Sezona modnih događaja u Srbiji počinje: Otvoreno je 22. izdanje SERBIA FASHION WEEKA

22. izdanje Serbia Fashion Weeka najavljuje kreacije iz 22 zemlje sveta.

Nacionalna nedelja mode – Serbia Fashion Week, spreman je za svoj najglamurozniji trenutak do sada, kako najavljuju organizatori. Svečano otvaranje ispred Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu održano je 13. oktobra, a manifestacija će trajati do 17. oktobra.

 
22. izdanje Serbia Fashion Weeka obećava nezaboravan spektakl modne kreativnosti i magije, okupljajući talentovane dizajnere iz čak 22 zemlje. Publika će imati čast da svedoči revijama dizajnera iz različitih krajeva sveta. Pored Srbije i zemalja regiona, svoju kreativnost na ceremoniji svečanog otvaranja prikazaće gosti iz Francuske, Italije, Rusije, Japana, Švedske, Maroka, Malte, Singapura, Tajlanda, Kambodže, Grčke, Bugarske, Rumunije, Moldavije… To je prilika da se svetlost reflektora usmeri na raznolikost i kreativnost koju nudi moda. Na svečanom otvaranju SFW, publiku očekuje posebno iznenađenje – nastup 30 članova ansambla Srpskog narodnog pozorišta, koji će upotpuniti ovo nezaboravno iskustvo. Ulaz za ovaj jedinstveni modno-kulturni spektakl je besplatan, što znači da svi ljubitelji mode imaju priliku da prisustvuju ovom neponovljivom događaju.


Narednog dana, Serbia Fashion Film Festival doneće poseban program posvećen modnom filmu, dok će se 15. i 16. oktobra održavati uzbudljive modne revije u Master centru Novosadskog sajma.

22. izdanje Serbia Fashion Weeka zatvara se 17. oktobra seminarskim aktivnostima, koje su oduvek bile jedan od zaštitnih znakova ove manifestacije. Očekujte inspiraciju, edukaciju i još mnogo toga, obećavaju organizatori: Serbia Fashion Week će i ovoga puta biti mesto gde moda i umetnost postaju jedno.

 Foto: Serbia Fashion Week

Povezani članci

route #27
Moda

Zavirili smo u ROUTE #27 – novu kolekciju Bojane Ugrešić

šal
Moda

Šal od kašmira ili vune instant je rešenje za podizanje zimskog outfita. Ovo je naš izbor…

sinead gorey
Moda

Uskoro: Modna revija UK U SRBIJI predstavlja Sinead Gorey i Tamaru Radivojević

perwoll fashion weeka
Moda

Izveštaj sa pista: Najlepši lookovi sa 52. Perwoll Fashion Weeka

52. perwoll fashion week
Moda

52. Perwoll Fashion Week otvoren revijom TRANSFORMACIJE – pogledajte sve modele!

36. fashion selection
Moda

Šta nas očekuje na 36. Fashion Selectionu?