Sezona modnih događaja u Srbiji počinje: Otvoreno je 22. izdanje SERBIA FASHION WEEKA

22. izdanje Serbia Fashion Weeka najavljuje kreacije iz 22 zemlje sveta.

Nacionalna nedelja mode – Serbia Fashion Week, spreman je za svoj najglamurozniji trenutak do sada, kako najavljuju organizatori. Svečano otvaranje ispred Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu održano je 13. oktobra, a manifestacija će trajati do 17. oktobra.

 
22. izdanje Serbia Fashion Weeka obećava nezaboravan spektakl modne kreativnosti i magije, okupljajući talentovane dizajnere iz čak 22 zemlje. Publika će imati čast da svedoči revijama dizajnera iz različitih krajeva sveta. Pored Srbije i zemalja regiona, svoju kreativnost na ceremoniji svečanog otvaranja prikazaće gosti iz Francuske, Italije, Rusije, Japana, Švedske, Maroka, Malte, Singapura, Tajlanda, Kambodže, Grčke, Bugarske, Rumunije, Moldavije… To je prilika da se svetlost reflektora usmeri na raznolikost i kreativnost koju nudi moda. Na svečanom otvaranju SFW, publiku očekuje posebno iznenađenje – nastup 30 članova ansambla Srpskog narodnog pozorišta, koji će upotpuniti ovo nezaboravno iskustvo. Ulaz za ovaj jedinstveni modno-kulturni spektakl je besplatan, što znači da svi ljubitelji mode imaju priliku da prisustvuju ovom neponovljivom događaju.


Narednog dana, Serbia Fashion Film Festival doneće poseban program posvećen modnom filmu, dok će se 15. i 16. oktobra održavati uzbudljive modne revije u Master centru Novosadskog sajma.

22. izdanje Serbia Fashion Weeka zatvara se 17. oktobra seminarskim aktivnostima, koje su oduvek bile jedan od zaštitnih znakova ove manifestacije. Očekujte inspiraciju, edukaciju i još mnogo toga, obećavaju organizatori: Serbia Fashion Week će i ovoga puta biti mesto gde moda i umetnost postaju jedno.

 Foto: Serbia Fashion Week

Povezani članci

Diesel
Moda

WELCOME TO SUCCESSFUL LIVING: Prolećna kampanja brenda Diesel pomera granice kreativnosti

chanel cruise
Moda

Vodimo vas u Marsej: Pogledajte sve lookove iz CHANEL cruise kolekcije 2024/2025.

kolekcija dominant
Moda

Snaga žene: Šta donosi nova kolekcija brenda Batakovic Belgrade

crna haljina
Moda

Crna haljina: 10 savršenih modela koje smo pronašli u Peppermint Fashion Store oazi

deichmann
Moda

Zavirite u Deichmann kolekciju za proleće/leto 2024

geometic crocs
Moda

Pogledajte kako izgledaju klasične Crocs klompe u novom GEOMETRIC izdanju