NIVEA Cellular Expert Lift linija dobila je pojačanje u vidu novog seruma za podizanje kože lica, vrata i dekoltea

Bakučiol, heroj anti-age nege, još jednom ispoljava svoju učinkovitost inkorporiran u NIVEA Cellular Expert Lift 3-zonski serum.

Koža je superheroj koji nas štiti od spoljnih uticaja, deluje kao unutrašnji termometar, reguliše našu telesnu temperaturu, dok je ujedno i efikasan rezervoar vode. Uz sve što radi za nas, apsolutno je razumljivo zbog čega se s godinama umori i neizbežno podleže prirodnom procesu starenja – gubi kolagen, prirodnu elastičnost, volumen i vlažnost. A onda dolazimo do dela koji nije nimalo prijatan. Naime, sve to utiče na pojavu vidljivih bora, sitnih linija i smanjenu čvrstoću kože. Upravo zbog toga, neophodno je da korigujemo svoj režim nege i zadovoljimo njene potrebe. A kada već pričamo o herojima, velikog borca protiv anti-age nege već ste upoznali. Da, reč je o bakučiolu, biljnoj zameni za retinol s neverovatnim uspehom u suzbijanju bora, o kojem smo pisali OVDE. Upravo on je glavni sastojak dobro poznate NIVEA Cellular Expert Lift linije koja – kako kažu NIVEA eksperti – podstiče stvaranje kolagena za 48%, i to samo četiri sata nakon primene, te značajno poboljšava čvrstinu kože. Sjajna vest je da je ova kolekcija postala bogatija za novog člana – NIVEA Cellular Expert Lift 3-zonski serum za podizanje kože, u koji je prste iznova umešao bakučiol.

Kako ovaj preparat deluje?

Uz desetostruko veću koncentraciju čistog bakučiola*, istog trena zaglađuje kožu, smanjuje bore, poboljšava elastičnost kože za 50%, te učvršćuje onu na licu, vratu i dekolteu samo četiri sata nakon primene. Nežan je, pogodan i za osetljivu kožu, kao i za dnevnu i noćnu negu.

Kako da ga koristite?

Svakoga jutra i večeri nanesite serum na očišćeno lice, vrat i dekolte. Za optimalne rezultate, dopunite ovaj režim dnevnom ili noćnom negom iz Cellular Expert Lift linije.

*U poređenju s bakučiolom u NIVEA Cellular Expert Lift proizvodima.

Upotpunite NIVEA Cellular Expert Lift beauty protokol!

Uživajte u preoblikovanoj i čvrstoj koži uz NIVEA Cellular Expert Lift dnevnu kremu sa zaštitnim faktorom 30, sa čistim bakučiolom i dve vrste hijaluronske kiseline, koja preoblikuje konture lica, smanjuje duboke bore, te vidljivo poboljšava čvrstinu i elastičnost kože.

Probudite se s obnovljenom kožom i mlađim izgledom uz noćnu kremu iz ove linije, koja će doprineti vidljivom smanjenju dubokih bora. Ovaj preparat podstaći će prirodni proces obnove i regeneracije kože tokom noći i ojačati njen zaštitni sloj i barijeru kako bi se sprečilo dalje nastajanje i manifestovanje znakove starenja. Konture lica biće ponovo izražene, dok će već nakon nedelju dana redovne upotrebe koža biti znatno elastičnija.

Za potpunu rutinu nege kože mladolikog izgleda tu je i Cellular Expert Lift Sculpting sheet maska za lice. Inovativna formula s čistim bakučiolom i hijaluronskom kiselinom popuniće bore, učvrstiti, zagladiti kožu i preoblikovati konture lica.

Foto: PR

Povezani članci

vitamin B
Nega

Koji oblici vitamina B vam mogu pomoći u nezi kože + lista seruma koji ih sadrže

retinol tokom leta
Nega

Pitali ste nas: Može li se retinol koristiti tokom leta

akne
Nega

Na koji način tretirati akne na telu?

vitamin C za mrlje na koži
Nega

Kako koristiti vitamin C za ublažavanje tamnih mrlja?

kozmetičkih proizvoda
Nega

6 kozmetičkih proizvoda koje treba izbegavati tokom boravka na suncu

plava svetlost
Nega

Da li plava svetlost može da ošteti našu kožu? Odgovor je kompleksan