Nagradu za najlepši praznični manikir dobija… Beyoncé!

Ako ste u potrazi za idejom za praznični manikir – stop! Pogledajte: francuski manikir nikada nije izgledao tako praznično, svečano i elegantno. Sve odjednom.

U nedavnoj Insta objavi, Beyoncé nosi potpuno crni autfit, sa maramom, mačkastim naočarima, kožnom jaknom… i jarko crvenim usnama. Ali, nemojte dozvoliti da vam dinamitnocrvena, mat nijansa ruža odvuče pažnju sa detalja na njenom looku koji ima pravi praznični duh: specijalni francuski manikir.

Jedna od fotki u Insta galeriji pruža nam detaljniji pogled na nail art koji je Beyonce odabrala za novogodišnje i božićne praznike. Ne samo što varira klasični francuski manikir pa su beli vrhovi zamenjeni crvenim, za praznični izgled, već, ako pažljivo pogledate, njen nail artista je na palčevima nacrtao sitne bele detalje koji podsećaju na Deda Mrazove kapice. Time ovaj elegantni bademasti manikir zapravo postaje savršen praznični izbor.

Da napomenemo i to da je za ovaj Beyoncein nail look zaslužan japanski nail artista sa prebivalištem u L.A-ju Miho Okawara, koji je povodom ovog looka na svom Instagram profilu napisao: „Deda Mraz x crveno = savršeni praznici!“ Okej, i nama to zvuči kao dobra formula, bar za početak.

U prvi mah biste sigurno pomislili da praznični nokti sa motivom Deda Mrazovih kapica mogu biti zabavni, originalni, razigrani… (nastavite niz), ali vrlo teško elegantni. Međutim, Beyoncé nam je promenila mišljenje – ovaj novogodišnji detalj na njenim noktima toliko je suptilan da manikir deluje istovremeno i sofisticirano i svečano.

Od nas, thumbs up!

Želite još ideja za praznični manikir? Bacite pogled ovde:

Fotografije: Instagram / @beyonce

Povezani članci

Hromirani manikir
Make-up

Hromirani manikir u plavom ruhu sve je popularniji!

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog zgleda kože
Make-up

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog izgleda kože

Make-up

Ovoga leta želimo zlatnu boju na kapcima: Makeup inspo sa revije CHANEL Cruise 2024/25.

korektor
Make-up

Nanesite korektor na područje ispod očiju kao profesionalac!

Makup za venčanje
Make-up

Makeup za venčanje: 8 inspirativnih ideja sa crvenog tepiha

manikir victorie beckham
Make-up

Savršen za proleće: Manikir koji je Victoria Beckham odabrala za proslavu svog 50. rođendana