Nova kolekcija Ines Janković CONTRAST predstavlja spoj klasične elegancije i modernog stila

Modnom revijom u filmskom studiju dizajnerka Ines Janković obeležila je 12 godina umetničkog rada i predstavila kolekciju CONTRAST.

Brend Ines Atelier, iza kog stoji dizajnerka Ines Janković, predstavio je najnoviju kolekcija pod nazivom CONTRAST. Uz elegantnu kombinaciju minimalizma i sofisticiranosti, ova revija još je jednom potvrdila težnju naše dizajnerke da stvori odevne komade koji ističu prirodnu lepotu i podstaknu samopouzdanje kod žena.

Ines je inspiraciju za reviju CONTRAST pronašla u suprotnostima koje, kako sama kaže, živi i stvara.

„Moda je danas pomirila sve oblike, forme i prilike. Pronikla sam duboko u ono po čemu sam danas posebno prepoznata – u venčanicu koju sama nikada neću obući jer nisam osoba koja želi brak. Nadalje sam tragala za onim oko čega sam takođe isključiva. Veoma malo gledam televiziju i otuda mi u prostoru filmskog studija. To je dokaz da se stvari spajaju u kontrastu i kreiraju savršenstvo. Moja misija je da svaka žena u sebi pomiri sve svoje uloge, sva lica, sve energije. Da prihvati sve verzije sebe kako bi bila najbolja“, otkrila je Ines.

Na čelu art direktive zajedno sa Ines bio je Marko Ivković, a srpska dizajnerka istakla je da CONTRAST nije samo modna kolekcija, već i poziv na putovanje unutar sebe, na istraživanje sopstvenih suprotnosti i prihvatanje svega onoga što nas čini jedinstvenima. Jer, u konačnom zbiru, to je ono što nas čini lepima i zanimljivima – sposobnost da sjedinimo sve svoje kontraste u jedinstvenu celinu.

Njen dizajn odlikuju visoki standardi kvaliteta, kombinujući klasičnu eleganciju sa modernim pristupom, stvarajući prepoznatljive statement komade, koji su omiljeni među najstilizovanijim ženama sa naših prostora. Uz minimalistički pristup kao osnov stvaralaštva, Ines Janković i njen kreativni tim uvek imaju na umu savremene potrebe i želje žena, te se trude da njene kreacije odražavaju njihov stil života.

Na modnoj reviji, koja je održana u filmskom studiju, glavna zvezda bila je glumica Jasna Đuričić koja je modnu publiku na zanimljiv način uvela u predstavljanje kreacija kojima Ines Janković obeležava 12 godina umetničkog rada.

Među poznatim ličnostima koje su uživale u modelima iz prvih redova bile su i Jelisaveta Teodosić, Sara Jo, Duška Jovanić, Dunja Jovanić, Danijela Dimitrovska, Igor Todorović i mnogi drugi.

Foto: Monika Pavlović

Povezani članci

Ariana Grande
Moda

Ariana Grande novo je Swarovski lice

light of the soul
Moda

Light Of The Soul: 6 neodoljivih novih komada sa potpisom Bojane Ugrešić

menstrualne kupaće gaćice
Moda

Neka vam oni dani ne pokvare odmor! Od sada menstrualne kupaće gaćice možete kupiti i u Lisci

reversaya
Moda

Zapamtite naziv: REVERSAYA! Zapazili smo ovu torbu na prestižnom modnom sajmu u Italiji

Marija Tarlać
Moda

Marija Tarlać predstavila capsule kolekciju inspirisanu lepotom Amalfi obale i la dolce vita stilom

Llisca
Moda

Zavirite u novu Lisca kolekciju kupaćíh kostima i odaberite savršen model za sebe!