERSAYA! Zapazili smo ovu torbu na prestižnom modnom sajmu u Italiji

Marija Tarlać
Moda

Marija Tarlać predstavila capsule kolekciju inspirisanu lepotom Amalfi obale i la dolce vita stilom

Llisca
Moda

Zavirite u novu Lisca kolekciju kupaćíh kostima i odaberite savršen model za sebe!