Novi NIVEA Q10 serum za ciljano popunjavanje bora podiže anti-age rutinu na viši nivo

NIVEA Q10 serum podstiče proizvodnju kolagena i bori se protiv bora iznutra.

Znate li da vaše lice može da ima preko hiljadu jedinstvenih izraza, koji – u određenim situacijama – mogu da budu čak jači i od reči? Međutim, koliko god nas naše ekspresije činile jedinstvenim, a godine mudrijim, bore i sitne linije, koje idu u korak sa njima, nisu nam omiljene. Sada, zahvaljujući novom NIVEA Q10 serumu za ciljano popunjavanje bora, možete da zaboravite na njih. Njegova formula s čistim Q10 ublažava sitne bore za samo pet minuta, dok istovremeno pruža efikasan tretman onim dubokim. U nastavku vam otkrivamo koje sve benefite NIVEA Q10 serum osiguravai kako pravilno da ga koristite.

Kako deluje?

Zahvajujući ovom preparatu, za samo dve nedelje, sve vrste bora na čelu, području oko očiju i usana, kao i one nazolabijalne, biće vidljivo popunjene, dok će nakon četiri nedlje čak 50 % njih biti i vidljivo smanjene. 5 % aktivni kompleks s čistim Q10 i Bioxifill® peptidima direktno prodire u vašu kožu, podstiče proizvodnju kolagena i bori se protiv bora iznutra. Novi serum obezbeđuje dugotrajni tretman dubokih bora i momentalno popunjavanje onih sitnih.

Uz novi NIVEA Q10 serum za ciljano popunjavanje bora, ne morate da brinete da će smeh ostaviti tragove na vašem licu.

Kako da ga koristite?

Za sjajan izgled kože s manje bora, najpre na očišćeno lice nanesite svoju omiljenu Q10 dnevnu kremu, a potom i novi NIVEA Q10 serum. Uz pomoć aplikatora, ravnomerno ga rasporedite i umasirajte prstima, izbegavajući kontakt s očima. Takođe, serum možete da nanesete i na ostatak lica – kako biste intenzivno hidrirali i učinili kožu glatkijom.

Foto: PR

Povezani članci

kockice leda za negu kože
Nega

Kockice leda za negu kože (8 recepata)

Smart tehnologija u beauty industriji: Ovo su najbolji alati za negu lica
Nega

Smart tehnologija u beauty industriji: Ovo su najbolji alati za negu lica

samopotamnjivanje
Nega

Kako da pripremite telo za samopotamnjivanje?

Kako je ,,savršena“ koža postala statusni simbol
Nega

Kako je ,,savršena“ koža postala statusni simbol

kolagen
Nega

Znate li šta je collagen banking?

glass skin
Nega

Ne želimo ,,glass skin“! Vratite u modu prirodnu teksturu kože!