NIVEA Q10 losioni za telo: Najbolji prijatelji čvrste, zdrave i prirodno preplanule kože tokom cele godine

NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože sa vitaminom C, NIVEA Q10 Firming + Bronze losion za zatezanje kože i preplanuli ten, kao i NIVEA Holiday Glow, pravi su kozmetički magovi. Evo i zbog čega…

Svake godine, većina nas ima jednu želju – da leto potraje barem mesec dana duže. OK, jasno je da ne možemo bezbrižno da upijamo sunce na plaži onoliko dugo koliko bismo želeli, ali svakako možemo da zadržimo onaj osećaj zategnute kože i bronzani ten, koji nam uliva dodatnu dozu samopouzdanja. U toj misiji savršeni saveznici su NIVEA Q10 losioni za telo – NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože sa vitaminom C, NIVEA Q10 Firming + Bronze losion za zatezanje kože i preplanuli ten, kao i NIVEA Holiday Glow. Zahvaljujući njima, leto na našoj koži može da traje 365 dana u godini. Zar to nije sjajno?!

NIVE Q10 LOSIONI POD LUPOM

NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože sa vitaminom C

Obskrbite telo energijom uz NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože sa vitaminom C, sa naprednim energetskim kompleksom. Njegova nova, poboljšana formula sadrži koenzim Q10, kreatin i L-karnitin, te –uz dodatak vitamina C – podstiče obnavljanje ćelija i čini kožu čvršćom i elastičnijom za svega 10 dana.

NIVEA Q10 Firming + bronze losion za zatezanje kože i preplanuli ten

Ko kaže da morate da čekate leto kako biste bili preplanuli?! Zahvaljujući ovom losionu, u bronzanom tenu možete da uživate kad god poželite. Uz postupno tamnjenje, u roku od 10 dana, zahvaljujući formuli koja sadrži koenzim Q10, poboljšaće elastičnost kože i dubinski je hidrirati. Takođe, i uživati u mirisu koji će vas vratiti u letnje mesece, bez obzira na aktuelno godišnje doba.

NIVEA Holiday Glow losion

Čak tri efekta u jednom pružiće vam NIVEA Holiday Glow za kožu zdravog izgleda koju možete da osetite i vidite. Ovaj losion dubinski hidrira kožu tokom 48 sati, primetno je zaglađuje i postepeno stvara ujednačen, prirodno blistav izgled, kao da ste se upravo vratili sa godišnjeg odmora. 

Foto: PR

Povezani članci

NIVEA SUN
Nega

Bili smo u Zagrebu na promociji novih NIVEA SUN proizvoda. Evo šta sve imamo da vam kažemo o njima…

LAB
Nega

Zbog čega je LAB beauty concept store naša nova „it“ destinacija?

Hailey Biber
Nega

Od ovih 5 beauty pravila Hailey Biber nikada ne odstupa…

Konvencionalni vs veganski kozmetički preparati: Koji su bolji za negu kože?
Nega

Konvencionalni vs veganski kozmetički preparati: Šta je bolje za negu kože?

LED svetlosna terapija za lice: Sve što treba da znate o efektima visokotehnološkog trenda nege kože
Nega

LED svetlosna terapija za lice: Sve što treba da znate o efektima visokotehnološkog trenda nege kože

6 DIY maski za lice koje će vaš dom pretvoriti u SPA centar
Nega

6 DIY maski za lice kojima ćete svoj dom pretvoriti u SPA oazu