Dehidrirana koža, gubitak sjaja, nepravilnosti na licu: Ova tri seruma spasonosno su rešenje za ove probleme…

Nedavno smo prisustvovali edukativnom, regionalnom beauty događaju, koji je brend Garnier organizovao u saradnji sa web-magazinom Wannabe Magazine, na kome su predstavljena tri Garnier seruma za negu kože, s posebnim osvrtom na njihove efikasne formule s prirodnim sastojcima i ciljanim delovanjem na određene kožne probleme. Dehidrirana koža, gubitak sjaja, nepravilnosti na licu… Ukoliko i vas muči neki od ovih problema, posegnite za jednim od narednih kozmetičkih saveznika koji zadovoljavaju različite potrebe kože.

DEHIDRIRANA KOŽA, GUBITAK SJAJA, NEPRAVILNOSTI NA LICU: GARNIER NUDI REŠENJE!

AKO JE VAŠA KOŽA IZGUBILA JEDRINU, ELASTIČNOST I ČVRSTOĆU, TE IZGLEDA DEHIDRIRANO…

ISPROBAJTE: Garnier Hyaluronic Aloe serum

Ovaj preparat baziran je na hijaluronskoj kiselini, organskoj aloe veri i glicerin. Vraća koži jedrinu, elastičnost, intenzivno je hidrira, doprinoseći njenom glatkijem i čvršćem izgledu, i to nakon samo jedne upotrebe.

Kako da ga koristite? Nanesite jednu punu kapaljku seruma na čisto lice i konture oka i nežno ga utrljajte u kožu. Koristite ga svakog jutra i večeri, pre dnevne/noćne kreme.

UKOLIKO SE SUOČAVATE SA NEPRAVILNOSTIMA NA LICU…

ISPROBAJTE: Garnier Pure Active anti-imperfection serum

Formulisan sa 4% nijacinamid, AHA i BHA kiselinama, Pure Active anti-imperfection serum namenjen je koži sa nepravilnostima. Ne ostavlja vidljive tragove niti lepljiv osećaj, a dokazano – nakon sedam dana –  zaglađuje teksturu kože i ujednačava ten (potrošački test, 155 dobrovoljaca).

Kako da ga koristite? Nanesite serum na čisto lice i nežno ga utrljajte u kožu. Koristite ga kao dnevnu negu – ujutru i uveče, ili kao onu ciljanu – na određenim mestima. Prilikom nanošenja, izbegavajte područje oko očiju.

AKO VAS MUČE TAMNE FLEKE I NEUJEDNAČEN TEN…

ISPROBAJTE: Garnier Skin Naturals Vitamin C serum

[3.5%] vitamina C + nijacinamid + salicilna kiselina. To je tajna ove formule koja pruža blistavost, ujednačava ten i ublažava tamne fleke za samo šest dana! Nakon samo tri dana upotrebe, koža deluje ujednačeno i glatko, što osigurava upravo spoj dermatološki aktivnih sastojaka, poznatih po tome što ublažavaju tamne fleke i čine kožu glatkom, dok je ekstrat limuna odabran zbog poboljšavanja blistavosti i služi kao antioksidant.

Kako da ga koristite? Nanesite jednu punu kapaljku seruma na čisto lice i nežno ga utrljajte u kožu. Koristite ga ujutru i uveče, pre dnevne/noćne kreme. Izbegavajte područje oko očiju.

BONUS RAZLOG DA IM PRUŽITE ŠANSU

Garnier je jedan od vodećih svetskih brendova prirodne kozmetike, koji kreira proizvode koji su od 95 do 100% prirodnog porekla, a uz to i dostupne svima. U procesu razvijanja ovih proizvoda značajnu ulogu odigrali su dermatolozi i naučnici, koji formulacije baziraju na aktivnim sastojcima iz prirode – kako bi maskimalno iskoristili njihovu efikasnost.

Osim toga, Garnier je posvećen zelenoj lepoti. Ovaj brend već sada pravi konkretne korake ka tome da ostavi što manji uticaj na našu planetu, poput 100% reciklabilnih bočica* (*sem etikete i boja) za sve micelarne vode, napravljene od reciklabilnog materijala. Garnier konstantno radi na održivom razvoju i unapređenju formulacija svojih proizvoda, kako bi one bile što zelenije i čistije. Do 2025. godine svi Garnier proizvodi biće izrađeni od 100% reciklirane plastike i moći će da se 100% recikliraju, ponovo pune ili iznova upotrebe, čime će količina utrošene plastike takođe biti značajno smanjena.

SVE U SVEMU: Garnier for your future, Garnier for your skin!

Foto: PR

Povezani članci

Od ublažavanja opekotina do blistavog tena: Aloe vera čini čuda za kožu
Nega

Od ublažavanja opekotina do blistavog tena: Aloe vera čini čuda za kožu

LUMINOUS630®
Nega

Muče vas pigmentne fleke? NIVEA ima rešenje u vidu proširene LUMINOUS630® linije

Kako je ,,savršena“ koža postala statusni simbol
Nega

Kako je ,,savršena“ koža postala statusni simbol

serum s retinolom vichy
Nega

Stigao je novi better-aging superstar: Serum s retinolom iz VICHY-ja

šta je cica krema
Nega

Pitali ste nas: Šta je, zapravo, cica krema?

slow beauty
Nega

Šta se podrazumeva pod SLOW BEAUTY konceptom i kako ga uključiti u svakodnevni život?