Upoznajte novi FOREO UFO 2, pravog malog „kozmetičkog svemirca“!

FOREO UFO 2 NLO beauty gadžet, namenjen prvenstveno muškarcima, s tim što ga mogu koristiti i žene – svojim nazivom, kao i izgledom – asocira na mali, moderni NLO koji je sleteo upravo iz svemira.

Uz novi UFO 2, lansiran od strane švedskog brenda Foreo, nega kože nikad nije bila jednostavnija i efikasnija. UFO 2, ne samo da izgleda moćno i privlačno, već i radi upravo tako! Zahvaljujući ovom beauty gadžetu, dobijate terapiju punim spektrom LED svetala, koja ublažava znake starenja, doprinosi sintezi kolagena i ujednačava ton kože, čineći je glatkom i mekom.

FOREO UFO 2 obezbeđuje personalizovanu negu

Za ljubitelje tehnologije, ovo je idealan poklon, koji nudi potpuno personalizovan tretman nege kože. Uz pomoć smartphonea i aplikacije Foreo for You, vaš muškarac može kreirati sopstvenu rutinu nege, prilagođenu upravo njegovom tipu kože.te upravo taj ritual neće mu oduzimati mnogo vremena – kompletan tretman lica završiće za samo minut i po do dva, i to bez izlaska iz kuće.

To znači da je ovaj „mali svemirac” brži i efikasniji od svakog drugog uređaja. Uz to, njegov savršeni dizajn i dimenzije, čine ga pogodnim i jednostavnim za pakovanje, te nema potrebe za odricanjem od nove rutine ni tokom poslovnog puta ili odmora.

I što je najbolje od svega – UFO 2 je unisex aparat, te ga ponekad možete i pozajmiti. No, svakako, možete nabaviti jedan i za sebe i uživati u vrhunskoj nezi.  

UFO 2, koji pruža negu poput one u salonima, dostupan je u Jasmin parfimerijama, kao i na jasmin.rs i ananas.rs.

Povezani članci

vitamin B
Nega

Koji oblici vitamina B vam mogu pomoći u nezi kože + lista seruma koji ih sadrže

retinol tokom leta
Nega

Pitali ste nas: Može li se retinol koristiti tokom leta

akne
Nega

Na koji način tretirati akne na telu?

vitamin C za mrlje na koži
Nega

Kako koristiti vitamin C za ublažavanje tamnih mrlja?

kozmetičkih proizvoda
Nega

6 kozmetičkih proizvoda koje treba izbegavati tokom boravka na suncu

plava svetlost
Nega

Da li plava svetlost može da ošteti našu kožu? Odgovor je kompleksan