„Pumpkin spice“ make-up obeležiće jesenju sezonu!

Nijansa „Pumpkin spice“ ili „bundeva sa začinima“ preuzeće glavnu reč na jesenjem make-up terenu, dok će joj društvo praviti bronzani, neutralni i zemljani tonovi.

Jesenji make-up režim neminovno donosi promene, a akcenat je na usponu estetike inspirisane jesenjim napicima –Pumpkin spice lattes čvrst je dokaz koji ide u prilg ovoj tvrdnji. Zapravo, predstojeću sezonu obeležiće topao i privlačan izgled. Osim dominacije Pumpkin spice nijanse, bićete svedoci i uspona bronzanih, neutralnih i zemljanih tonova inspirisanih 90-im, kao i nedavno oživljenog monohromatskog bronzanog glamura. To su skoro svi naši omiljeni letnji trendovi prepakovani i prilagođeni nižim temperaturama.

Ako se trudite da zamislite pumpkin-spice-latte make-up, zamislite tamniji monohromatski izgled, kao stvoren za jesen. To znači da se vaša senka i ajlajner podudaraju sa bronzerom i hajlajterom, kao i ružem/sjajem na usnama. 

@patricta

A ako se pitate zašto baš sada raste popularnost zemaljske estetike, odgovor glasi – jer smeđi tonovi dopunjuju širok spektar nijansi. Monohromatski izgled takođe je univerzalno privlačan i kao tačka na i celokupnog looka. Osim toga, usklađivanje nijansi šminke olakšava nanošenje i konceptualizaciju.

@patricta

Iako je Pumpkin-spice make-up, kao trend, (očigledno) vezana za jesen, verovatno ste ranije zapazili monohromatski bronzani izgled. Poznati šminkeri Patrick Ta, Hung Vanngo, Nikki Wolff i Ash K Holm posebno vole ovaj stil, tako da nije iznenađenje da su mnogi njihovi klijenti Pumpkin-spice pioniri – Vanessa Hudgens, Gigi Hadid, Florence Pugh…

@hungvanngo, @ash_kholm

Najbolja stvar kod Pumpkin-spice make-upa jeste to što ga je lako kreirati. Korišćenje bronzera kao senke za oči mudar je način da osigurate toplinu i dubinu pogledu, te istovremeno uskladite nijansu na vašim obrazima kako biste postigli kohezivan izgled.

Foto: Instagram

Povezani članci

make-up
Make-up

Šta će se naći na jesenjem make-up meniju?

M•A•C Studio Radiance Serum-Powered™
Make-up

Vreme je da vaša koža zablista: Upoznajte novi M·A·C Studio Radiance Serum-Powered™ tečni puder!

manikir
Make-up

10 jesenjih manikir ideja koje ćemo rado prigrliti

Lancôme x Louvre
Make-up

Spoj lepote i umetnosti: Nova saradnja LANCÔME x LOUVRE

Hailey Bieber kao mag beauty industrije najnovije generacije
Make-up

Hailey Bieber kao mag beauty industrije najnovije generacije

Opsednuti smo CHERRY COLA usnama: Evo o kakvom je make-up trendu reč
Make-up

Opsednuti smo CHERRY COLA usnama: Evo o kakvom je make-up trendu reč