Nagradu za najlepši praznični manikir dobija… Beyoncé!

Ako ste u potrazi za idejom za praznični manikir – stop! Pogledajte: francuski manikir nikada nije izgledao tako praznično, svečano i elegantno. Sve odjednom.

U nedavnoj Insta objavi, Beyoncé nosi potpuno crni autfit, sa maramom, mačkastim naočarima, kožnom jaknom… i jarko crvenim usnama. Ali, nemojte dozvoliti da vam dinamitnocrvena, mat nijansa ruža odvuče pažnju sa detalja na njenom looku koji ima pravi praznični duh: specijalni francuski manikir.

Jedna od fotki u Insta galeriji pruža nam detaljniji pogled na nail art koji je Beyonce odabrala za novogodišnje i božićne praznike. Ne samo što varira klasični francuski manikir pa su beli vrhovi zamenjeni crvenim, za praznični izgled, već, ako pažljivo pogledate, njen nail artista je na palčevima nacrtao sitne bele detalje koji podsećaju na Deda Mrazove kapice. Time ovaj elegantni bademasti manikir zapravo postaje savršen praznični izbor.

Da napomenemo i to da je za ovaj Beyoncein nail look zaslužan japanski nail artista sa prebivalištem u L.A-ju Miho Okawara, koji je povodom ovog looka na svom Instagram profilu napisao: „Deda Mraz x crveno = savršeni praznici!“ Okej, i nama to zvuči kao dobra formula, bar za početak.

U prvi mah biste sigurno pomislili da praznični nokti sa motivom Deda Mrazovih kapica mogu biti zabavni, originalni, razigrani… (nastavite niz), ali vrlo teško elegantni. Međutim, Beyoncé nam je promenila mišljenje – ovaj novogodišnji detalj na njenim noktima toliko je suptilan da manikir deluje istovremeno i sofisticirano i svečano.

Od nas, thumbs up!

Želite još ideja za praznični manikir? Bacite pogled ovde:

Fotografije: Instagram / @beyonce

Povezani članci

beauty momenti Bafta
Make-up

Naš izbor: Najbolji beauty momenti sa dodele BAFTA nagrada

beauty trendova
Make-up

5 beauty trendova koji su dominirali na Nedelji mode u Njujorku

Huda Beauty Creamy Obsession
Beauty Business

Creamy Obsession: Huda Beauty lansira dve palete isključivo kremastih senki

maskara
Make-up

Hm, da li maskara iščezava sa make-up scene 2024?

glazirano rumenilo
Make-up

Make-up trend u fokusu: Glazirano rumenilo! Znate li kako da postignete ovaj izgled?

make-up saveta
Make-up

5 efikasnih make-up saveta za one koji nose dioptrijske naočare