Prva marmeladica za ubrzano tamnjenje lica stigla je na naše tržište!

Afrodita SUN CARE LITTLE JELLY JAM marmeladica za ubrzano tamnjenje lica, koja u kombinaciji sa SPF kremom osigurava sjajne rezultate, konačno nam je dostupna.

Sa dolaskom leta, bronzani ten postaje jedna od glavnih tema. I težnji, svakako! Ipak, kada je o dosezanju ovog beauty cilja reč, ne treba da pristajete na kompromise. Znate na šta mislimo – na postizanje bronzane boje nauštrb zdrave kože. To zapravo znači da, ukoliko koristite proizvod za intenziviranje preplanulosti, nipošto ne treba da se odreknete preparata sa SPF-om. Do sada su marmelade za sunčanje bile formulisane isključivo za telo, dok se sada, zahvaljujući brendu Afrodita, situacija na ovom polju menja. Afrodita SUN CARE LITTLE JELLY JAM marmeladica, prvi proizvod ovog tipa za lice, omogućiće vam postizanje željene preplanulosti, a – u kombinaciji sa SUN CARE Extra Sensitive kremom SPF 50 – i sprečiti pojavu opekotina i oštećenja od sunca.

AFRODITA SUN CARE LITTLE JELLY JAM MARMELADICA

Ovaj preparat sa koncentratom šargarepe, bez zaštitnog faktora, intenzivira preplanulost lica, dok istovremeno neguje kožu. Dostupan je u gel-formuli, veganski je, bez vazelina, te ne ostavlja mastan trag na koži. Dolazi u praktičnom pakovanju, pogodnom za putovanje.

Kako da je koristite? Možete je upotrebljavati samostalno, ali samo rano prepodne i kasno popodne. No, najbolje je da to činite u kombinaciji sa Afrodita SUN CARE Extra Sensitive kremom SPF 50. Nanesite najpre kremu sa zaštitnim faktorom, sačekajte dva do tri minuta dok je koža ne upije, a potom namažite lice marmeladicom.

AFRODITA SUN CARE EXTRA SENSITIVE KREMA SPF 50

Posebno je pogodna za vrlo osetljivu kožu lica. Ova krema, formulisana sa anti-age peptidom karnozinom, osigurava visoku zaštitu od UVA, UVB i IC zraka, kao i plave svetlosti. Lagane je teksture, koja ne ostavlja bele mrlje. Osim toga, ne sadrži parfeme, parafine, boje i dermatološki je testirana. Kada je zasebno koristite (dakle, ne u kombinaciji sa SUN CARE LITTLE JELLY JAM marmeladicom), nanesite je 20 minuta pre izlaganja suncu i ne zaboravite da tokom dana to redovno činite.

Foto: PR, Instagram/@afroditacosmetics_rs

Povezani članci

glass skin
Nega

Ne želimo ,,glass skin“! Vratite u modu prirodnu teksturu kože!

PRAVO NA LEPOTU jedno je od osnovnih ljudskih prava
Nega

PRAVO NA LEPOTU jedno je od osnovnih ljudskih prava

Nega

KIEHL’S SINCE 1851 predstavlja dva proizvoda protiv bubuljica, od kojih je jedan viralni „tečni flaster“

pazuh
Nega

Ovi trikovi pomoći će vam da zaboravite na taman pazuh…

pshiodermatologija
Nega

Psihodermatologija: U kojoj meri osećanja mogu uticati na izgled kože?

vitamin B
Nega

Koji oblici vitamina B vam mogu pomoći u nezi kože + lista seruma koji ih sadrže