Ovo su naši prvi utisci o Avéne Hylauron Activ B3 Cell Renewal kremi

Novo na Beauty Desk polici za isprobavanje: Avéne Hylauron Activ B3 Cell Renewal Cream. Već nakon prvih utisaka sa sigurnošću možemo reći: topla preporuka za zrelu kožu! U nastavku donosimo i zašto nam se ovaj proizvod toliko dopao već nakon prve upotrebe.

Da li ste znali da kozmetička kuća Avène postoji već skoro tri veka?! Da budemo precizni, osnovana je davne 1736. godine, a sve je počelo zahvaljujući izvoru termalne vode u francuskom gradiću Avène. I konjima, jer su upravo ove životinje zaslužne za otkriće blagotvornog dejstva tople, mineralne vode na kožu. Naime, tada je primećeno da su konji sa alopecijom, prateći instinkte, odlazili da se kupaju u toploj vodi, koja im je umirivala bolne procese na koži. Nakon toga, i ljudi su počeli da koriste termalnu vodu u lečenju različitih kožnih problema, između ostalih i atopičnog dermatitisa i ekcema. Do dan-danas, kada je brend Avène poznat širom sveta, u osnovi svih proizvoda ostala je Avène termalna voda. Široka paleta Avène proizvoda preporučuje se bukvalno svima, a posebno osobama sa osetljivom kožom sklonom iritacijama.

I naše “poznanstvo” s ovim brendom počelo je upravo od Avène termalne vode u spreju, a sada nam se ukazala prilika da isprobamo i Avéne Hylauron Activ B3 Cell Renewal kremu.


ŠTA TREBA DA ZNATE:

Avéne linija Hyaluron Activ B3 donosi nov pristup, kada je nega protiv znakova starenja u pitanju, i stvara manji ekološki otisak. Linija sadrži visok procenat sastojaka prirodnog porekla i moćne aktivne supstance.

KOME JE NAMENJENA:

Verujemo da će se ova krema dopasti onima koje su primetile fine linije i bore. Takođe, odgovaraće vam i ako imate osetljivu kožu.

AKTIVNI SASTOJCI:

U čitavoj liniji, pa tako i u kremi, osnovna su dva „superstar“ sastojka:
1. Niacinamid 6%, poznat i kao vitamin B3 – produžava životni vek ćelija i obnavlja kožu;
2. Hijaluronska kiselina – pruža koži hidrataciju.

KAKAV JE OSEĆAJ NA KOŽI:

Tekstura je veoma je lagana i osvežavajuća. Brzo se upija.

REČ-DVE O PAKOVANJU:

Specijalna teglica sprečava kontakt proizvoda sa vazduhom – što omogućava da aktivni sastojci duže zadrže svoja svojstva. Osim toga, kada se proizvod potroši, teglica se ne baca, već se ponovo puni. Sam proizvod nalazi se u plastičnom pakovanju koje je moguće reciklirati.

INCI BEAUY OCENA: 17.4 / 20

Povezani članci

Isprobala sam 100% prirodnu mešavinu ulja za negu suve kože lica sa SKINOLOGY potpisom i ovo su moji utisci
Recenzije

Isprobala sam 100% prirodnu mešavinu ulja za negu suve kože lica sa SKINOLOGY potpisom i ovo su moji utisci 

beauty of joseon relief sun rice probiotics
Recenzije

Da li je viralna SPF krema BEAUTY OF JOSEON RELIEF SUN: RICE + PROBIOTICS vredna hajpa?

SUMMER FRIDAYS CC Me serum recenzija
Recenzije

Isprobali smo jedan od najboljih seruma na našem tržištu: SUMMER FRIDAYS CC Me serum sa vitaminom C i niacinamidom (recenzija)

Isprobali smo CLARINS Hydra-Essentiel Cooling Gel i uvrstili ga u dnevnu rutinu nege
Recenzije

Isprobali smo CLARINS Hydra-Essentiel Cooling Gel i uvrstili ga u dnevnu rutinu nege (recenzija)

Da li je GISOU ulje za kosu zaista vredno hajpa? Isprobali smo ga, a ovo su naši utisci (recenzija)
Recenzije

Da li je GISOU ulje za kosu zaista vredno hajpa? Isprobali smo ga, a ovo su naši utisci (recenzija)

Jet Lag maska
Recenzije

Isprobali smo kultnu SUMMER FRIDAYS Jet Lag masku za lice i konačno nam je jasno zbog čega je toliko popularna (recenzija)