Šta će se naći na jesenjem make-up meniju?

Minimalizam, bogate teksture, upadljive boje, reinkarnacija starih trendova… Na jesenjoj make-up sceni mesta za monotoniju definitivno nema!

Nedavno smo najavili da će nijansa „Pumpkin spice“ make-up, ili „bundeva sa začinima“, obeležiti jesenju sezonu (više o ovoj temi možete pročitati OVDE), a sada smo rešili da vidimo koji će to još trendovi zauzeti počasno mesto na našem licu, usnama, kapcima…. S dolaskom jeseni, na scenu deinitivno stupaju nijanse cimeta, čokolade, a odabir proizvoda sa luksuznim teksturama doprineće da se one ističu podjednako kao i one živahne, letnje, koje nas – verovali ili ne – neće napustiti. U nastavku vam donosimo samo delić onoga što nas/vas očekuje…

MINIMALIZAM

@proenzaschouler

Ponekad je zapravo najbolji make-up look „šminka bez šminke“. Brendovi, kao što je Proenza Schouler, oslonili su se na devizu: „Manje je više“, igrajući na kartu jednostavnosti i prirodnosti.

BOLDOVANA SENKA

@jasonwu

Naglašena senka u centr je pažnje. I bez obzira na to da li želite da ona dopre do obrva, kao što je to slučaj kod Jasona Wu, ili da se fokusirate na unutrašnje uglove očiju, imajte na umu da ovaj trend pruža dosta prostora za eksperimentisanje. Poigrajte se slobodno jer – „šminka je igra“!

NEON + PASTEL

@annasui

Ove jeseni kapke će prekriti i neonske i pastelne nijanse – ružičasta, plava, zelena, žuta, narandžasta, ljubičasta… Iznenađujuće, ali tako je!

MASKARA U BOJI

@annasui

Još jedan dokaz da boje ne posustaju – plava maskara koju smo zapazili kod Anne Sui i veštačke trepavice u nijansama pastelno roze, puder plave i mint zelene koje su akcentovale oči Pradinih modela. Zaključak i poruka: slobodno odložite svoju crnu maskaru i posegnite za kraljevsko plavom ili zelenom. 

Prada, @justfashionworld

GOTIKA

Rodarte, @modelsdiaryy

„Gotske vile“ lebdele su Rodarteovom pistom sa krilima koja su se pružala iza uglova očiju. Svatite ovo kao pozivnicu da demonstrirate koliko vešto baratate ajlajnerom. I koliko ste hrabri! 🙂

OBRUBLJENE USNE

@tiaadeola

Određeni dizajneri, poput Tia Adeole, oivičili su usne modela olovkomu u boji cimeta, ispunivši njihov središnji deo sjajem, i iznova nas vratili u devedesete. Ako ste nostalgični, eto sjajnog načina da vratite vreme!

Foto: Instagram

,

Povezani članci

KIKO Milano
Make-up

Osvojite kurs šminkanja i nove KIKO Milano proizvode!

AVON ULTRA COLOUR
Make-up

AVON ULTRA COLOUR kolekcija pomoći će vam da oslobodite svoju kreativnost

Hromirani manikir
Make-up

Hromirani manikir u plavom ruhu sve je popularniji!

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog zgleda kože
Make-up

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog izgleda kože

Make-up

Ovoga leta želimo zlatnu boju na kapcima: Makeup inspo sa revije CHANEL Cruise 2024/25.

korektor
Make-up

Nanesite korektor na područje ispod očiju kao profesionalac!