Pogledajte kako izgledaju klasične Crocs klompe u novom GEOMETRIC izdanju

Crocs donosi osvežen izgled klasičnih gumenih klompi u vidu modela Crocs Classic Geometric. Evo šta treba da znate o njima.

Na samim svojim počecima namenjena pecarošima i ljudima koji tokom dana mnogo stoje, poput, recimo, zdravstvenih radnika, Crocs obuća osvojila je svet i postala globalno poznat modni brend, sa mnogobrojnim zanimljivim saradnjama (setite se samo kolaboracija sa Balenciagom, Levi’som, SZA…). A prva asocijacija na Crocs je, naravno, klasična klompa. To je najpoznatiji model koji nastavlja da dominira Crocs scenom, a ove godine je možete videti u novom, upečatljivom, geometrijskom izdanju.

Klasična geometrijska klompa odmah je osvojila srca Crocs fanova i postala pravi hit. Kreirana je po uzoru na klasičnu klompu, koja je lagana i izuzetno udobna, ali zahvaljujući geometrijskom dizajnu izgleda još zanimljivije. Ovaj model je dostupan u klasičnoj crnoj i beloj, kao i u ružičastoj boji, sa šljokicama ili bez njih.

Dakle, Classic Geometic Crocs dolaze sa svim onim što očekujete: tu su Croslite™ guma, ventilacioni otvori, kaiš za petu i prilagodljivi Jibbitz™ukrasi. Međutim, za razliku od klasičnih klompi ima zabavan i veoma modernistički, višestruko oblikovan gornji deo, koji baš privlači pažnju.

Dok hodate u geometrijskim klompama, imaćete onaj lagani i superudobni osećaj kao i u svakim kroksicama. Međutim, estetski su daleko interesantnije, pa ih možete tretirati kao dodatak odevnoj kombinaciji koji će bez ikakve sumnje privlačiti pažnju

Možete ih i personalizovati uz Jibbitz™ ukrase za Crocs, kako biste kreirali jedinstveni look i pokazali svoju kreativniju stranu.

Dostupne su u prodavnici i na www.crocs.rs.

Za fotografije se zahvaljujemo brendu Crocs.

Povezani članci

uniukiyo
Moda

Stigla je nova kolekcija! UniUkiyo je brend torbi za koji morate znati

Diesel
Moda

WELCOME TO SUCCESSFUL LIVING: Prolećna kampanja brenda Diesel pomera granice kreativnosti

chanel cruise
Moda

Vodimo vas u Marsej: Pogledajte sve lookove iz CHANEL cruise kolekcije 2024/2025.

kolekcija dominant
Moda

Snaga žene: Šta donosi nova kolekcija brenda Batakovic Belgrade

crna haljina
Moda

Crna haljina: 10 savršenih modela koje smo pronašli u Peppermint Fashion Store oazi

deichmann
Moda

Zavirite u Deichmann kolekciju za proleće/leto 2024