Pamela Anderson najavila je svoj prvi kuvar sa plant-based receptima, a mi jedva čekamo da ga nabavimo!

Pamela Anderson najavila je lansiranje svog prvog kuvara pod nazivom ,,I love you“, koji će se u prodaji naći 15. oktobra.

Nakon što se na prošlogodišnjim Fashion Week revijama pojavila noseći samo hidratantnu kremu na licu, Pamela Anderson ponovo je dospela u centar pažnje javnosti. Zapravo, zahvajujući Netflixovom dokumentarcu o njoj Pamela, A Love Story, koji je otvorio vrata njenog sveta – u potpunosti drugačijeg od onog koji nam je decenijama serviran u medijima – glumica je konačno dobila priliku da pokaže svoju nežniju, osećajniju, a ja bih dodala i ,,baršunastiju“ stranu ličnosti. (Baršunastu, jer me sve u vezi s njom podseća na kašmir – topla, mekana i lagana, s dozom luksuza, koji joj savršeno pristaje.)

Reditelj dokumentarca Ryan White, nakon samo jednog sastanka sa glumicom, izjavio je koliko je bio očaran njenom neposrednošću i skromnošću. „Izgledala je toliko drugačije od svoje javne persone, da sam pomislio kako bi bilo sjajno da ovaj razgovor pretočimo u dokumentarni format, jer mislim da će ljudi biti iznenađeni.“

I ja sam zaista bila iznenađena, shvativši da imam mnogo sličnih interesovanja i uverenja kao Pamela. Ona danas vodi jedan, u potpunosti, miran, slow living život na ostrvu Vankuver u Kanadi, gde je i rođena. Okrenuta je prirodi, porodici, uživa u šetnjama uz more, u sadnji cveća, kao i u mnogim drugim malim radostima koje čine život. Zbog toga sam se i obradovala kada sam na njenom Instagram profilu pročitala da je odlučila da prezentuje svoj prvi kuvar (nakon što je lansirala minimalistički skincare brend), koji obuhvata recepte na biljnoj bazi.

I LOVE YOU

Prvobitno zamišljen kao poklon njenim sinovima za useljenje, kuvar koji je Pamela jednostavno naslovila porukom I Love You (volim te, prerastao je u projekat koji obuhvata sve njene omiljene recepte. Glumica je sama napisala na svom Instagramu da je reč o ,,lifestyle kuvaru – ništa fancy, samo ažurirani porodični recepti na bazi biljaka.“ Na naslovnoj strani svog debitantskog kuvara Pamela sedi u rustičnom okruženju, koji se u potpunosti uklapa u slow living koncept. Čini se da ova zbirka recepata ima za cilj da obuhvati tišu, mirniju sezonu Pamelinog života, koja je usredsređena na brigu o sebi i svojim najmilijima.

Kuvar je trenutno dostupan u presale varijanti, a šira publika imaće priliku da ga kupi tek na jesen.

Foto: Instagram @pamelaanderson

Povezani članci

kako izgleda mamografski pregled
Wellness

7 činjenica koje je korisno znati pre prve mamografije

pregled kože
Wellness

Mesec borbe protiv melanoma: Zakažite besplatni preventivni pregled kože!

Šta su zvučne kupke i na koji način mogu ublažiti simptome stresa? 
Wellness

Šta su zvučne kupke i na koji način mogu ublažiti simptome stresa?

palačinke od crvenog sočiva
Wellness

Bezglutenske, proteinske i veganske: Palačinke od crvenog sočiva (ili neke druge mahunarke)

zamene za kafu
Wellness

Saveti health coacha: Ovo su zdravije zamene za šoljicu kafe, ako pokušavate da ograničite unos kofeina

antiinflamatorni napici
Wellness

Antiinflamatorni napici za prirodno čišćenje organizma: Predstavljamo vam tri sjajna recepta