Novi igrači na kozmetičkom terenu: Upoznajte NIVEA DERMA Skin Clear liniju!

NIVEA DERMA Skin Clear linija, zahvaljujući efikasnim sastojcima i izuzetno blagim formulama, čisti kožu i poboljšava ten za samo sedam dana.

Koliko ste puta čuli da muškarci, iako ne neguju svoju kožu, imaju manje problema s njom? Upravo se ovim i sličnim mitovima nedavno pozabavio brend NIVEA na prvom regionalnom događaju ovog brenda održanom u Zagrebu, na kojem je  predstavljena i NIVEA DERMA Skin Clear linija. Na zanimljivoj i dinamičnoj panel-diskusiji potvrđeno je da su za postizanje lepog i zdravog izgleda kože podjednako važne i briga spolja i briga iznutra.

Moderatorka Aleks Milinković, zajedno sa svojim sagovornicama – magistarkom nutricionizma i vlasnicom nutricionističko-dijagnostičkog centra Nutrilife – Ivanom Barišić, kao i dermatološkinjom Ružicom Jurakić Tončić objasnila je šta sve utiče na izgled i zdravlje naše kože, da problematična koža i akne nisu samo problemi sa kojim se – tokom puberteta – suočavaju mladi, te da nečista koža može da se pojavi u bilo kom životnom dobu, u različitim oblicima, kao i da podjednako pogađa i žene i muškarce.

Aleks Milinković, Ivana Barišić, Ružica Jurakić Tončić, Korana Marović, Nataša Mernik i Mihaela Lakičević

Beauty novinarka i influenserka Korana Marović, beauty urednica magazina Cosmopolitan Slovenija – Nataša Mernik i influenserka Mihaela Lakičević iz Srbije otkrile su prisutnima gde najčešće greše kada je nega lica u pitanju, na koji način rešavaju te probleme i kako im je nova DERMA Skin Clear linija za čišćenje lica pomogla da počnu da sarađuju sa svojom kožom, te da poboljšaju ten.

PO ČEMU JE NIVEA DERMA SKIN CLEAR LINIJA SPECIFIČNA?

Često nam je teško da iskombinujemo proizvode koji nam u potpunosti odgovaraju. Međutim, NIVEA DERMA Skin Clear preparati znaju da problematična koža zahteva više od same nege, zbog čega su razvijeni kako bi zadovoljili individualne potrebe potrošača. Zahvaljujući efikasnim sastojcima i izuzetno blagim formulama, nova NIVEA DERMA linija čisti kožu i poboljšava ten za samo sedam dana.

KOJE PROIZVODE SVE SADRŽI?

U njoj ćete pronaći gel za umivanje, toner za lice, noćni eksfolijator i piling protiv nečistoća.

Tokom dana na koži se nakuplja višak sebuma koji zatvara pore i podstiče razvoj nečistoća. Upravo zbog toga, započnite svoju rutinu nege sa nežnim, ali delotvornim DERMA Skin Clear gelom za umivanje, formulisanim sa salicilnom kiseinom i niacinamidom, koji dubinski čisti kožu, pročišćava pore, ali i efikasno ublažava i sprečava ponovnu pojavu nepravilnosti.

Rebalansirajte kožu i nadogradite svoju beauty rutinu uz NIVEA DERMA Skin Clear toner za lice, takođe formulisan sa salicilnom kiselinom i niacinamidom, koji čisti kožu i pruža joj dodatnu hidrataciju, bez zapušavanja pora.

Preuzmite kontrolu nad svojom kožom uz pomoć zvezde NIVEA DERMA Skin Clear linije – noćnog eksfoliatora, koji –zahvaljujući visokokoncentrisanoj formuli sa 8 % salicilne i glikolne kiseline, u kombinaciji s niacinamidom – ubrzava prirodni proces obnove kože, smanjuje fleke i sprečava njihov ponovni nastanak. I sve to za samo sedam dana!

Kao dopuna kompletnoj liniji za povremenu upotrebu (dva do tri puta nedeljno), tu je NIVEA DERMA Skin Clear piling protiv nečistoća, koji – zahvaljujući formuli sa salicilnom kiselinom i niacinamidom – smanjuje mitesere i bubuljice, zaglađuje teksturu kože i čisti pore.

KORAK PO KORAK DO ČISTIJEG TENA

Nove DERMA Skin Clear formule su dermatološki i klinički ispitane kako bi efikasno smanjile i sprečile pojavu nepravilnosti  –  za čistiji, vidljivo poboljšan ten!

KORAK 1: Kao prvi korak jutarnje i večernje rutine nege koristite gel za umivanje. Nežno ga umasiraj u mokro lice i isperite. Potom lagano utapkajte toner na oprano lice rukama, ili vatom, i nemojte ispirati. Izbegavajte područje oko očiju.

KORAK 2: Uveče, na kraju vaše rutine, na temeljno očišćeno lice nanesite noćni eksfoliator.

ALTERNATIVNI KORAK: Kao alternativu noćnom eksfolijatoru, možete upotrebi DERMA Skin piling. Koristi ga povremeno (dva do tri puta nedeljno). Nakaon čišćenja lica gelom za umivanje, nežno ga umasirajte u mokro lice. Isperite ga pre nanošenja tonera i izbegavajte područje oko očiju.

BONUS RAZLOG DA JOJ POKLONITE POVERENJE: NOVA NIVEA LINIJA BRINE O OKOLINI

Ambalaža NIVEA Derma Skin Clear proizvoda sastoji se 98 % od rPET -a (sve osim nalepnice, kapice i pumpice za doziranje), dok se složena kutija ambalaže pilinga sastoji od odgovorno nabavljenog materijala koji nosi oznaku „FSC“ (Forest Rewardship Council®).

Foto: Petar Santini, PRPovezani članci

kolagen
Nega

Znate li šta je collagen banking?

glass skin
Nega

Ne želimo ,,glass skin“! Vratite u modu prirodnu teksturu kože!

PRAVO NA LEPOTU jedno je od osnovnih ljudskih prava
Nega

PRAVO NA LEPOTU jedno je od osnovnih ljudskih prava

Nega

KIEHL’S SINCE 1851 predstavlja dva proizvoda protiv bubuljica, od kojih je jedan viralni „tečni flaster“

pazuh
Nega

Ovi trikovi pomoći će vam da zaboravite na taman pazuh…

pshiodermatologija
Nega

Psihodermatologija: U kojoj meri osećanja mogu uticati na izgled kože?