Upoznajte novi FOREO UFO 2, pravog malog „kozmetičkog svemirca“!

FOREO UFO 2 NLO beauty gadžet, namenjen prvenstveno muškarcima, s tim što ga mogu koristiti i žene – svojim nazivom, kao i izgledom – asocira na mali, moderni NLO koji je sleteo upravo iz svemira.

Uz novi UFO 2, lansiran od strane švedskog brenda Foreo, nega kože nikad nije bila jednostavnija i efikasnija. UFO 2, ne samo da izgleda moćno i privlačno, već i radi upravo tako! Zahvaljujući ovom beauty gadžetu, dobijate terapiju punim spektrom LED svetala, koja ublažava znake starenja, doprinosi sintezi kolagena i ujednačava ton kože, čineći je glatkom i mekom.

FOREO UFO 2 obezbeđuje personalizovanu negu

Za ljubitelje tehnologije, ovo je idealan poklon, koji nudi potpuno personalizovan tretman nege kože. Uz pomoć smartphonea i aplikacije Foreo for You, vaš muškarac može kreirati sopstvenu rutinu nege, prilagođenu upravo njegovom tipu kože.te upravo taj ritual neće mu oduzimati mnogo vremena – kompletan tretman lica završiće za samo minut i po do dva, i to bez izlaska iz kuće.

To znači da je ovaj „mali svemirac” brži i efikasniji od svakog drugog uređaja. Uz to, njegov savršeni dizajn i dimenzije, čine ga pogodnim i jednostavnim za pakovanje, te nema potrebe za odricanjem od nove rutine ni tokom poslovnog puta ili odmora.

I što je najbolje od svega – UFO 2 je unisex aparat, te ga ponekad možete i pozajmiti. No, svakako, možete nabaviti jedan i za sebe i uživati u vrhunskoj nezi.  

UFO 2, koji pruža negu poput one u salonima, dostupan je u Jasmin parfimerijama, kao i na jasmin.rs i ananas.rs.

Povezani članci

Od ublažavanja opekotina do blistavog tena: Aloe vera čini čuda za kožu
Nega

Od ublažavanja opekotina do blistavog tena: Aloe vera čini čuda za kožu

LUMINOUS630®
Nega

Muče vas pigmentne fleke? NIVEA ima rešenje u vidu proširene LUMINOUS630® linije

Kako je ,,savršena“ koža postala statusni simbol
Nega

Kako je ,,savršena“ koža postala statusni simbol

serum s retinolom vichy
Nega

Stigao je novi better-aging superstar: Serum s retinolom iz VICHY-ja

šta je cica krema
Nega

Pitali ste nas: Šta je, zapravo, cica krema?

slow beauty
Nega

Šta se podrazumeva pod SLOW BEAUTY konceptom i kako ga uključiti u svakodnevni život?